hits

OSS JENTER

Det er ikke ofte jeg har innlegg som dette hvor jeg deler mine egne tanker og meninger. Men det er så mange som sliter med dette at jeg føler jeg må skrive dette. Selvtillit er noe vi jenter sliter med. Vi blir aldri fornøyde. I stede for å gjøre noe med det, tar vi en pose potetgull og søker på inspiration, fit, fitness, body, beauty, perfect osv som bare ødelegger oss mer. Noen som kjenner seg igjen? Jeg kjenner meg godt igjen her. Jeg syns både synd på meg selv og latterliggjør meg selv. Vi er så bestemt på at vi vil ha DEN kroppen at vi sammenligner den kroppen med vår egen. Vi bruker mer tid på de sosiale mediene og setter oss selv i et deprimerende lys enn det vi egentlig burde gjøre.  Vi jenter er ganske dumme og teite. Får vi komplimenter sier vi ofte det berømte og kjente ordet nei. Hvorfor gjør vi det? Det er slemt mot den som gir deg komplimenter. Ikke bare er det slemt, men det er så mye bedre å bare si tusen takk enn å si nei. Vi kjenner oss ofte igjen hvis vi sier "nei" så føler vi at andre personer tenker at vi forventer mer  og sier vi "tusen takk" føler vi at andre personer tror vi er selvdiggere og synes selv vi er en av de fineste. Det er en ondsirkel rundt dette og jeg hater den. 

Jenter gråter, ofte fordi de ikke er fornøyde og føler de aldri ser bra nok ut. Vi ser andre jenter som er veltrente og fine. Og det som suser rundt i hodene våres er at vi er så misunelige. Så misunnelige at vi begynner å tenke negativt. Et godt eksempel er når jenter og gutter er sammen, og en gutt bestemmer seg for å si "Hun jenta er søt" da er det første vi jenter sier "Ja, men hun er løs" eller "Ja, men hun er frekk". Alt for at gutten skal ombestemme seg. Hvorfor må vi jenter alltid være sånn? Det er ikke rart gutter til slutt ikke forstår hva de skal gjøre eller hva de skal fortelle oss jenter når vi ikke klarer å sette pris på det så gutter forstår det. Så fort en gutt gir oss ros, eksploderer vi og skal begrunne hvorfor vi ikke er enige. Jenter og gutter har noe til felles, men jenter topper det hele med dårlig selvtillit noe som er så trist.

Alle jenter har noe de ikke er fornøyde med. Feil de kanskje er født med eller kanskje en nese som er litt for stor eller er skeiv, en panne som er litt for stor, urenhud, slitt hår, litt valker her og der, ikke store nok pupper og hvertfall ingen bra rumpe og mye mer. Det er ikke bare oss selv vi kan takke for at vi sammenligner oss selv med andre flotte modeller. Det er også guttene. Jenter liker å få oppmerksomhet av gutter. Gutter beskriver alltid drømmedama som om hun skulle vært en pornostjerne. Store silikonpupper, langt hår, sprettrumpe, glinsende ren hud og ofte blond. Dette er hovedgrunnen til at jenter sliter nå i dag. Det har blitt så mye vekt på utseendet at det er til å spy av. Både jenter og gutter er hårsåre. Gutta skal få lov til å snakke så mye de vil om digge jenter som har store pupper and so on mens vi jenter, når vi først beskriver vår drømmemann, skal guttene plutselig prøve å få oss til å endre meninger og at det vi liker bare er typisk modell kropper. Våkn opp! Det er akkurat samme type jenter dere beskriver. 

