hits

VIDEOBLOGG - UKENS SPØRSMÅL

Nå i 2 dager har jeg ikke visst hvor jeg skal gjøre av meg fordi jeg har hatt problemer med å få redigert filmen. Men så heldig jente som jeg er og har en kjæreste som kan det meste fant han det ut med en gang, han er vår hjelpene hånd her i huset. Jeg er nesten litt gira selv, husker ikke sist jeg spilte inn egen videoblogg faktisk så det var på tide. Så nå må dere bare hjelpe meg litt og skrive ønsker om hva jeg skal lage videoblogg om. Nå lover jeg dere at jeg skal bli flinkere, virkelig. Det er jo litt mer personlig å dele slike videoblogger med dere, for da kommuniserer jeg sterkere med dere som dere forhåpentligvis liker? I så fall, legg gjerne igjen en kommentar om hva du synes om filmen.

PS! Jeg beklager så uendelig mye for tvlydene i bakgrunn. Smarta meg som ikke har lagd videoblogg på lenge har jo helt glemt at man ikke må la lyden være på mens innspillingen foregår. Det er første gang jeg filmer med det nye kameraet mitt, og legger selv merke til hvor dårlig fokus det er på det. Så hvis noen av dere er kjent med Canon 600D med filming og slikt, gjerne gi meg noen råd! Så en siste beklagelse for lyset. Jeg spilte inn dette litt sent og var uheldig med lyset, men håper det går greit likevel. Husk å ta på bedre kvalitet!

77 kommentarer

Ååå du er så perfekt! du får meg til å dø, tuller ikke

jaaa:)

Elise Rogstad

Elise Rogstad

Kjempebra video-blogg. Kunne gjerne tenkt meg det hver uke, ja! Likte godt at du var så blid! Når jeg har sett på video-blogger andre steder har de nesten hele tiden virket så nedfor. :) <3

Kan du ikkr ha en videoblogg hvor du viser klærne dine?

Shiit, haha, har alltid sett for meg deg med en helt annen stemme så både dødsrart og gøy å se videoen! Du er nydelig, og ja, jeg vil se fler videoer :-D

Kjempefin video ^.^ hvor er genseren fra :O junkyard?? Sykt fin <3

Ååå, du er så pen! Hehe.. Men ja, jeg syns du burde ha dette hver uke :)

Okei bare for å ha dette klart, jeg er langt ifra noen såkalt rævslikker, men herregud så dårlig selvtillitt jeg får av å se bilder og videoer av deg. Hadde jeg sett ut som deg hadde absolutt alt vært perfekt. Forresten, hvordan får du så langt og fint hår uten at det blir slitt? Gjør du noe spesielt med det, bruker du ting som hårkur eller lignende? Hadde satt pris på svar! Og JA, du burde ha videoblogg mye oftere :-)

Kanskje du kunne skrudd av TV'en neste gang? ;)

Jaaa!! Du må ha flere videoblogger😊 Du er nydelig!

Julie derbakk: Det er alt for mange klær til å vises......

Elise Rogstad: Åh, veldig hyggelig å høre! <3

Kathrine: Genseren er fra Junkyard ja, haha <3 Merke er Sweet Skateboards!

du er så sykt pen! lag flere videoer <3

JAJJA HA DET VÆR UKE!!

åå du virker så herlig! Sier ja for flere videoblogger :D

æÅå nydelig!Elsker stemmen din,haha c:!

Veronika: WHAT, herregud nå ble jeg sjokkert her. Jeg hater stemmen min, jøye meg for en lettelse å høre noen elsker den. Haha!

æÅå nydelig!Elsker stemmen din,haha c:!

Madeleine du er min største inspirasjon! Ahh, elsker bloggen din Og jeg hadde blitt veldig glad om du kunne hatt flere videoblogger:) stå på, du er en utrolig flink blogger og jeg ville egentlig bare at du skulle få høre det *klisje* hahah

Rikke: Det er helt fantastisk å høre dette, du aner ikke. Tusen hjertelig takk <3

Fride Isaksen

Fride Isaksen

Du er så pen, det må sies! Har samme kamera og samme problemet.. det har mye med ios osv å gjøre, men i utgangspunktet så må jo fokuset være bra! Da setter du noe på plassen der du skal sitte og har du på autofokus eller dytter knappen til manuell fokus og vrir ytterst på linsa for å få det tydeligst mulig!

Fride Isaksen: Okei, tusen takk for svar. Skal prøve ut dette neste gang så blir det nok mye bedre! :-)

Jaaa, lag flere videoer ! :) sykt fint hår <3

du er så sykt pen! og stemmen din er utrolig nydelig, digger hele deg! likte videoen kjempegodt, så jaa til flere videoer!(kanskje en med didrik, flere spørsmål, når du har fått sponsorpakke, eller at du filmer hvordan en dag er for deg?

Ååh, du er så fin! Og ja, håper du begynner med video hver uke. Du gir meg så mye inspirasjon og man blir så glad av å se på deg :)

du er så fin! og du har kjempe fint hår, er det naturlig rett eller retter du det?

Du har sååå nydelig stemme!

du må ha videblogg oftere! sykt fin stemme du har!

Så gøy med video:) Stemmen din er nydelig!

Jeg elsker deg, haha! Høres sikkert ut som en crazy stalker, men er ikke det altså. Men digger deg, du må ha videoblogger oftere. Digger stemmen din<3<3

-Andrea

Elsket dette!!

