hits

SRSLY

Hei dere! Våknet igjen med feber og kaldsvettet så ble hjemme. Mamma sliter med det samme så kanskje det er hun som har smittet meg. Det er så jævlig at jeg må ut i kulden for å avkjøle meg. Jeg hater virkelig å være syk, jeg hadde til og med gledet meg til å ta med lunsjen min på skolen i dag. Men men, skal ikke bare være lett. Har sittet i kjelleren med mamma enda en dag og bare slappet av. Siden syk er noe av det kjedeligste jeg vet om har jeg ryddet litt og vasket opp. Og jeg bestilte meg en lommebok fra nelly nå nettopp som jeg har sett på en stund. Den er veldig enkel men den er så fin og har mye plass så derfor valgte jeg å kjøpe meg en ny lommebok. Hadde en rabattkode også ettersom jeg kjøpte en fitnessblanding som innebærer nelly rabattkoder så fikk den litt billigere!


Ellers har jeg oppdatert salgsbloggen min, trykk HER for å komme direkte til den.

17 kommentarer

ERICA MOHN(l0ve) leser bloggen DIN!!! ❤ ❤ ❤

Den var kjempestilig! God bedring : )

Så fin den var! :) God bedring<3

åhh så fin den var! god bedring<3

god bedring,men fin lommebok:)

Sykt pen! Jeg lurte på om du kunne gitt tips på noen fine vår/sommer jakker? Jeg syns du har utrolig kul stil, og blir så inspirert av den. Så det hadde vært utrolig kosli om du kunne gjordt det :D

Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men jeg lurte på om du kunne si ca hvor lang tid det tar før du får varene dine når du bestiller fra sheinside? :) Ser at flere har skrevet at det har tatt utrolig lang tid for dem!

Sara: Jeg får pakkene innen ca 1-2 uker, så det er jo litt lang tid. Men jeg synes det er verdt ventingen!

hei, meg som ikke har fått den shorta. det har gått over 3 uker, ikke meningen å mase , men litt kjipt å sitte å vente og ikke vite noe. Kunne du fått sjekka opp i det ?:-)

Susann: Vi har sjekket, og jeg svarte deg sist og ønsket at du skulle sende oss en ny mail på beachit fanpagen ettersom vi har mer kontroll der. Så vær så snill gjør det :-D

Utrolig bra blogg! Denne må jeg fortsette å lese :-D

Masse god bedring til deg :-) Håper du blir fort bedre!

Skriv en ny kommentar