hits

TODAYS WORKOUT - CHECK

Hei dere! I dag hadde jeg norsktentamen, jeg stod opp 07:10 for å ha litt ekstra god tid. Det føltes som om jeg hadde 1 time på meg, jeg hadde så ufattelig god tid selv når det bare er 10 minutter før jeg egentlig pleier å stå opp. Så jeg ble litt sjokkert overt hvor mye 10 minutter har å si på morningen. Etter norsk tentamen dro jeg hjem igjen og la meg til å sove. Våknet og lagde meg god frokost så fikk jeg melding av Iselin om vi skulle stikke å trene. Det var ikke et nøl engang, så klart kunne jeg være med! Første gang det bare har vært meg og Iselin sammen som har trent, og det var kjempe gøy syntes jeg. Nå har jeg fullt opp med programmer jeg skal se på tv nå, så dette skal bli en bra tvkveld, hehe.


Tskjorten er fra G-Sport, shortsen er fra Stadium & skoene er fra InterSport.

15 kommentarer

Bra jobba!

Du er så pen :D

Hei Madde! lurte på om du ikke var russ i år??

Jeg blir så skuffa Madde! Du har alltid sagt at du ikke var en av de treningskjerringene der alt var trening,hvor lite du spiser og hva du drikker. Du har dessverre blitt en av de.. Jeg hater å lese sånne bloggere, å nå sitter jeg igjen med å lese ingen.. Rett og slett sjokkert over hvor rosablogger ei jente med så mye swag kan bli på så kort tid.

Du var jo absolutt ikke en slik blogger før? Der blogget du om gøye ting,ikke hvor mye du spiser, og hvor mye du trente osv..

- litt kritikk fra en skuffet leser :(

Katharina: Jeg trener ikke mye i det hele tatt, der har du tatt helt feil. Jeg skriver aldri om hvor lite jeg spiser eller hvor lite jeg drikker så jeg skjønner ikke hvor du har fått dette fra. Jeg trener toppen 4-5 ganger i mnd.

Anonym: Jo, er russ :-)

Effektivt! Deilig å trene så legge seg på sofaen med god samvittighet :)

Så kosliiig! :D Skulle ønske jeg hadde flere venner jeg kunne trent med!

Hei!

Jeg mener på INGEN måte dette som frekt, jeg vil egentlig bare hjelpe deg. Jeg ser du sliter noe med orddeling (noe VELDIG mange gjør.) Det er ikke så rart at folk sliter med det, når det er så mye engelsk i språket vårt som det er. Engelsk har helt andre regler for orddeling enn norsk, og da er det ikke rart man blir forvirret.

Et lite tips, er at ordet skrives slik du uttaler det. Du uttaler isbit i et, og da skrives det i et. Du uttaler norsktentamen i ett og da skrives det sånn også. Er man usikker er det bedre å bruke bindestrek enn mellomrom :)

Jeg håper ikke du blir fornærmet, for jeg mener det bare godt!

AA: Det var bare en skrivefeil, haha :-)

Skriv en ny kommentar