hits

SHEINSIDE

Hei dere! Som dere vet er jeg fast kunde hos Sheinside. De har mye fint der og et stort utvalg av masse fine varer. De har en liten blanding av Carlings og BikBok, bare en litt mer classy og rocka mikset sammen. De gangene jeg har bestilt derfra har jeg aldri måtte betalt noe toll. Hvis du bestiller uten Express tid så er det gratis frakt, men med Express tid koster det bare 7-15$ i tillegg. Jeg anbefaler dere å bestille med Express tid, da kommer dem frem fort og jeg hater å vente så hvis dere er lik meg der så anbefaler jeg derfor dette. Dette med størrelsen på Sheinside produktene er det veldig variert, derfor må du bla litt lenger ned når du har klikket deg inn på en vare så står det informasjon om plagget under hovedbilde. Som vanlig er det onesize, det er mellom 60-70 cm langt. Men for all del, vær flink å sjekk informasjonen så du ikke angrer. Mer om frakt osv kan du lese her. Ellers har jeg aldri væt ufornøyd med tingene jeg har bestilt, har allerede begynt å småbestille litt sommershortser osv derfra allerede. Hvis det er noe mer dere lurer på gjerne kommenter i dette innlegget så svarer jeg så fort jeg kan her.


Jakke link - Kjole link - Smykke link

Genser link - shorts link - Øredobber link

34 kommentarer

elsket kjolen og shortsen! Rå stilig :)

Mener du misfornøyd? Ufornøyd er ikke et ord. Du burde virkelig lære deg å skrive. Du skriver helt latterlig dårlig til å være så gammel som du er.

åh så mye fint!

Kjære anonym, det går visst ann å bruke ordet ''ufornøyd'' akkurat som ''ulykkelig''

Hei! Kjempefin blogg du har:-D Har et spørsmål ang. Sheinside; trengte du å betale porto i tillegg til frakt?

Må du ikke betale noe som helst i frakt? :)

åh synes øredobbene var rå stilig!!!

Gerda: Ikke hvis du ikke betaler med express :-)

Hei! Jeg bare lurte på om du vet hvor lang tid det tar ca, hvis du ikke betaler med experss? Har for noen dager siden bestilt derfra, og er like spent hverdag på å få en melding om at jeg kan hente pakken på posten! Anger nå på at jeg ikke valgte experss..

Elsker bloggen din forresten! :)

Oda: Det står det på linken jeg har skrevet i innlegget, all informasjon står der :-)

Ble det mye toll? ❤

har lest flere steder at denne siden er fake ? men de sponser bloggere for at flere skal bestille.. ?

elisabeth: Niks, den er ikke fake. Jeg har selv bestilt derfra, og har venner som gjør det og :-D

Betalte du noe i toll?

hedda: Niks, men det tror jeg er en feil tollen har gjort. Fordi hvis man bestiller ting over 200kr og fra utlandet så kommer det toll. Så vær litt forsiktig der. Jeg forstår faktisk ikke hvordan mitt kom seg igjennom uten å ikke bli fortollet...

hvis en genser koster 25$ og shippingen 15, som da blir 40 $, hvor mye tilsvarer det i norske kroner? og hvor lang tid tok det uten express?

Emma: Det er bare å søke på google så finner du ut hvor mye 1 dollar er i norske kroner :-)

Er den kjolen kort eller? <3

Hvilken størrelse har du i den svarte jakka med skinnarmer?

heisann, lurte på om det går ann å betale postoppkrav?

Jeg har bestillt med fast exspress altså det raskeste. Har gått en uke og har enda ikke fått noe. Lurte på hvor raskt det gikk med deg?

Martine: Over en mnd :-)

Hei madde! Jeg har et spørsmål angående størrelsene, er small small, og medium medium og sånt? Jeg er så redd for at jeg bestiller en ting i medium så passer den til de som bruker small! Det hadde vært helt supert hvis jeg hadde fått svar :)

Må man betale noe annet enn frakt og toll, sånn som moms osv?

Hei. Denne kommentaren dukker på noen år etter innlegget er lagt ut, men, men.

Hvis du fortsatt bestiller fra Shein.com, kan du ta noen bilder av det du har kjøpt på deg? Evt. deler flere erfaringer siden 2913?

ingrid: Hei du! Jeg bestiller dessverre ikke fra Shein lenger, sluttet med det for kanskje 3-4 år siden :-) Det jeg kan fortelle av den gang jeg ble sponset derfra, var at produktene ikke alltid var de samme som produktbildene på siden deres. Men det er som sagt 3 år siden nå, og mye kan jo ha skjedd! :-)

Husker du om det kom som gave? Mange sier at det kommer som gave slik at du slipper toll.. Vet du noe om det?

E: Ååh det husker jeg ikke. Men alt som er på over 300 kr skal tolles. Og en nettbutikk vet dette er reglene for å sende ut pakker. Det skal kun sendes som gave hvis det er sponset :-)

Skriv en ny kommentar