hits

MINE SISTE MOTEKJØP PÅ SIDE2

Hei dere! Som sagt har jeg bare slappet av i hele dag, skal trene i morgen og føler jeg virkelig trenger det etter å ha vært syk. Jeg ble for ca 2 uker siden intervjuet og filmet hjemme hos meg av Side2. Det var utrolig gøy. Det som inspirerte meg der og da var de forskjellige kameratypene og all lysningen. Burde virkelig skaffe meg noe så rått utstyr selv føler jeg. Journalisten var ufattelig grei og søt dame. Det var kjempe enkelt å snakke med hun og hun var så blid. Kameracrewet var hyggelige og ikke minst gutter med humor i seg. Jeg hadde jo gruet meg hele dagen og dagen før angående dette. Fordi jeg faktisk ikke hadde gjort noe lignende før. Og at det var Side2 som skulle intervjue meg gjorde meg ikke akkurat så rolig. Men den dagen gikk utrolig fort og det er jo tegn på at jeg hadde det gøy. Jeg leser mye inne på Side2 og synes dem skriver masse interresant der. Digger de undersøkelsene som går ut på hva menn og kvinner sier og gjør mest osv. 

Side2 la ikke på noe, eller vridde om på ting jeg hadde sagt noe jeg er glad for. Man har sett på andre artikkler at dem har vridd om på ordene og alt det der. Det om Andrea Badendyck for eksempel, at hun tjente 100 000 kr i mnd når det hun sa var at bloggere som hun lett kunne tjene det. Det er jo en stor forskjell. Så jeg er veldig lettet og ikke minst fornøyd med resultatet. Artikkelen om mine siste motekjøp kan dere lese HER.

41 kommentarer

Det er ekstremt kjipt når journalister vrir om ordene, og hele artikkelen får en helt annen vending enn virkeligheten.

Du var kjempe flink! :)

Bra det gikk bra på intervjuet da! Fin video <33

Flink! :) Btw. Kommenter hos meg, jeg kommenterer tilbake :)

tihi så den i går :D

You are very,very,very pretty. I love your blog so much. I read it every day and then i think, i want to look like you. from which country come you? Norway?Denmark?

bra at dem ikke vridde om på noe det du sa! :-) fine ting!

så pen du er!:D

Heheh, kjempe bra video! :-) Leste artikkelen i det du la den ut på twitter(?), og du er en veldig inspirerende person! :-) Stå på!

Så søt du er. Liker smilet ditt!

xx

fint at det gikk bra med intervjuet:)

Elsker klærne dine! Kjempe fine!

du tar deg veldig godt ut på film. :)

jeg såg det, kjempe kult!!

Jeg elsker stilen din!

love the dress white dress! where is it from?

Eveline: Chiquelle! :-)

Kjempefin artikkel og video :-) Stilige kjøp du har gjort!

Du var bare herlig å se å høre på video, kan du ikke begynne å ha videoblogger? For eksempel fortelle om ting fu kjøper og vil anbefale, sånn som denne videoen :)

ÅÅH! Jeg trenger en sånn shorts, hvor har du kjøpt den? Er helt desperat.

åh, du er så herlig Madeleine! :)

thankss!! xoxo

Ååh, herlig video :D Jeg hadde fått for meg at du hadde skikkelig dialekt, men det hadde du visst ikke, haha :)

oj, det var kult !! du er så pen :O

hei

Kan ikke du lage ett innlegg med shopping på ebay. Hvor du finner deksler og klær:) Hadde vært smooth.

Nå har jeg lest og sett igjennom store deler av bloggen din, jeg har alltid visst hvem du er men har aldri vært en fast leser. I side2 intervjuet så sa du at du ikke skjønte helt hvorfor bloggen din er så populær. Jo det skal jeg si deg, det skjønner jeg på så utrolig mange måter. Du er en slik blogger som vi trenger flere av! Guud, du sprer så mye glede og det ser ut som du prøver å se det positive på livet hele tiden. Herlig jente :) Når jeg går gjennom topplisten nå på blogg.no så blir jeg helt satt ut. Blogg verdenen har blitt helt syk, har ikke ord. Savner de bloggerne som er naturlige, tør å være seg selv. Glad jeg fant bloggen din nå, det var det jeg trengte etter all den "rosablogg" lesingen. Stå på videre Madde, utrolig fin blogg :)

Rigmor Torjul

Rigmor Torjul

du er råååå !!!

Så bra at intervjuet gikk bra! Kunne vel ikke forventet noe annet, siden du er så flink! :-) men jeg bare lurer på, er ikke den blå skjorten egentlig fra Gina Tricot? for jeg har den samme og den er derfra..

Fortsett med den supre bloggingen! :)

Marte: Nei, min er fra BikBok :-D Jeg har sett nesten de samme olaskjortene der faktisk, de er ganske like må jeg selv si. Men denne var fra BikBok.

Hvor har du kjøpt klokka?

Ida: Larsson&Jennings :-)

Camillak99.blogg.no

Camillak99.blogg.no

Stilen din er bare helt fantastisk elsker den .i tillegg er du så utrolig pen <3

Så skjønn du er!

Kan du sende link til shorten med alle fargene på? dødskul!

hvor er det du kjøper dekslene??fin video<33

Utrolig fin video! Du kledde den hvite kjolen helt perfekt :)

you should write in english ! I love your blog but I cant understand anything :D

Flott video <3

Husk og følge meg <3

Du er utrolig nydelig og vakker !!! <3

Skriv en ny kommentar