hits

THIS SUNDAY

Denne søndagen har vært så bra!!!! Jeg hadde alarm på i dag fordi jeg skulle bort til farmor for å passe litt på Bertine. Det var dårlig vær i dag, så det var derfor på med mammas gamle regnjakke fra 80-tallet sikkert. Didrik var med så vi gikk rundt og trillet hun mens hun sov. Hun er så nydelig når hun sover, litt av en engel med de lengste øyevippene jeg har sett. Det er alle jenters drøm å ha disse vippene, så lange og bøyde.Nathalie lurte på om jeg ville være med til Sverige i dag. Og på en søndag som dette passet det meg helt perfekt for en slik godtur. Iselin skulle egentlig også være med, men hun måtte dessverre jobbe og det ble derfor meg og Nathalie. Vi hadde kommet frem til Sverige rundt 3 tiden, og var der faktisk frem til klokken seks. Tiden gikk så utrolig fort der. Vi fant oss masse fint og spiste god mat. Det var super lenge siden jeg hadde spist kebab, så det smakte ekstra godt denne gangen. På New Yorker hadde dem plutselig drit mye fint undertøy så jeg fant jo mye jeg likte. Det er så sjeldent jeg finner undertøy som jeg liker, så det var lykke å finne noe denne gangen. Vi hadde det utrolig morsomt! Vi følte oss som to studentet som skulle handle inn masse varer da vi plutselig la merke til hvor full vognen vår var. Men det mest sjokkerende er at alt har vært billig, så dette var vært en kjempe god deal. Utrolig fornøyd med både klærne jeg har kjøpt, maten og drikken.

 

16 kommentarer

Åå, det hørtes ut som en utrolig koselig søndag! Elsker Svergieturer, hehe :D

hørtes koseli ut!

Så deg faktisk på New Yorker :)<3

så koselig :-) Du er nydelig Madeleine!

Kommer dere til å selge dekselene i enda en runde?:-)

Du er så nydelig! Du skulle visst hvor mange jenter som hadde gjort hva som helst for utseendet ditt.

Hva gjør du med bryna dine? Så at du hadde farge-greie på dem på twitter, hva heter det og hvor får du kjøpt det? stå på gurl

Ahh! Du er så utrolig nydelig Madeleine! Husker deg fortsatt fra vi lekte sammen da jeg var i Moss og på besøk til tremeningen min, haha! Husker også at du hadde en hamster eller noe lignende så fikk jeg holde den og den besjet i hånden min, men da sa du at det var fordi den likte meg, haha! Alltid vært god du. Husker at du skulle begynne i 7. klasse og jeg synes at du var sååå stor siden jeg skulle begynne i femte. Jeg har alltid sett opp til deg! Aner ikke om du husker dette, men jeg vil aldri glemme det.

Sarah: Åh, tusen takk! Jeg kjøper en øyenbrynsfarger fra cubus,- husker ikke hva den heter, men du finner den veldig enkelt. Også bare føler jeg det som står på pakken. Veldig enkelt! :-)

Åh, du er sååå fiiin!!!

Hvor er det du drar etter i Sverige? :-)

Saa fine! og hoeres ut som en saa bra dag! :)

brasil + love = www.mydirtysho.es

Hvor er den genseren fra? :) den hettegenseren din

Mikaela: Hettegenseren er fra SportShopen :-)

Hi, I love you blog thank you for sharing.

Where can I find this shirt ? Is it still in store cause I coudn't find it in the website.

Thank you :)

Skriv en ny kommentar