hits

OREODREAM

Hei dere! I går handlet vi inn ingredienser til å lage oreokake. Resultatet ble kjempe bra og den smakte innmari godt men utrolig kvalmende samtidig. Klarer aldri å spise opp et helt stykke av oreo fordi det er så kvalmende. Men til å være to gutter og to jenter som lagde denne sammen ble det utrolig nok bra. Men herregud så stressende det var på kjøkkenet, alle ville gjøre alt. Måtte selvfølgelig ta bilde av den flotte oreokaken, den ble faktisk dødspen om det er mulig å si det på den måten.

29 kommentarer

Nam!!! Så kjempe god ut :D

så sykt godt ut! ååh, nå må jeg dra å kjøpe sånn blanding.. :D

Det så utrolig godt ut!!

Namnam! :-D Jeg liker det egentlig ikke jeg, bare iskaken ;o Siden kaka er så kvalmendes. xD Men såg da uansett veldig godt ut :-)

Ha en super dag videre :-DD

Nam! Sjalu til tusen!

ååååååååå blir sulten av å se på!

Den så god ut! Nam, nam

Bloggen din er super,men Kansje kan du begynne å ha eit spørsmål på slutten av innlegget?:) fks,til dette innlegget:Liker du oreo kake? Dette var bare ett lite tips,lykke til..Du er utrolig pen!!

Hei!

Jeg kom innom bloggen din ved en tilfeldighet. Jeg vil tipse deg om en ny, moderne og forbedret bloggliste. Forskjellen fra denne og Biip.no sin bloggliste, er at denne teller hver unike besøkene på bloggen din, herav inkluderes det også utenlandske lesere.

Det blir også en konkurranse der alle som har registrert bloggen sin kan være med i. Premier er goodiebag, Spotify-Premium og noe til! :-)

Håper du vil ta deg tid til dette!

Nettsiden: http://www.ch1ll.no

Heldig, så god ut!

Men kan du vær så snill å lage et innlegg av dine favorittplagg, og favoritt outfits? Kan du også skrive hvor klærne er fra?

Jeg elsker stilen din, og ha lystbåt samme stil som deg

Lyst på * - mente ikke lystbåt

Jeg slevde seriøst på genseren min ... :-)

can you please please write in english as well?? i want to follow your blog so badly but i don't understand anything :( i follow you already on instagram :)

er dette deg? ligner sykt! http://weheartit.com/entry/51981771/via/mariaribeiroo

HEI! jeg digger jakken du brukte på forrige innlegg. Hvor har du kjøpt den? :)

så dritgodt ut!

): Det er nok ikke meg :-)

Madeleine! Du er virkelig den beste bloggeren jeg vet om! Du har utrolig bra stil og du er den personen jeg blir mest inspirert av i hele verden! du er så unik og gir meg masse inspirasjon hele tiden! Du tør å være deg selv og det digger jeg! Stå på videre madde! elsker bloggen din!

Skriv en ny kommentar