hits

GREEN

Jeg spiste tomatsuppe med makaroni til frokost i dag. Halsen min er ikke blitt helt bra enda så det hjalp med litt varm suppe. Etter jeg hadde spist og slappet av litt på rommet, ble været bedre og solen kom frem. Jeg hadde noen pakker jeg måtte hente på Posten og på Ica, så jeg tok en sjanse og droppet regnjakken. Flaks for meg at det ikke begynte å regne. Jeg er veldig glad for at den siste pakken jeg har ventet på kom i dag. Jeg er nå endelig (lol) blitt ferdig med julegavene til mamma, pappa, Caroline og Didrik. Jeg har aldri vært så tidlig ute med julegaver før, men det er faktisk en fantastisk følelse. Nå kan jeg fokusere på bursdagene i stedet. Det er veldig merkelig å tenke på, men mamma, pappa, Caroline og jeg har bursdag sent på året. Mamma har i oktober, Caroline og jeg har i november, så pappa i desember. Så lommeboka blir tynnere disse månedene fort. Den siste pakken jeg hentet er en sponset pakke jeg har fått av Junkyard. Gleder meg til å vise dere godbitene jeg har valgt ut!
20 kommentarer

Åh, gleder meg til å se pakken fra Junkyard!

hvor er den toppen fra?

Gleder meg til å se!

og dæven steike du er så nydelig HELE tiden

God bedring! Jeg mener alltid at jeg skal få gjort unna julegavehandlig tidlig, men det blir alltid stresshandlig siste uka, haha!

Ååå du er så nydelig!

Anonym: Den er fra Junkyard, merke er sweet skateboards :-)

Tanya Lassen: Tusen hjertelig takk, du!

MissMimosa: Tusen takk for det :-) Haha ja, det blir vel et eller annet jeg må kjøpe inn siste uka!

du kan jo bare få sponsa noen gaver til dem da, hehe :D

Anna-Sofie Larsen

Anna-Sofie Larsen

Hvis du vil ha tips til å bli frisk i halsen, burde du drikke kaldt vann! Siden du kan tenke hvis du har ett sår på hånda eller lignende, så er det vondt med varme ting på, og da hjelper det oftest med noe kaldt. Derfor er det sunnere for halsen med kaldt vann! :)

kan du linke til toppen? finner den ikke :(

Navn: Nei, det er jo ikke personlig i det hele tatt.

Anna: For meg hjelper det med varmt i halsen, den er ikke sånn sår nå bare slim-monstret som må bli borte - hehe, deilig.

Linn: Fant den ikke jeg heller, så den er dessverre utsolgt..

Kjempefine bilder :D

Du er så pen :)

masse god bedring! du ser likevel superfresh ut! :)

www.mydirtysho.es

Sofie smedsrud

Sofie smedsrud

Hvor er genseren fra?

Du er så vakker! Hadde sett stunning ut i hva som helst! :)

Skriv en ny kommentar