hits

WORK OUT

Hei dere! For litt siden spiste jeg god mat til frokost sammen med Didrik. Neste som står for tur nå er trening på Spenst. Ca 1 uke siden jeg trente der nå, så blir deilig å få tilbake følelsen av å være ferdig med en treningsøkt. Jeg vil ikke ha så mye fokus på trening på min blogg, finnes nok av dem der ute. Uansett så trener jeg ikke så veldig ofte i uken og mener da at det ikke er vits at jeg skriver noe spesielt om kosthold osv fordi jeg faktisk spiser hva jeg vil. Jeg har høy forbrenning, det er nok stort sett derfor jeg kan spise hva jeg vil og bare drite i å trene noen ganger. Jeg er ikke så opptatt av trening som en del andre er, og jeg er for glad i usunn mat. MEN nok prat, nå må jeg stikke!!
Tskjorte & sko G-Sport Shorts Stadium
 

24 kommentarer

Titter bare innom for og ønske deg en fin dag videre, siste dagen i påske! :-)

Kos deg på trening!

Ha en fin dag videre :))

driiiiiiitnice trenings outfit :* kos deg

For en blogg! Jeg har just lest gjennom hele siden og jeg sier bare WOW. For ei skjønn jente med de herligste fregnene og ikke minst for en RÅ stil. Når jeg ser på bilder av deg og typen, sitter jeg bare å smiler og får lyst på kjæreste selv. Og jeg er ingen typisk kjæreste-jente! Jeg leser ingen blogger fordi mange av bloggerene er så tragisk med du er et unntak og har fått en ny leser :)

Jeg er som deg! ^^ ser trent ut, men har vært i et trenings-senter en gang i mitt liv. Da gikk jeg inn og rett ut igjen, haha! Lucky chicks!

Sier det igjen, ELSKER beina dine!!

Og for den slags skyld hele deg!

Hæhæ, jeg så deg! Tørte ikke å gå bort til deg da, siden jeg var ekkel og svett...

Jeg har startet med linkerunde! Kanskje du har lyst å bli med? Kanskje du blir en av de bloggene av vinnerene?

Du er nydelig! :P

Du er så flott! Håper du hadde en fin økt :)

You're just amazing ! love your blog .. u look so sweet:)

Ok, dette er noe jeg har lurt på lenge: Uttaler du navnet ditt MADELEINE eller MADELEN? hahahah :)

Så fin treningsoutfit! :)

digger treningsklærne :)

Du burde jo holde kroppen sunn. Det å ha høy forbrenning er ikke en unnskyldning for å spise usunt. Men selvfølgelig bestemmer du selv hva du skal spise, når du skal trene osv. Digger bloggen din!

Malin: Jeg bruker det ikke for noen unnskyldning, men det er sånn det er. Jeg kan spise hva jeg vil uten at jeg legger noe spesielt på meg :-)

Skriv en ny kommentar