hits

SPARKLING SILVER NAILPOLISH

Hei! Jeg er enda ikke frisk så holder meg hjemme denne helgen. Akkurat nå har jeg lakket neglene mine i en av favorittene mine, en sølv neglelakk fra BikBok og så har jeg påført en glitter neglelakk fra Vita. Det er den perfekte komboen, og det gir så mye glans på neglene at jeg digger det. De skinner hele tiden og det er umulig å ikke se dem. Skal se om jeg får kjøpt flere sånne glitter neglelakker nå snart. De er super fine!  Ellers gleder jeg meg til søndagsfilmen i kveld, sitte under dynen med kjæresten og døtte i oss all godisen vi får til. 

19 kommentarer

Den var fin!!

stilig!

sykt fine! :) Jeg lurer på om du visste om ett sted på nettet hvor jeg kan kjøpe en hvit vandal(s) lue? Haster! :) Håper du kan svare så fort som mulig! :) KLEM

Camilla: Carling, Cubus, Urban, BikBok & junkyard burde du sjekke ut :-)

Kjempefin neglelakk :-)

Så fint det ble!! :D

Btw, kan du skrive et innlegg om hva som skjer mellom deg og Kinga? Har lagt merke til at dere ikke er sammen lengre, og har vel lagt merke til deg siden leenge før sommerferien. Så hva skjer?

stilig neglelakk!!!

Kjempe fin neglelakk ! Sann har jeg også lyst på ! :)

Anonym: Hun kom inn i en annen jentegjeng og ja, har ikke snakket med hun siden så vet ikke noe som helst. Vi er ikke annet enn bekjente for hverandre nå.

Kjempefint!

Hva heter filmen og når ? :-D

Feeet!!! :-D

Wow det ble sykt fint! :D

Utrolig fin header btw! (:

Hvor er trenings skjorta fra?

Rebekka Rossnes

Rebekka Rossnes

Heei hvilket merke er det på neglelakken?? Har sykt lyst på den! <3

Skriv en ny kommentar