hits

MACKLEMORE & RYAN LEWIS

07.08.2013 - 20:07 6 kommentarer

Jeg har gjort et par slike innlegg tidligere, og har sett ut til å faktisk være til hjelp. Derfor velger jeg å skrive dette innlegget om Macklemore & Ryan Lewis som dere garantert kjenner til. Den 02. oktober kommer Macklemore & Ryan Lewis til Oslo Spektrum for å holde konsert. Disse gutta står bak noen av årets feteste låter som Thrift Shop og Can't Hold Us. Husker at Thrift Shop tok alle med storm her. Hvor enn vi gikk ble den spilt av. Albumet deres The Heist gikk rett inn på førsteplass i USA, ikke overraskende etter hvor høyt de har satt listen. Mange av dere fikk jo opplevd disse live tidligere i sommer på Hovefestivalen. Skulle gjerne vært der selv, men en ferietur stod i veien. Da blir det heller neste år på meg! Noen av dere som skal på denne konserten? I så fall kan dere kjøpe billettene her.De har lagt ut en liten hilsen til Oslo på youtube som du kan se under her:
                                                                                                                                                                                                                     // Reklame

6 kommentarer

trine

07.08.2013 kl.20:10

kjæresten min skal dit. misunnelig til tusen!

una

07.08.2013 kl.20:23

de er helt fantastiske! ikke rart de fikk fem av vg. velfortjent. byr ALT på seg selv! selv om man ikke kan sangene, etc, så er det et show for seg selv. og du blir dratt med! utrolig publikums-givende!

Raansof

07.08.2013 kl.22:14

De hadde definitivt den beste konserten på Hove! Har sinnsykt lyst til å se de igjen.

Camilla Heindorf

08.08.2013 kl.01:45

Så kult:) Jeg har ikke penger nok til å komme meg til Oslo:(

Nikita <3

08.08.2013 kl.11:39

Åhh, dit vil jeg :(

Amalie

10.08.2013 kl.16:44

Åhh, de er så fantastisk inspirerende! Faktumet at de har skrevet og produsert albumet helt selv og totalt er uavhengige fra platekompanier er bare så utrolig godt gjort av de! Ikke nok med det - men de skriver sanger som faktisk gir mening og som ikke bare handler om hvem se skal ha sex med, hvor mange de har hatt og hvor masse penger de driter. Dette er en ordentlig gruppe med ordentlige mål som absolutt er verd å få med seg!

Go Macklemore & Ryan Lewis forever <3

Skriv en ny kommentar