hits

YOU ARE THE BEST

Hei! Nå har jeg tenkt til å anbefale dere et produkt, noe jeg sjeldent gjør, så merk mine ord. Dette er et produkt som virkelig anbefales. I går prøvde jeg ut Shai barberhøvelen som er verdens første barberhøvel med 6 blader. Jeg er alltid skeptisk når det kommer til nye produkter, men jeg ville gjerne teste ut denne. Den ga en veldig effektiv barbering og ikke minst super glatt hud, jeg ble så gira etter jeg hadde barbert meg. Det er helt sant. Ettersom det er en barberhøvel med hele 6 blader er den selvfølgelig stor, men derfor er det kjempe bra at den har et bøyelig barberhode som gjør det lett å komme til overalt, en myk og fleksibel barbering. Noe jeg synes var kjempe gøy og som jeg digget, var at den kan henges i dusjen. Og til dere som er veldig forsiktig med hudpleie produkter osv inneholder denne hudpleie m/ Vitamin E, Aloe Vera og Lavendel. For meg spiller det egentlig ikke så mye rolle, men dette ga faktisk en ufattelig glatt hud. Jeg har aldri hatt så glatt og skinnende hud før. Denne barberhøvelen synes jeg er kjempe søt og den har et håndtak med mykt grep, så det likte jeg svært godt 

Prøv Shai høvelen helt gratis HER (hverken porto eller ekspedisjon tilkommer) Noe av det beste med dette er at prøver du denne Shai høvelen er du automatisk med i trekningen av en superflott goodiebag med masse fint i, noe jeg tviler sterkt på at dere ikke har lyst på. Nå kan du prøve Shai høvelen gratis og du er automatisk med i trekningen av denne fantastiske goodie bagen, den inneholder en splitter ny iPad Mini, Deborah Lippman neglelakk i valgfri farge, Joico reisesett, hele sesong av Girls på DVD og ett helt års forbruk av barberblader. Prøv gratis HER.

// Reklame men helt ærlige meninger

39 kommentarer

Bestilte denne for ca. 4 uker siden og den kom i denne uka, har ALDRI prøvd en såå bra høvel som den! Var helt sykt etter jeg hadde tatt leggene! Klarte ikke slutte å ta på dem fordi de var så glatte, haha helt sykt! <3

Maren: Hahahaha samme her! Måtte selvfølgelig vise jentene det i går, gjett om de tok på bena. Jeg elsket virkelig den!

random spørsmål egentlig men hvor har det blitt av hun Kinga? Var det det hun het? Haha husker bare for lenge siden at dere var sammen hele tiden..

Anonym: Hun har funnet seg en annen jentegjeng :-)

den er kjempe bra, elsker den! <3

Tror vi hadde samme aha-opplevelsen. Jeg bare "den kan jo ikke være så jævla bra som alle sier..." Men jo, det var den så absolutt! Elsker den <3

Ååå, den har jeg lyst til å prøve! Takk for tipset:)

Den så god ut! Skal prøve♥

Ånei, jeg bestilte den og leste ikke det som stod med svart skrift under! Hva skal jeg gjøre, må jeg betale for å motta flere nå? :( kan du være så snill og forklare hvordan man stopper det abbonementet og hvordan man kan si i fra til de som sender pakken?

hvordan er det å bestille fra sheinside? er det toll osv?

Ååååå, beina dine i går <3<3<3 De var så myke og fine! Må garantert prøve jeg også!

Jeg fikk min i posten for noen dager siden, har ikke prøvd den ut. Men har kanskje tenkt og gjøre det i dag etter jeg har dusja. Jeg har aldri barbert meg før, så blir spennende!

Den så virkelig god ut, så får nok bestille den ;)

Er det trygt å bestille den? :)

Hvet du hvordan man stopper abbonementet? og hvordan man bestemmer hvor ofte man vil motta de? :)

bestilte du den eller kjøpte du den i butikken?

Elsker bloggen din! Takk får det utrolig bra'e tipse :)

Aina: Det vet jeg dessverre ikke, men jeg er ganske sikker på at man får en mail hvor det garantert står noe "trykk her for å avslutte abbonomentet" ellernoe slikt som det vanligvis pleier å være på som feks nyhetsbrev fra forskjellige nettbutikker :-D Man får produkter hver mnd, ettersom man betaler et spesielt beløp hver mnd tror jeg1

Gloria Vitaly: Ja, flere av venninnene mine har bestilt dette! Derfor jeg også ville prøve :-D

Hei, jeg bestille for en stund siden og jeg elsker den! Men jeg finner ikke ut hvordan jeg stopper abbonomentet, hvordan gjør jeg dette?

Hei,

Prøvde denne jeg også, kjempe bra og syntes det er helt perkfekt og få tilsendt blander en gang hver andre måned! Men om du skulle avbestille så er dette hva som står på siden deres.

Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent på Shai refill-blader. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen to uker etter at du mottok din gratis prøvepakke. Max én bestilling på prøvepakken pr husstand.

Kundeservice telefon 22 22 80 00

Jeg synes ikke den var så bra, men det er bare min mening. Flott at den fungerte for deg! :)

Er du bare så brun, eller bruker du selvbruning/tar solarium? :)

Kan du lage et innlegg hvor du forteller litt om forholdet til deg og Didrik?

Hvorfor flyttet dere sammen? Hvorfor bor han hos deg? Har han godt forhold til familien din? (kan han være hjemme hos deg osv uten at du er der) Har han foreldre, i så fall, har du godt forhold til hans familie? Hvor lenge har dere vært sammen?

Osv :-)

Må man bruke barberskum med denne, eller gir den så flott resultat uten?

Hei alle sammen, godt å høre at dere er fornøyde med høvelen, ta gjerne kontakt med vår kundeservice om dere lurer på noe: http://www.kontura.no/kundeservice/

Tonje CS: Den gir flott resultat uansett, men jeg synes den ga best med barberskum :-)

Maria: Det er nok litt med redigeringen å gjøre, men jeg tar kanskje sol 1 gang i uken eller litt sjeldnere.

Anna: Da kan du kontakte eller ringe kundeservice vil jeg anbefale :-)

Den så kjempe bra ut, vil prøve:)

Hvor lang tid tar det før håret vokser ut igjen?

Hvis jeg bestiller en prøvepakke gratis, blir det automatisk sendt en ny til meg hver måned, som jeg må betale for? Og hvordan stopper man isåfall abbonomentet? Har kun lyst til å prøve først, skjønner du. :)

Jeg bestilt og har fått den i posten! Er helt utrolig god! Jeg er med i konkurransen :)

MEN DET KOMMER TO PAKKER MED NYE BARBERBLADER HVER MÅNED SOM KOSTER RUNDT 280 KR! Jeg visste ikke om dette selv.. Men denne barberhøvelen er den beste jeg noensinne har prøvd! :-)

OBS! OBS!: Man må si opp abonomentet innen 14 dager etter man får barberhøvelen. Da stopper det opp :-D

Jeg har bestilt prøvepakke, og er med i konkurransen :)

lillekine_mor@hotmail.com

jeg har bestilt prøvepakke :)

elinsus@hotmal.com

jeg har bestilt

Skriv en ny kommentar