Jeg er en jente som er født med feil. Jeg ble født med bare et øre, eneste jeg hadde på høyre side var øreflippen og litt til så jeg kunne få tatt håret bak ørene. Etter operasjonene jeg har tatt har jeg fått fler og fler feil. Jeg mangler mitt høyre ribbein på magen, jeg synes selv at operasjonsøret mitt ligner på smeltet stearinlys, kun fordi jeg er så hard mot meg selv. Jeg har et stort Harry Potter arr i hodet fordi i min andre operasjon måtte de skjære opp i hodet mitt, og ettersom jeg hadde langt hår måtte de barbere halve hodet mitt i en alder av 8-9 år. Det jeg klager minst på er egentlig at jeg kun hører på et øret. Det er fordi det ikke har noe med utseendet å gjøre. Puppene mine er heller ikke like store, men det er helt normalt,  men likevel hater jeg det og er misfornøyd av den grunn. Rumpa mi heller ikke noe å skryte av, men akkurat der har jeg selvironi og humor fordi jeg latterliggjør meg selv. Men innerst inne er det selvfølgelig ikke gøy. I stede for å faktisk være fornøyd med det jeg har, eller generelt det vi jenter har, klager vi på det vi ikke har eller ikke er fornøyde med.

Det er så inspirerende å se jenter som er stolte over hvem dem er, stolte over kroppen, uavhengig av størrelsen. Stolte over å vise feilene, nemlig fordi det viser styrke. Men de jentene blir det bare færre og færre av. Det er noe mange jenter ikke tørr å gjøre fordi de er alt for redde for å ikke bli sett på som pen eller helt ærlig perfekt. Fordi det blir mer og mer fokus på hva drømmekroppen er og fordi de feilene du ser psyker deg selv opp til å tro at det er det eneste andre mennesker legger merke til. Men det er nesten bare deg selv som ser de feilene, og de feilene du har er det kun du som misliker. Andre kan gi fult faen i de feilene fordi du er deg og det elsker dem.

Gjør dette for meg og dere selv en fin og hyggelig tjeneste nå. I dette innlegget skal du legge igjen en kommentar hvor du gir deg selv 3 positive komplimenter om hva du er fornøyd med på deg selv. 541 kommentarer
Christine Dattebayo c:

Christine Dattebayo c:

Utrolig bra skrevet! Og alt er sant. Desverre...

3 positive ting om meg selv? Jeg liker øyenfargen min, er fornøyd med rumpa selvom den ikke er trent at all, og er normal tynn ^^

Veldig inspirerandes og bra skrevet! Stå på!

Du er best! <3

Skikkelig inspirerende innlegg! Det fikk meg virkelig til å tenke. Tre ting ved meg selv er jeg fornøyd med er tennene, øyene og håret - det verste er at de tre komplimentene satt dypt inni meg.

Veldig inspirerende og bra skrevet !

Utrolig bra innlegg Madde! Kjenner meg utrolig godt igjen, men å gi meg selv 3 positive komplimenter er jeg ikke i stand til.

så utrolig bra skrevet!

jeg er helt enig i det du skriver.

1. håret, 2. nesa, 3. øynene....

du er en utrolig person! sykt bra skrevet!

Jegg synst håret mitt er egentlig veldig pent:)

Jeg har pene hender og lange negler.

Jeg liker ryggen min av alle plasser best på kroppen, haha:)

Du skriver fantastisk bra! Made my day :)

- jeg er fornøyd med magen min

- jeg er fornøyd med bena mine

- jeg er fornøyd med øynene mine

jeg er høy

jeg er tynn

jeg er pen

Det er 100% sant og bra skrevet! 3 positive ting om meg: Jeg er fornøyd med øynene mine, fornøyd med bena mine og fornøyd med håret mitt:)

du er flink å skrive! så pen du er ! :-)

Utrolig bra skrevet, akkurat slik jeg har det, jeg gjemmer meg fordi jeg er redd for formen min..

3 ting.. Håret (selv om det er tørt), øynene og.. øyenfargen.. : )

Ida Marie Andreassen

Ida Marie Andreassen

håret, hendene og ansiktsformen :)

Utrolig bra skrevet!

1. Leppa mine.

2.At jeg har tynne og lange bein.

3.hårfargen min.

Kjempe bra innlegg! Du er en inspirasjon til alle!

