hits

VERDENS NYDELIGSTE MADELEINE

Kjære alle Madeleine's lesere ♥

Jeg er nesten sikker på at alle som er inne på denne bloggen har et godt inntrykk av Madeleine, og det er jo ikke rart! Jenta sprudler, gløder og er helt utrolig nydelig! En fantastisk blogger etter min mening. Men det er kanskje ikke alle som får muligheten til å bli kjent med personen Madeleine. Og jeg kan faktisk love dere at (hvis mulig) er Madeleine enda nydeligere, enda bedre og enda herligere i virkeligheten. Jeg skulle virkelig ønske at dere alle fikk muligheten til å bli kjent med Madeleine, for alle har godt av en sånn person i livet sitt. Uheldigvis blir det litt vanskelig, når dere er rundt 7000-10000 lesere. Derfor har jeg lyst til å prøve å fortelle dere litt om hvordan Madeleine er som venn, og person.

- Selv om Madeleine er !"#$&/($#"!" pen!!!! så har jeg aldri hørt at hun har nevnt dette selv. Hun er derimot utrolig flink til å kommentere hvor pene andre er, eller om man har på seg noe fint. Hallo, har du sett deg selv, Madeleine?!

- Madeleine er sinnsykt random. Husker når jeg begynte på videregående og hun kom bort til meg og fortalte meg at jeg hadde fine ører. Haha, fikk meg en god latter for å si det mildt, har aldri fått komplimenter for...ørene mine, liksom. Men jeg husker at jeg ikke kjente henne så godt, men visste veldig veldig godt hvem hun var, også var hun koselig, og så imøtekommende at jeg bare....likte henne fra dag 1!

- Hun blogger kanskje ikke mest om festing og sånt, men jeg tror jeg har det beste festminnet med Madeleine! Ungdommen nå til dags raver jo rundt, spyr i busker, danser (med litt for lite klær), osv, osv. Mens Madeleine og jeg stod i dusjen og hadde fotoshoot med shampo og balsam!!

- Smilet hennes. Ååå, jeg tror jeg dåner av det smilet. Hvis jeg har en litt grå dag på skolen, og jeg møter Madeleine i gangen - det bare lyser opp!

- Hun er utrolig hjelpsom! Om det så er linking av blogg eller et skoleprosjekt - Madeleine stiller alltid opp for meg. Og dere kan tro man blir glad for det eller?! Få lov til å intervjue selveste Maddepaddee ♥

- Men det aller aller beste...Er selve vesenet hennes. Jeg pleier som regel å komme godt overens med de fleste, men med Madeleine? Det var så utrolig enkelt. Jeg føler jeg kan fortelle Madeleine kjempe mye, for jeg føler meg så trygg på henne. Hun har egenskapen til å lytte, eller fortelle - liksom sånn skikkelig jentesnakk! Man ender jo som regel opp med å snakke en del med andre jenter, men jeg føler meg alltid komfortabel med Madeleine, og kan ikke tenke tanken på at noenting skal bli sagt videre engang!! Hun er rett og slett bare gjennomført nydelig.

Jeg skjønner virkelig ikke hvordan det er mulig. Være så vakker, ha den kroppen!!, ha en flott kjæreste som hun har opprettet BeachIt med, være toppblogger, så god, så omtenksom, så jordnær, så...fantastisk! Ah, jeg skjønner det bare ikke. Hadde jeg ikke kjent Madeleine, hadde jeg nok vært dritmisunnelig. Og jeg er jo det, selv om jeg kjenner henne...Men jeg bare ønsker henne alt godt. Det er rett og slett bare personligheten hennes, som får meg til å tenke: Hun fortjener det så sinnsykt.
Så Madeleine, jeg er uendelig stolt over deg og alt du har oppnådd, og jeg er så sinnsykt takknemmelig for at jeg får være din venn. Du skulle bare visst hvor stor rolle du egentlig spiller ♥ Jeg er glad i deg, vennen.

Kjærleik fra din Ingvild.

21 kommentarer

Så fint skrevet! :)

Åå, så fint skrevet! Fine bilder c:

er veldig missunnelig på madeleine!! :( men du er nok en like god venninne som henne!

Så koselig! Kjempefint skrevet :)

Utrolig koselig skrevet! :)

Hun var fadderen min på barneskolen. haha<3

åå så koselig! dere er veldig nydelige begge 2!

Åå, så søtt! Dere begge virker som to superkoselige og herlige jenter!

så søtt innlegg! forbildet mitt, hun der <3

Det her er det inntrykket jeg sitter igjen av denne søte jenta også! Skulle virkelig ønske jeg fikk muligheten til å bli kjent med deg, Madde :) Du fortjener det du har oppnådd, og jeg håper du får et fantastisk liv med mange positive overraskelser :D

så utrolig koselig!

Det var pent skrevet, men virket litt for smiskete spør du meg. Jeg liker Madeleine, men synes at dette hørtes litt mer ut som enten en kjærlighetserklæring eller noe man leser opp i en begravelse...

Ellers var alle pene den kvelden :)

Okei, hvis du har den oppfatningen er det helt i orden for meg, men i motsetning til deg liker jeg å være hyggelig mot mennesker, spesielt mot de jeg er glad i. Men kritikk er alltid fint, anonymt vel og merke, men kanskje jeg skal spare å fortelle noen sannheten til de dør - godt tips ;-)

åå kosii <3

Åå så koselig! Ja, jeg er enig. Madeleine er syykt pen og DEN kroppen og DET smilet og det virker som hun har skikkelig bra personlighet også! Er missunnelig

Skriv en ny kommentar