hits

BUY NOW

Hei dere! Våknet akkurat etter en "liten" powernap på 2 timer, aner ikke hvorfor jeg har vært trøtt i dag men det er jeg hvert fall ikke nå lenger. Tenkte jeg bare kunne lage et innlegg og fortelle dere om at dere nå kan kjøpe dekslene i nettbutikken våres BeachItClothing. Det er ikke så alt for mange av hver, så det er best du kjøper det du ønsker deg nå. Ha en flott helg/ høstferie! 

12 kommentarer

Har bestillt! Gleder meg til de kommer:) hvor lang tid tar de ca.?

E: Maks 1 uke! Håper du blir fornøyd :-)

Så stilige,hadde kjøpt om jeg hadde hadd iphone..

Kan jeg bare spørre om noe? Har du noe imot folk med litt ekstra fett på kroppen? som at man ikke har gap mellom beina, og får litt valker på kroppen, og ikke passer inn i xs men mere som en s/m liksom??

Har bestilt to av dem, gleder meg til å få dem :D

Hei på deg! Førsst av alt må jeg si at siden din er til sykt stor inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de flinkeste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konk jeg nettopp mdeldte meg på! Kanskje du kan være mega kul å dele den på bloggen?? ;D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du melder deg på selv og at du blogger enormt masse fremover!

Yo!!!!! Jeg vil bare starte meed si at blogggen din er til kjempe masse gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de beste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konk jeg nettopp mdeldte meg på! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen???? :-P Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger enormt ofte fremover!

Hei på deg!!!! Jeg må bare starte med fortellle deg at dennne siden er til kjempe stor inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de flinkeste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp mdeldte meg på! Kanskje du kan være mega snill å dele den på bloggen???? ;-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du blir med selv og at du blogger enormt masse fremover!!!

Hallo!!! Jeg vil bare starte meed fortellle deg at blogggen din er til kjempe stor gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de tøffeste i Blogg Norge. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være mega kul å dele den på bloggen???? :-P Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du deltar selv og at du oppdaterer kjempe ofte fremover!!!!

Skriv en ny kommentar