hits

GUM GUM GUM

Hallo. Er det noe jeg og Didrik søker på, på Ebay så er tyggis. Vi begge elsker tyggis og virker nesten ut som vi begge er avhengig av det, bare jeg er et nivå mer avhengig enn det han er. Denne gangen bestilte vi både hubba bubba og big red. Første gang jeg har smakt big red akkurat når jeg skriver dette og fyttikatta som jeg trekker inn pusten flere ganger. Aldri smakt en sterk tyggis før, så kjennes bare kjempe merkelig ut.34 kommentarer

Hahahah, jeg elsker tyggis jeg også! :P

Det var kjempe mange!

Er minst like avhengig!

Hvor mye kosta big red tyggisen ? :)

er avhengig av tyggis selv, ahah!

Ojj, jeg liker ikke tyggis, jeg!

Hvor kjøpte du dine mønstrette vans sko? :)

Oh my gad! Heaven!

Er som å tygge på sukker :s

Do you speak portuguese?

Chato: Haha, no I am norwegian.

This girl is pretending to be you: ask.fm/sophieloxx

Chato: Thank you so much for giving me this link! Could you please help me report it? It makes me so angry that people does things like that.

Of course I'll help you. I was arguing with her because of that. I think people who does this should feel ashamed.

Chato: Ah, totally agree to that! Hope it is deleted very soon.

Åh, big red er sååå godt!!! Kjøper alltid masse når jeg er i utlandet, haha :-) Vi hadde det faktisk i Norge før da, og da var den ikke så sterk som den jeg smakte fra Tyskland...

Hei!!

Jeg har en ting som jeg lurte på, og håper du kan hjelpe meg. I det siste fått øynene opp for skateboard og longboard. Jeg har prøvd longboard litt hos en venn og syns det virker veldig kjekt å virkelig kunne stå på det. Derfor har jeg lyst og kjøpe et selv, men jeg aner ikke om jeg skal ha skateboard eller longboard. Kunne du skrevet litt om forskjellen mellom dem osv? Egentlig må jeg si at longboard ser kulest ut da, og jeg har heller ikke tenkt å lære meg å trikse osv :-D

Lotte: Ønsker du å trikse tar du skateboard, men jeg er ikke fan av skateboard fordi det er hardt og det durer skikkelig i føttene hele tiden. Longboard er som en trampoline, du kan nesten hoppe på det og det er super deilig om du vil cruise. Sector9 og Madrid brett anbefaler jeg :-)

Hei igjen!! :) Tusen takk for svar på spørsmålene mine om jenny joseph kjolen. Til god hjelp! Da tørr jeg å bestille min kjole jeg også :)

En ting til bare, om du husker, hvor lang ca var leveringstiden? Totalt fra du bestilte den til den kom på døren liksom? Skal på ball 31. mai og måå ha kjolen før da :O

Erle: Jeg bestilte express, derfor den kom på døra :-D Leveringstiden tror jeg står på siden, gjør den ikke det?

Ok, jo det står sånn ca. men tenker at det er greit å høre med noen som har erfaring med kjøp fra siden likevel :) Er jo ikke alltid at leveringstiden samsvarer med det nettbutikken reklamerer med. Men tror du du fikk kjolen før 3-4 uker var gått? haha sorry for alle spørsmålene!!! Blir veldig glad for at du svarer så kjapt da :D Det er gull!

Guri Skevik Bardal

Guri Skevik Bardal

har du link til hvor på ebay du bestilte big red tyggisen ? :-)

Hallo! Jeg bare lurer på en ting om du er nybegynner med longboard, lønner det seg å velge i plast eller tre? Eller spiller det ingen rolle? Takk på forhånd ;)

Hvilken størrelse kjøpte du foressten? var den stor eller liten i størrelsen? Snakker om Jenny Joseph kjolen fortsatt hehe.

Nå skal jeg ikke spørrre mer, haha!! :)

Hva heter du på instagram

har du linken til hubba bubba tggisen? :)

look, i am sorry for what i've done to you. I really am. but you're so beautiful that i think that i was jealous. could this be a fan page now? and look, a friend of mine sent you a message with 2 fakes of you on your facebook, you should see it. hope they'll be deleted very soon, and like i said before, i am really sorry for what i've done :(

Sophie: Hi dear. It is okay, I accept your apology. But you have to understand that this is illegal, and it scares me when people pretendig to be me and talking to other people, while they are posting pictures of me..

It would be an honor if you want it to be a fanpage, it's really sweet. And thank your girl from me for sending me the fake profiles!

You don'y have to thank.

well, you're such a sweet person and believe me, i am really sorry for what i've done to you, you're one of the most beautiful girls i've ever seen!

It seems you've won a fan page... Then my job here is done. It was a pleasure to be useful. Goodbye and good luck...

you just have to love tyggys! :D

hihi elsker tyggys jeg også!!<333

Elsker big red!

Kan du linke til tyggisen ? eller alle tyggisene? elsker de men de er så dyre i den butikken (tito) der de selger de :( :D

Skriv en ny kommentar