hits

DAGENS ANTREKK 19.SEP.13

I dag startet jeg og Caroline dagen med å trene på Spenst. Det var kun 5 andre mennesker der mens vi trente, noe som var utrolig deilig. Jeg brukte mine nye Nike sko fra Footway, og jeg har aldri hatt bedre treningssko enn dette. De var så behagelige å ha på og var perfekt til min form. Etter Spent dro jeg og søsteren min innom Kiwi for å handle inn litt mat som vi trengte. Jeg er i himmelen hver eneste gang jeg er i butikken, så mye godt på et sted - LOVE IT! Veldig deilig å få fyllt på litt mat nå.

Middagen i dag bestod av hjemmelagd pizza med halve pepperoni og den andre halvdelen med pommes frites og bearnaise - selvfølgelig pizzasaus også. Det er litt mye igjen, så det holder seg godt til å bli en fantastisk god kveldsmat også. Godt med to forskjellige smaker på en pizza! Nå sitter vi og ser på Million Dollar Listing. Det er så kult synes jeg, og wooow for så mange fine hus og leiligheter. Planene for senere i kveld er filmkos med smoothie som jeg kjøpte inn i stad og litt godt ved siden av da. Ønsker dere alle sammen en riktig god torsdagskveld!


Genser fra Junkyard // Bukse fra Junkyard // Sko fra StylePit // Klokke fra Ebay

38 kommentarer

Du er så utrolig nydelige, alt med deg! Håret, Stilen, kroppen.. ja alt! Forbildet mitt <3

Pokker så vakker

Hvordan tar du på leppestiften SÅ perfekt?!?

Kjempe fint! Du er nydelig<3

-Andrea

nydelig, som alltid!

Vinos: WHAT, aldri hørt før haha tusen takk!

HVA CHIPS PÅ PIZZA?!? Har smakt det med bearnessaus men aldri chips!! Er det godt, hvordan gjør du det? Steker du chipsen først liksom, eller legger du de rett på? Må prøve det:D

Sigri: Det er kjempe godt, stek dem litt først, så tar du dem ut for å legge det på pizzaen som skal inn i ovnen og stekes igjen :-)

Jeg likte bildene av deg kjempegodt, ha en fin torsdagskveld :)

Faen altså. Du er nydelig.

Hahaha, er så usaklig at du skriver om hvilke smaker du har på pizzaen, hvor mye du har igjen i kjøleskapet til kvelds etc. (ikke at du skrev det, men du skjønner tegninga!), men det er akkurat dette jeg DIGGER med deg! Du er så naturlig og "ærlig", kjenner meg igjen i alt du skriver og synes det er morsomt at du deler så mye "rare" detaljer! :D evig fast leser!

Jeg digger virkelig bloggen din:) Supert antrekk:D Kan jeg få autografen din? Du er en av favoritt bloggerene mine.

Ida: Åh, tusen takk for en artig tilbakemelding!!!

Du er virkelig en av de peneste jeg vet om!!

Vil starte med å si at du stråler av glede. Du er utrolig nydelig. Men jeg ser at du trekker inn nesen, og du har jo selv sagt på twitter at du ikke liker nesen din. Og jeg ville bare si at da synes jeg du skal bestemme deg for enten å la nesen være som den er (ikke trekke den inn) eller ta en neseoperasjon. Jeg ville gått for det siste. For du er sååååå close to perfect at du ville vært den peneste jenta i verden om du gjorde det. Dette er ikke ment som hat, på noen som helst måte. Jeg vil at du skal være selvsikker, men du ser ikke så selvsikker ut når du går og pusher inn nesen hele tiden.

Du er fin, du!

Solveig: What? Det er sånn her nesen min er, smiler jeg med munnen igjen får den smilehull rett ved neseborene og nesen min blir dratt nedover ettersom jeg ikke smiler med tennene mine. Så jeg aner ikke hvordan man i det hele tatt kan trekke inn en nese? HAHAHA.

But srsly: Nesen min er slik avhengig av om jeg smiler med munnen åpen eller igjen, som du sikkert legger merke til. Her smiler jeg faktisk helt naturlig med munnen åpen og igjen, så den kommentaren svei litt haha. Jeg er ikke så misfornøyd med nesen min at jeg må ta noe operasjon, jeg kan leve med den for resten av livet liksom. Nesen min blir trekt ut og mer nedover når jeg smiler med munnen igjen ettersom jeg har en så jæskla svær munn og ikke inn :-)

Jeg vil ikke at du skal se på dette som hat, for jeg vil deg ditt beste. Men om du ser på dette bildet her: http://www.moss-avis.no/polopoly_fs/madeleine-pedersen-1.7645664!/image/4203020173.jpg_gen/derivatives/derivative_article_980/4203020173.jpg så ser du at du ikke har "smilehull" ved siden av nesen. Du ser mye mer naturlig ut der. Men om du ikke liker nesen din, så er det jo ingenting i veien for å ta en operasjon. Alle de vakrest kvinnene i verden har gjort det.

Solveig: Det kommer helt an på hvordan jeg smiler, på dette bilde smiler jeg ikke helt naturlig og det har absolutt alle sagt seg enige i. Det smilet er mer spisst enn det det vanligvis er :-) Jeg er fornøyd nok med nesen min til å ikke ta noe operasjon.

Men da synes jeg du skal leve med det :) Jeg vil bare si én siste ting, og det er at man trenger ikke være kjempe misfornøyd med nesen for å ta en operasjon. Men kanskje man bare vil se bedre ut

Solveig: Jaja, er enig der. Men for meg er det bortkastet synes jeg :-)

hvilken str. er genseren i ?

Bare så det er sagt, så ELSKER jeg nesen din. Kunne sussa på'n. Nussenuss. Haha! Tar du noen som helst operasjon, så begynner jeg seriøst å grine over hvor mye utseendet skal regjere i verden. Vi har nok av dem som har ødelagt seg selv.

Du er perfekt som DEG :)

Sara: Haha, åååh tusen hjertelig takk for en så søt kommentar Sara :-)

Kan du legge ut direktelink til buksa ? Elsker stilen din og du er utrolig pen!

Sara: Den er dessverre utsolgt :-( Tusen takk!

du er så fiin! ...

Du er så utrolig vakker, Madeleine!:-) Håret ditt er helt sykt fint, og ansiktet ditt! Smilet ditt er utrolig smittende, blir glad av å se på deg! Du ser ut som en million!

<hei

hvem størelse har du i genseren?

My god your gorgeous :D glued to your blog LOL officially inspired me to update my closet thank you!

Skriv en ny kommentar