hits

SOTRA KAMP

Hallo! Nå har jeg fryktelig dårlig tid, skal på Sotra med resten av familien til Didrik for å se Lise stjerna spille fotballkamp. Har ikke gjort noe spesielt i dag annet enn å ha vært med Didrik ned på politistasjonen for å fikse nytt pass. Nettopp spist middag så er kjempe mett. Fikk høre at det er et senter i Sotra så kanskje det blir litt små titting, jeg vet ikke men kanskje. En annen tilfeldig ting jeg bare vil ta med her er at jeg fikk super lange øyevipper i dag, ble sjokkert. Har mine tider hvor dem er super lange, men det er sjeldent. Så kjempe gøy at jeg fikk så lange i dag! Har ikke tatt noe bildet av det fordi jeg ikke gadd å ta noe av meg selv, og synes det faktisk er litt kleint å spørre andre om å ta en egobilde. Er så vant til at det er mamma som tar bildene, haha. Ææææh, nå må jeg dra. Hadebra og kos dere videre i dag!15 kommentarer

kos deg!

Digger bloggen din

Haha, jeg er fra Sotra! Hvis du reiser innom senteret må du gå innom Mixen på andre siden av gaten og kjøpe en oreoshake, seriøst den er verdens beste!

Herlig, jeg bor på sotra :-D

jeg bor og spiller på sotra! haha så kult da:-)

Senteret på Sotra heter Sartor, og de har ganske greie butikker der faktisk! Ta deg en tur innom, og kos deg på kamp :-)

når begynner kampen? er det damelaget eller juniorlaget?:-) jeg og vil se kampen :-)

eg kommer fra sotra !

Jeg er fra Sotra, haha! Kos deg masse!

oh my god! jeg er fra sotra, DRITFETT! Hva synest du om sotra? haha

Hvor lenge er du i bergen?

DIGGER DEG

Heh så deg på Sartor <3

Jeg har en far som bor på Sotra, Hege hadde jeg visst du var på sartor, hadde jeg Stokke innom !

Skriv en ny kommentar