hits

SØNDAG OG DU VET DET ER KOSEKVELD

Hei dere! Både jeg og Didrik har vært litt slappe. Jeg var ganske ille i går, orket ikke mat eller noe. Fikk et lite innblikk av å besvime der jeg stod og nesten mistet balansen. Sier seg selv at det ble slik pga mangel av mat og vitaminer. Jeg og Didrik har nettopp kommet hjem fra et lite sushi besøk sammen med Theodor, lillebroren til Didrik. Sykt hvor fort han gutten vokser og stemmen blir mørkere. Morsomt er det så klart. Det er søndag og det er selvfølgelig kosekveld. Skal lage god mat til søndagsfilmen som går i kveld, The Karate Kid. Har faktisk ikke sett den enda, så gleder meg. I morgen har jeg tysk tentamen, gruer meg litt men skal bli deilig å få det overstått. Forresten: Vi har nå fått lagt inn postoppkrav på BeachItClothing, så til dere som da ikke har fått bestilt pga mangel på dette. Da er det bare å kjøre på!21 kommentarer

KLIPP DEG, DIDRIK.

Hvor gammel er lille broren ti Didrik?

Didrik hadde litt langt hår,men stilig er det da cx kos deg!

AHHHH DU SKRIVER SÅ B R A A A

Gled deg til filmen! Den er UTROLIG bra!!! :D

Høres ut sm en fin søndag!! Kos dere ed film og mat da!!

Er lillebroren 98er?

Älskar din header!!

Er det den nye eller gamle som går? :-D

Hei, det er en veldig fin blogg du har! : ) Fin header du har på bloggen å! Følger blogg din! : ) Er du en Justin Bieber fan? Nyhetsbloggen skal følge ALLT med Justin Bieber, og har da derfor Bieber spesial den 16,17, og 18 April! : )

Du bør virkelig ta et skrivekurs! Setningsoppbyggingen din er helt forferdelig. Det er synd at du er så dårlig til å skrive, for jeg tror bloggen din kunne vært veldig bra ellers..

skal du på justin bieber konserten?:D

Uff, masse god bedring til dere begge to!

Anonym: Folk leser den selv om, så jeg er fornøyd jeg :-)

Han likner helt sykt på Avery i Nashville!

Er ikke Theodor 99er? :)

Anonym: Nei, han er 4 år yngre enn Didrik og han er født i 1994 :-)

Skriv en ny kommentar