Det var vanskelig for meg å finn tre positive ting om meg selv, but here goes nothing ☺

- Jeg har store mørke øyne, og det er det som jeg er mest fornøyd med.

-Jeg er ganske tynn, og jeg liker ikke det så veldig godt, men jeg liker lårene min

-Jeg vet at det ikke har noe med hvordan jeg ser ut som ens, men jeg er førnøyd med familien min, og vennene mine, jeg har bodd i mange land og jeg har fått reist mye, og det er jeg veldig glad for

Dette er det beste jeg noensinne har lest på en blogg, traff meg rett i hjærte!

3 positive ting om meg selv? smile, håret og kanskje øyenfargen min

Du er råå Madeleine!

jeg er fornøyd med rumpa mi, øynene mine og lengden på beina mine, hahah :)

du er en helt fantastisk person, og dette innlegget tror jeg åpner øynene til mange jenter <3

om jeg skal si tre positive ting om meg selv så må det bli at jeg har ganske langt og mykt hår, lange og tynne ben og ansiktsformen :)

Er vanligvis ikke noe spesielt fan av sånn filosofikliss, men dette var utrolig bra beskrevet :)

Jeg er pen

Jeg er smart

Jeg har fine hender

du er helt urolig :) de tre tingene jeg er mest fornøyd med er øynene, puppene og nesa. du er utrolig vakker, stå på <3

Chistina Daae Lampe

Chistina Daae Lampe

utrolig bra skrevet!! jeg har prøv å bare tenke på det positvet. jeg hadde ganske dårlig selvtillit før, men jeg prøvde bare å tenke på det jeg likte best med meg selv, og det er alltid noe man liker om seg selv, du må bare finne det! og det jeg fant er at:

- jeg er veldig fornøyd med beina mine. de er fine normale og har litt muskler! haha

- jeg liker at jeg er lav. jeg er egentlig 1,54. det er jo ikke lavt sånn sett, men her jeg bor er liksom alle over 1, 60. men jeg digger når folk kaller meg liten, tar det bare som et kompliment. er jeg liten, så er jeg liten :)

-jeg liker veldig godt formen på kroppen min. den er normal med hofter, og rumpe og det er helt greit for meg! ahah

gjerne følg meg på instagram! Christinadaaelampe <3

elsker bloggen din foreten <3!

Veldig bra skrevet!!

Jeg liker håret mitt.

Liker øyenfargen min.

Er tynn!

Det verste med å skrive de punktene var at jeg hadde så mye mer negativt å si om meg selv så slet litt med å skrive 3 positive ting om meg selv..

Er fornøyd med rompa mi, og er fornøyd med øynene mine og er også fornøyd med at jeg er høy og tynn! Tusen takk for dette innlegget Madde<3 dette hjalp meg mye!

Du er utrolig fin Madeleine!! Elsker den laid-back stilen din også!

3 positive komplimenter til meg selv? Krøllene mine, rompa mi og føttene mine. Haha!

Helt enig i det du skriver, og innlegget var utrolig inspirerende! :-)

Okeeei, til den vanskelige delen; nemlig å innrømme 3 positive ting jeg liker med meg selv.. Fingrene, nesen, størrelsen på beina, altså skostørrelsen min ...

hmm..

jeg er naturlig tynn

øynene mine

magen

bra innlegg! Synes nesten det var litt vanskelig å finne 3 ting jeg liker..

jeg er fornøyd med håret mitt, rumpa mi og nesa mi :)

Utrolig bra skrevet Madeleine! Du er en inspirasjon for mange, inkludert meg

Kan du en gang skrive om hvordan dere startet beachit og sånn evt sende meg Mail? Drømmer en dag om å starte mitt eget klesmerke selv :)

Jeg er fornøyd med det tykke håret mitt, øynene og tennene mine

De aller fleste jenter sliter med dårlig selvtillit dessverre.

