hits

INFORMASJON OM BEACHIT SOLBRILLENE

God kveld! Har dere hatt en fin søndag hittil? Det har jeg. Slappet av og bare spist masse godteri, er lov det. Jeg kan endelig fortelle dere at BeachIt solbrillene er kommet frem til oss og at de er helt utrolige. Kvaliteten er fantastisk! Disse solbrillene selges for 499 kr, grunnen til denne høye prisen er fordi vi nå har kjørt på med ordentlig bra kvalitet og med laseringravert BeachIt logo på innersiden på høyere brillearm. Disse solbrillene er av høyeste kvalitet og er håndlagd i Italia. Ettersom det er dyr pris på disse solbrillene kjører vi gratis frakt i 1 uke etter de blir lagt ut på nettbutikken.

Litt info om brillene: Sort acetat brilleramme med gylne brillearmer. Brilleglassene har en UV400 beskyttelse og har en sort "fading" farge. 


Følg BeachItClothing på facebook HER!

11 kommentarer

For noen utrolig kule solbriller!

utrolig kule, men de er nok for dyre for meg:)

Litt for dyre for meg, dessverre! :( Men de var dødsrå! Håper dere får solgt mange :D

Så fine solbriller (:

kule, men alt for dyre for min lommebok :(

Ser veldig fine ut:) Tenker å kjøpe. Kan du legge ut et bilde hvor man ser den sorte modellen forfra? Syns ikke bildene på nettbutikken var så gode. Vil gjerne se produktet ordentlig før jeg kjøper

Jeg har helt like solbriller fra MadLady og de er prikk like, om de har UV400 beskyttelse vet jeg ikke, men de koster 218 med frakt,så hvorfor er deres så dyre når de er helt like??

Sabrina: Kvaliteten :-)

Skriv en ny kommentar