hits

NATURAL EYEBROWS

Dagen har vært litt opp og ned i dag, den startet ganske dårlig men den har blitt mye bedre utover dagen. Jeg har handlet inn litt godt til i kveld. En dag uten godt, er en dårlig dag for meg. Jeg liker å ha noe å spise nesten hele tiden. Vet ikke hvordan det er med dere? Jeg klarer heller ikke å se på matprogram uten å ha noe å spise på, haha. Jeg har ikke gjort stort i dag, noe som ikke er sjokkerende heller. Men jeg er små irritert på meg selv og på iTunes. Jeg prøver å overføre bilder til iphonen min, men den vil synkronisere alt annet enn bilder. Mens jeg skrev forrige setning fikk jeg det nettopp til å fungere, snakk om perfekt timing. Ååh, lykke! Jeg som snart ga opp. Hva har dere gjort i dag?Jeg har ikke orket, eller giddet å markere brynene mine i dag. Rett og slett ikke vits egentlig. Grunnen til at jeg vanligvis tegner på brynene mine er fordi jeg ikke har så mye hår som er tett i tett. Så jeg farger derfor brynene mine til de ser litt fyldigere ut. Men må si at det er vannvittig deilig å bare bruke 5 minutter på å sminke seg. - Mindre å fjerne når man skal legge seg, wohoo. På bildene under er jo de lyse hårene forsvunnet helt la jeg merke til nå. De er tykkere i virkeligheten både foran og på lengden. Ser ut som om jeg kun har 1 mm med bryn et sted, men shit au! Det jeg hater med brynene mine er at de vokser helt forskjellige helt foran, det ene brynet vokser rett oppover slik jeg ønsker mens det andre vokser som en sirkel eller hvordan jeg skal forklare det. Jeg kommer nok alltid til å hate bryna mine, sånn er det bare.

BikBok kjører en kampanje på instagram nå hvor vi støtter jenter's rett til utdanning. BikBok er sponsor for Plan og kampanjen deres "Because I am a girl". Ønsker du å støtte denne kampanjen poster du et bilde av deg selv med hånden i været og tagger #bikbokforgirls2013 og for hvert bilde vil BikBok donere 1 euro til Plan og kampanjen deres. Bli med nå, det skal nemlig jeg!
27 kommentarer

Gud du er nydelig! Kan jeg få se ut som deg?

såå pen du er! og for en bra kampanje de har, må nesten bli med jeg også :)

Du kler og ikke tegne de jo! Du er så pen:-)

Smilet ditt smitter enormt på meg :)

Regine: Åååååååh, dette gjør meg SÅÅ glad!

Du er helt syykt fotogen!1

Fy fader hvor pen du er!! Smilet ditt og hele deg er jo bare helt perfekt...! Digger deg!!

"Det sies at øyenbryn ikke er tvillinger, men søstre. Derfor vil de aldri bli helt like"

Du er så sykt fin,anjcsdkcdsnk!

Woooow, what shade of lipstick and mark?

Ja, det er ei viktig sak å støtte :)

Jeg synes du har fine bryn! Du trenger absolutt ikke å tegne de på, men du må jo gjøre det du selv føler deg mest vel i så klart!

du e kjempe fin! mesunner dine øyenbryn<3

Elsker øyenbrynene dine! de er til og med fine uten at de er tegna!

http://tolvteplass.blogg.no

Brynene dine er jo faktisk finere uten sminke jo :D Heldig!

Marina: Gloss SweetBerry, mark 37 :-)

Hei, jeg bare lurte på noe angående Sheinside :-) er det toll når du bestiller der? med tanke på at frakten er gratis :)

Marika: Utenlanske nettbutikker som varer er på over 200 kr skal det være toll :-)

Nå har jeg tenkt på det her så lenge at det er på tide å fortelle deg det også: du er så utrolig vakker! Helt fantastisk pen på alle bilder, men da jeg så deg på Tusenfryd ble jeg virkelig slått i bakken for du var jo bare enda flottere i virkeligheten. En ting er at du er pen, men utstrålingen din topper jo det hele.

Sånn. Måtte bare få sagt det:P

Åå, du er så pen!! Kan du ha videoblogg om hverdagssminken din engang? :)

Hvor er genseren fra?

Rebecca: Carlings :-)

Du var skampen med natuerlige bryn!! Du burde ikke tegne dem, når du har sååå fine!

Du burde ikke tegne!! Såå fine uten,hadde jeg ikke fylt inn brynene i det hele tatt.:)

Oscar Ask Andreasen

Oscar Ask Andreasen

Du er perfekt snuppa!

Skriv en ny kommentar