De tre tingene jeg er fornøyd med meg selv,sånn utseendemessig: Øyenfargen,kinnbeina og beina mine.

Så utrolig bra skrevet! veldig enig med deg:-)

1.Høy forbrenning

2.Høyre siden av ansiktet mitt

3.Øynene

Flott og inspirerende innlegg. :-)

Tre ting jeg er fornøyd med;

1. Høyden min.

2. Håret mitt.

3. Øyenfargen min.

valdi bra skrevet!

1:håret

2:tennene

3:kommer ikke på mer..

Cathrine Froyt

Cathrine Froyt

Alt dette er så sant. Så sant.... men etter jeg leste alt. Har (håper jeg), sett på meg selv med nye øyne.

Jeg er fornøyd med de lysegrønne øynene mine, at jeg er naturlig tynn og eh........ munnen min. Dette er det jeg er fornøyd med.

Så utrolig bra skrevet av deg!

Det jeg er mest fornøyd med meg selv er:

-tennerne mine

-personligheten min

-høyden min, er 1.58 og de fleste som er like gamle som meg er rundt 1 hode høyere enn meg og jeg får høre ofte at jeg er lav, men da sier jeg at det er bedre å være søt og liten enn stor og stygg, også pleier jeg også å si at ugress vokser fortere enn blomster, haha!:-)

Tusen takk for at du skrev dette. Det var veldig inspirerende og godt skrevet :)

1.Jeg har langt, friskt og naturlig hår.

2.Jeg har fine øyne:)

3.Jeg har et fint smil:)

Øynene, håret ( syns det er litt kort, men det er fyldig og fint, gull farge på det), øyenbrynene...

noe jeg absolutt ikke liker med meg er tennene... hakkete og syreskadede... og skeive.

så bra skrevet!

-tennene mine

-håret mitt

-øynene mine (selvom det er en prikk på det ene)

Omtenksom, glad og seff god humor ^^

Bra skrevet! Men så får jeg oppgaven om å skrive tre positive ting om meg selv, utseendet har jeg ikke noe å komme med, det stopper. Men jeg er fornøyd med tatoveringen jeg har tatt på armen, det får meg til å se litt bedre ut, noe jeg selv føler, håret mitt er både fint og ikke fint, etter at jeg klippet det så ble det litt rart. Men jeg finner sånne feil med meg selv hele tiden. Men jeg har dager der jeg kan si til meg selv, så pen du er i dag. Men jeg klarer ikke å fortelle hva som er så veldig pent med meg, bare det at jeg synes jeg er pen innimellom er faktisk mer enn nok. Det betyr bare at jeg bygger opp selvtillit min sakte men sikkert :)

Du er best <3

Jeg er fornøyd med rumpa, øynene og håret.

Jeg liker lillefingeren min, haha

Jeg liker øyenfargen min

Jeg liker øyenvippene mine, de er lange og ganske mørke :D

Jeg har ikke generelt dårlig selvtillit, men jeg har eksem rundt munnen og på armene, så jeg blir veldig rød, og dette gir meg da dårlig selvtillit.. :)

Jeg har fine nelger.

Jeg har fine føflekker.

Jeg har hvite tenner.

.......

Du inspirerer meg! <3

1.magen

2.øynene

3.armene

Stor respekt til deg!!

- Øyene mine

- Håret mitt

- personligheten min :)

er faktisk helt enig med deg, madeleine!

jeg mistet tanten min, og fikk en sykdom. jeg spiste og spiste, hele tiden - uten og i det hele tatt vite at jeg spiste selv. mange ganger prøvde jeg å spy - men klarte det som regel ikke. jeg hadde en type bulimi. jeg slet med dårlig selvtillit fordi jeg ble mobbet. jeg hadde det rett og slett jævlig. men nå kunne jeg faktisk ikke brydd meg mindre! jeg er den jeg er. jeg kan ikke noe for at jeg har blitt sånn - og det godtar jeg.

jeg klarer enkelt, uten noe problem faktisk å si to ting jeg liker godt med meg selv - øynene og smilet. men det tredje ble litt vanskligere.. størrelsen på puppene mine kanskje? haha

- tennene, øynene og håret!

