hits

NYE MØBLER PÅ VEI HJEM TIL MEG

Tenk at jeg fant absolutt alt jeg trenger på bare 2 timer?! Herlighet, jeg er storfornøyd nå og vil egentlig bare sette på plass alt jeg har kjøpt nå. Dessverre måtte Skeidar bestille inn 3 av møblene jeg skulle ha, så de kommer ikke før om 3 uker. Men dette blir 3 uker med glede-venting hvis jeg kan kalle det for det, haha. Jeg svidde av 4500 kroner totalt, men jeg får 1000 kroner av mamma og pappa til møblene. Så egentlig kun 3500 kroner. Beste av alt så var det 25% på alle møblene kun 21. oktober og 22.oktober, snakk om flaks. Jeg har nå nytt skrivebord som jeg skal hente til torsdagen, samt et nytt speil som jeg fant i akkurat den typen jeg ville ha og må kun få tatt ned speilveggen. Det sitter med god teip, så er litt jobb men dette skal bli bra vet jeg. 

Speilet er fra Møbelringen, det finner du her.  Det er ikke helt likt det jeg har kjøpt, jeg fant dessverre ikke speilet på nettsiden deres men det er veldig likt. Resten av møblene er fra Skeidar. Skrivebordstolen finner du her, skrivebordet finner du her, TV-benken finner du her og nattbordet finner du her.


16 kommentarer

herlig ! mye fint du bestilte :)

Du har en veldig fin blogg :)

Luksusdyret: Åh, dette var da hyggelig å høre du. Hjertelig takk! :-)

Andrea Victoria Stene: Mange takk. krysser fingrene for at det blir enda bedre når de blir satt sammen på rommet. Klarer knapt å vente i 3 uker, nesten slemt altså!

så mye fint du bestilte, kommer til å bli ett super resultat når alt blir satt på plass :)

Så kule møbler! Likte spesielt stolen veldig godt :)

sarahfosho.blogg.no: Åh, jeg håååper det! Ellers blir jeg nesten lei meg. Håper på at det kan bli et helt nytt rom nesten :-)

Mari R: Flinke pappa som fant den, utrolig enkel men de hvite stripene gjør den så spesiell. Hihi :-)

Kan du lage et innlegg med vesker med litt god plass i til en grei pris? :)

Maria M: Jeg bruker ikke vesker, så du må dessverre spørre noen andre bloggere - de gjør det nok med glede altså! :-)

kjempe fine møbler:) likte spesielt godt skrivebordet! hehe har akkurat det samme. får håpe du blir fornøyd med resultatet, og igjen så var alle møblene veldig fine :)

Hilsen en fast leser!

Nice ! Er så digg når man får gjort unna sånne ting. Elsker speilet !

Fin tirsdag til deg,

klem

www.tamt.blogg.no

De kommer til å passe den nye veggen din PERFEKT

Samme pult som meg, tror jeg har halve rommet mitt nedi der, utrolig bra plass!! :-) Rommet ditt kommer til å bli så fint :-)

Skriv en ny kommentar