hits

DAGENS OUTFIT 27.FEB.13

Hei dere! Tror jeg snart skal ta meg en tur på Spenst, liker ikke å trene alene så skal høre om pappa kanskje vil bli med. Over 1 uke siden jeg har trent, veldig skuffet over meg selv egentlig. Jeg har jo lyst på strammere ben, sprettrumpe og markert mage. Og sånn som jeg holder på nå vil jeg ikke få resultater. Jeg er bare ikke flink til å motivere meg selv, jeg spiser som jeg vil. Trener når jeg vil. Men jeg må virkelig skjerpe meg nå, virkelig. Brukte den nye jakken min i dag, se så fin den er!!


Jakke Carlings Genser, skjorte, bukse & lue Junkyard Sko DinSko Solbriller SunglassesShop

26 kommentarer

så kult ;) fin jakke :)

Kjempe fint antrekk! :D

Jeg bor rett ved deg, så jeg på bildene nå:O

kjempefint antrekk og fine bilder :D

du er skuffa over at du, syltynne du, ikke har trent? for faen, vær fornøyd med kroppen din når du er så jævla velsigna. gud.

Blir så jævlig provosert og irritert av å lese at du trenger "markert" mage, stramme lår og sprettrumpe når du har perfekt kropp. Kroppen din er til å dø av! Er mange som trener drit mye, og er smålubben, og imens du har perfekt kropp og trener 1-2 ganger i uka. Også klager du?

Kan du legge direkte link til genseren? Den er så fiin!

DÆVEN STEIKE MADDE! fin du eee :) Elske jakken din, den va helt nyyyydelig!

Anonym: Er du jente selv vet du hvordan en jente har det da hun ikke er fornøyd med kroppen sin :-)

Så fin du er! :) Men åh, blogg-Norge trenger virkelig ikke flere fitspo/treningsblogger, håper ikke du blir en av de....!

supermarie: Det orker jeg ikke engang, HAHAHA :-(

jag vill ha ditt utseende! du är jättefin! :D

Hva kostet jakka? Bor i en liten by, men skal snart til Trondheim der de har carlings og syns jakka var veldig fin! Setter veldig pris på om du svarer:-)

Okei, så du var frisk nok til å trene men måtte avlyse avtalen om tv-show med oss så og si på dagen? Det var kanskje ikke så viktig det da?

Hvor kjøpte du genseren din? :) utrolig pen du er!

Vil du legge ut link til den genseren din !

Skriv en ny kommentar