Du bør begynne å skrive flere slike innlegg! Utrolig bra skrevet! Tre positive ting om meg selv? Umm.. Magen min, ryggen min og liker at jeg klarer å være i godt humør for folk uansett hvordan jeg føler meg?! Det er vell en positiv..?

Takk for et utrolig bra innlegg, fine deg!

Hvis jeg skal velge ut 3 ting jeg liker med meg selv må det nok bli det lange blonde håret mitt, bena mine, og de grønne øynene mine :)

Stå på!!

Kjempefint innlegg! Kjenner meg desverre alt for godt igjen..

3 positive ting om meg selv må være at jeg liker høyden min, og er ganske fornøyd med stilen min selv om den ikke er helt ferdig utviklet enda, og den siste tingen jeg liker ved meg selv er kanskje øynene mine..?

Herregud, disse 3 satt dypt inne, og jeg er ikke helt enig i dem heller. Det er så fælt.

fine blåe øyer, fin rumpe og smilet mitt er jeg fornøyd med :)

Åh, sykt bra skrevet :)3 positive ting:

- Beina mine

- Leppene mine

- Tennene mine

Utrolig bra skrevet. Elsker bloggen din!

hmm.. tre komplimenter.. Jeg liker veldig godt øynene mine fordi de er mørkebrune og jeg har lange øyenvipper som jeg ofte får komplimenter for. Jeg er ganske fornøyd med håret mitt og jeg er fornøyd med tennene mine hehe :)

Forresten sykt bra skrevet, det er helt sant det du skriver,vi fokuserer for mye på utssende og sammenligner oss med andre og blir aldri fornøyd :) du inspirer meg !!

Dette var veldig bra skrevet. Hvis jeg skal si 3 positivet ting om meg selv blir det vel...

1. Jeg liker øynene mine.

2.Jeg er ekstrem flink til og finne gode venner!! ♥♥

3.Jeg har høy forbrenning! Jeg er egentlig tynn som en flis i forold til alt jeg spiser.Jeg er bare den store godter momsen! Kan det spises, spiser jeg det c;

Jeg elsker bloggen din stå på vidre!!!

P.S Jeg har aldri sett øret ditt men er siker på det ikke ser ut som et smeltet stiarin lys bare spør Didrik!♥♥♥

Utrolig bra skrevet, jeg har egentlig ikke så mye positift å si om meg selv, men liker: Håret mitt, det er langt, øynene mine, lyse grønne med blå ring, og at jeg er lav. Det liker jeg.

Liker bloggen din : )Bra, flink du er :)

Janne Christin

Janne Christin

Håret mitt liker jeg godt.

Øynene mine/øyenvippene.

Ansiktet mitt.

Og av og til kroppen min

1. jeg ELSKER håret mitt <3

2. Jeg liker øyenfargen min :)

3. jeg tørr å være meg sjøl :)

Dette var et virkelig bra innlegg! Du motbeviser alle påstander om at bloggere bare bryr seg om sminke klær osv. Et forbilde for alle jentene som har følt seg utenfor og har dårlig selvtillit. Jeg kjenner deg jo ikke personlig men du virker som en veldig god person. Du inspirerer meg med selvtilliten din! Ønsker deg alt det beste! :-)

3 ting jeg liker med meg selv: Øynene, håret og beina mine.

Jeg er flink på skolen.

Jeg HAR en fin kropp.

Jeg er snill og omtenksom og gjør alltid mitt beste.

1.Øynene mine/øyenvippene

2.Tennene mine

3.Baksiden av høyre hånd, fra håndleddet til albuen

Du er god du <3

Jeg er fornøyd med leggene mine, at jeg smiler til alle jeg går forbi og jeg står for mine egne meninger!

