hits

LITT NYTT

Jeg har ikke gjort stort annet enn å trene og faktisk bare spise middag samt slappet av egentlig. Sitter og venter på at Top Model skal starte om litt under 1 time, mens jeg døtter i meg en god saft-is for øyeblikket. Jeg har blitt skikkelig is-dilla nå i det siste, det er så godt og så kaldt! Alltid godt å ha noe nam å spise på når du ser på programmene du liker. Da kom jeg på at jeg nettopp har sett ferdig 5 sesonger med Dexter på Netflix. Det er ikke flere sesonger ute på Netflix, så jeg lurer derfor på om det er hele sesongen på ViaPlay?Jeg har fått litt nytt de siste dagene som jeg ikke har rukket å vise enda. Da kan jeg like godt ta noen bilder av hva som er nytt, og så vise dere produktene på senere. Jeg har fått alt på disse bildene sponset. Så jeg kan dessverre ikke svare på hvor mye det blir på toll osv ettersom dette er fra utlandet. Men en ting jeg kan si om disse produktene er at det er en veldig god kvalitet på disse produktene. Og de er ikke dyre heller, lang ifra. Jeg har lagt til direktelink på absolutt alle produktene, så gå inn og sjekk prisen selv :-) 


Dope t-skjorte her // Denim shorts her // Grønn lue her // Hvit klokke her
 

16 kommentarer

Jeg elsker bloggen din! Utrolig fine ting! Jeg lurer på en liten ting, er Batoko en trygg nettside, og hvor mye blir det som regel når du får tingene i posten? Blir det veldig dyrt? :-)

marisveen1: Tusen takk! Batoko er en trygg side ja :-) Hvis du leser hva jeg har skrevet i innlegget her så står det at jeg dessverre ikke vet hvor mye det blir i toll ettersom jeg får dette sponset.

Viaplay har ikke noe dexter :/ har selv sett ferdig det på netflix hehe

Pia: Ååååh, fillern altså :-(

Så fine ting! Det er du som burde ha vært med i top model!! <3

Jeg tror du kan se dexter på megashare.info

Og veldig fine klær! Digger bloggen ♥

Tusen takk for utrolig kjapp tilbakemelding! :-) Du er en skikkelig inspirasjon <3

Kjempefint antrekk :)

Kule ting :) Du har en veldig fin blogg !

old school ! heldige deg:)

www.mydirtysho.es

Dexter finnes ikke på viaplay, jeg og flere jeg kjenner måtte laste ned de andre sesongene:)

Ååh, elsker virkelig Dexter!! :D Har dessverre sett ferdig alle sesongene nå, da...

Ellers kjempefine ting, likte spesielt luen!

Skriv en ny kommentar