hits

GOD AFTEN

BOYAA! Håper det står bra til med dere alle. Vi er nå hjemme fra en kamp hvor laget til Lise vant 5-0. Kjempe bra! Jeg har trodd hele tiden at 28 februar er nå til helgen, men det vil da si at junkyard konkurransen varer lenger. Kan avsløre at det vil bli en brun og blid konkurranse den 28 februar hvor du kan vinne mange solkort. Det blir digg! Akkurat nå skjer ikke stort, vi har tenkt til å ta en rolig kveld og bare slappe av med godteri som vi har kjøpt inn. Jeg kjøpte en grå bukse i dag fra Carlings som det var 50% på! Koster bare 150kr og det gjorde meg kjempe glad. Ønsker meg en sånn grå bukse lenge, så hadde super flaks.

                 

                 

                 
                 Fikk en søt hund på besøk, null stress.

22 kommentarer

du er så alt for pen! hvor lenge er dere i Bergen?

åååååh elsker håret ditt !! kan ikke jeg bar få det daaa? tror jeg lo meg igjel av den hunden hahahah så søt:P

Kine: Frem til søndag :-)

Så pen du er ! :)

du er så pen!!

Åh, dere er så fine sammen! Fresheste paret jeg vet om :-)

Åh, så søte bilder! Hunden aw :) Ha en fin kveld videre!

serriøst, du å didrik er di søteste! kan ikke du begynne å filme når dere er ilag? og kanskje lage en sånn video med mange klipp så får vi se kordan dere har det, hehe. Sett på masse sånt på youtube, sykt søtt! :D

Søtt par! :)

Gratulerer til henne!

Du er helskjønn!

haha, aaww, du og didrik er så søte ilag !

Hvor har du kjøpt den grå genseren?

Hvorfor er ikke du feit? Hahhah, det er utettferdig altså. Hvis jeg hadde spist like mye snop som deg (sånn som det høres ut vertfall) måtte jeg nok meldt meg på et program for å få av meg alt det jeg hadde lagt på meg. Serriøst, du er drittheldig! Dere er supersøte sammen, veldig heldig med han Madeleine! Kos deg videre da! :-)

Så søte bilder! Du ville ikke legge ut bilde av buksen du likte så godt? :)

Genseren din var fin!

du er kjempe flink til å blogge! og jeg leser bloggen akkurat fordi du ikke er en rosa blogger. det gjør deg li,som litt anneledes og det er bra! (kan du legge ut kyssebilde av deg og kjæresten? dere er så søte!)

Åå, du er så fin når du har håret ditt sånn! Kan du vise hvordan du får det opp sånn i neste video? :)

Anonym: Det er gjort på 1 minutt. Bare samle håret som egentlig er i veien for ansiktet og bare sette det opp i en liten hestehale :-)

Hvor har du kjøpt den genseren? Du er norges beste blogger, helt klart! digger deg og stilen din:-)

Skriv en ny kommentar