Så fin du er! Ja, fortsett med dette :)

ardita: Virkelig?! Takk! Jeg retter det ut, jeg har fall og fluffy hår til vanlig :-)

Kan dere ta inn dekselene? http://beachitclothing.com/?product=water-deksel jeg skal kjøpe, men dere har ikke hadd inne det dekselet på lenge!

Madelene: Det ble utsolgt for ikke lenge, vi har dem kun igjen i iphone 4 og vi skal få produsert dem snart men ikke nå med det første :-)

Du måå fortsette med videoer, den var kjempe bra! Og elsker stemmen din!

Ja, ha flere videoblogger!

jaa fortsett med å lage videoblogger!

Utrolig bra!

Syntes det var utrolig greit å høre stemmen din. For da får man et mer bildet av deg, hvis du skjønner, hehe.

Ble skikkelig overraska da jeg hørte stemmen din! Hadde sett for meg noe helt annet, men den er jo kjempesøt! Du måå bare fortsette å lage videoblogger :)

åå du er så fiin! fortsett å lage videoblogger!

Begynte å gråte når du sa hvor mye du veide, du er seriøst perfekt, jeg vil gjerne gå ned men klarer bare ikke å få motivasjon til å gjøre trene, har prøvd å sulte meg selv og kaste opp men får ingen resultater? kan du ha et innlegg om motivasjonen din til trening? Har du noen gang sultet deg selv, eller brekket deg til du kaster opp etter du har spist for mye?

Braaa. Fortsett med dette! :D

Ida: Helt feil hva du tenker med, dette får jo nesten meg til å gråte. Jeg har bare veldig høy forbrenning, litt for høy synes jeg. Jeg har vært like mye helt siden ungdomsskolen dessverre. Jeg trener ikke ofte, så det er til ingen nytte av å skrive om min motivasjon til trening :-)

Jeg har ALDRI noensinne prøvd meg på å få spiseforstyrrelser, det er idiotisk det er mer enn å bare være tynn - det er psykisk og bare galt.

ingrid: Hihi, åh så koselig sagt! Tusen takk :-)

JAAA! Elsket videoen! Fortsett :)! Du er forbildet mitt!

yo du er undervektig!

eeeeelsker videobloggen! FLER FLER FLER

du er helt nydelig, og så bra at viste tingene du snakket om osv.

Du er så utrolig vakker! Jaaaa, du må ha videoblogg hver uke! Spørsmålsrunde, sminkevideo osv.. Digger deg!!

æææ, elsker at du har videoblogg! Føler at jeg blir mye bedre kjent med deg som person, noe jeg liker veldig godt. Du virker så hyggelig :) Kunne virkelig ønske du var storesøsteren min, hahah fordi da kunne jeg lånt alle klærne dine! Digger deg :)

Vet du hvorfor du har så god forbrenning? Haha, høres bare dumt ut, men er det noe du spiser eller er det bare arvelig? :-)

Herlighet hvor sjønn du er ! Du virker som du er en strålende person. Var utrolig gøy å høre stemmen din! Elsket den ❤har alltid trodd at du har snakket en helt annen dialekt. Håper du kan lage flere videoer, det hadde vært supert ! Du er den beste bloggeren fordi du er jordnær, vakker, har masse stil og bare skiller deg ut ! Du er spesiell på en veldig god måte❤forsett å blogge digger deg og bloggen

Hahaha "jeg er 165 og er en liten unge". Liker det!

Kan du lage videoblogg av rommet ditt???:)

Hvordan skrives navnet på de buksene? :D Har lenge lett etter bukser som kommer til å passe meg, er veldig lav og har korte ben så er omtrent ingen bukser som passer meg..

Anonym: Det kan jeg sikkert, har veldig lite rom - men får vel gjøre det for deres skyld! :-)

Frida: Aw, så ufattelig skjønt sagt av deg Frida. Nå ble jeg super glad! Tusen hjertelig takk <3

Marte: Nei, jeg aner ikke hvorfor jeg har det... Det kan hvert fall ikke være noe jeg spiser, haha.

Emma: Det vet jeg jo godt, men jeg har en så unormal høy forbrenning så jeg får ikke lagt på meg uansett hvor mye jeg spiser :-) Noen er bare naturlig tynne uansett hva dem spiser, jeg er en av dem.

Håper virkeli du kan ha video hver uke! Du er så fin

Det hadde vært fint med en gang i uka❤

Kan du lage der du viser dekslene dine?

du er evig søt på videoblogger, og ikke sånn KLEIN blogger, om du skjønner, LAG FLERE!!!!

når kjøpte du dongrijakka? fant den ikke i nettbutikken :( og hvor mye kostet den?

elsker stileen diiin!

Elskeeeeeeer det

ÅÅH, du har jo veeerdens herligste stemme! Så kjekt med videoblogg, det vil jeg se mer av!

jaa, ha video hver uke! hadde vært dødsbra:D

Elisabeth Linnea

Elisabeth Linnea

Du har veldig fin stemme!

Kjempe behagelig!

Benedicte: Den er i butikken og ikke nettbutikken :-) Jeg husker ikke hvor mye den kostet..

Har akkurat det samme kameraet og du må bare skru på det ytterste på linsen for å stille inn hvor du vil ha fokuset :)

Kjempe fin video! Ha det hver uke!!

Kan du lage en roomtour video :)

Ja til mere videoblogg!<3

yo! flere vidoer jaaa :) personligheten din er så fin, og kommer godt fram i video :D

Skriv en ny kommentar