Du er nydelig, virkelig nydelig!

- Liker at jeg har brune øyne

- Leppene mine (God kysser, ofc)

- Lange ben (Sexii or what?)

1. musklene mine

2. latteren min

3. håret mitt

Utrolig bra skrevet, er så enig i det du skriver! :-)

- lange fine ben

- tynn

- et stort og fint smil

vanskelig det her..

Jeg har fine bryn, jeg har fine, akkurat store nok pupper (haha) ooog... jeg har et fint smil!

Øyenfargen min, håret mitt og magen min.. De der satt langt inne, brukte mange minutter på å få de til! Du er herlig madde!

Kinnbena, kjevene og haken

Utrolig bra skrevet ! Kjenner meg desverre meg igjen i nesten alt du skrev .. de tingene jeg kanskje er mest fornøyd med meg selv er øyene mine, magen og rompa mi !

Viktig sak du tar opp! Og fint initiativ som jeg hadde lyst å støtte :)

Jeg er fornøyd med rumpa mi, leppene mine, og midjen min.

Endelig noen som legger ut et sånt innlegg, veldig bra skrevet :-)

Jeg er fornöyd med magen min, bena mine og ryggen!

Utrolig bra skrevet!

Det du skrev fikk meg virkelig til å sette ting i ett nytt perspektiv. Jeg er overhode ikke fornøyd med kroppen min, noe jeg nå har begynt å trene for å "prøve" å få en finere. Men det kommer neppe til å hjelpe uansett.

Men det er utrolig, at gjennom ord at du klarte å få meg til å tro på meg selv, og akseptere den jeg er. Jeg kommer selvfølgelig til å fortsette med treningen, men kommer sikkert ikke til å ta det så alvorlig som om det gjelder liv eller død.. :)

-Tre positive ting om meg selv er noe annet..

Vel, jeg kan vel si at jeg elsker øyenfargen min haha. Syns de er utrolig fine i dagslys, når de blir krystallklare<3

Det andre må vel være håret mitt, selv om jeg noen ganger får lyst å klippe av alt sammen, haha.

Men jeg er ikke helt sikker på hva jeg skal ta som nr. 3.. Jeg liker personligheten min i grunn da. Selv om jeg kan være litt vel dramaqueen i blandt. Men har klart å skaffet mange venner med min så fantastisk flotte personlighet ^^]

Det du skrev fikk meg virkelig til å tenke.

Tror du at jeg kunne delt dette innlegget på bloggen min? Skal selvfølgelig si at det ar du som står bak det. <3

Herlig innlegg!

1.Håret

2.snillheten min

3.positiviteten min

Veldig bra skrevet! Du burde skrive flere sånne innlegg av og til :) Tre ting jeg liker med meg selv: Øynene, munnen og neglene mine :)

Har hatt utrolig dårlig selvtillit, men den blir bedre og bedre, rett og slett for at jeg prøver og få mer og mer av den typiske "modell" kroppen. Har en kjæreste som også er flink til og rose meg og gi meg komplimenter for de feilene jeg har, eller tror jeg har, var veldig vanskelig i starten, men er mye bedre nå.

Så det jeg liker best med kroppen min er vell 1.rumpa 2.håret 3. Ansiktet!

Elsker bloggen din, liker at den ikke er som de andre "rosabloggerne" stå på Madeleine, du har mange som ser opp på deg. De ser opp på en utrolig fantastisk jente!

Maria: Selvfølgelig skal du få lov til å dele dette!

Elsker det du har skrevet! Du er kjempe flink med å være ærlig, som er kjempe bra syns jeg! Utrolig tøft gjort av deg, ser virkelig opp til deg. Jeg bruker vanligvis ikke å lese så lange, men dette ble jeg virkelig oppslukt i. My opinion isåfall. Goo girl!!!!

- øynene

- håret

- smilet

super bra skrevet! <3

rumpa mi

øynene mine

puppene mine

Veldig bra skrevet! Skikkelig bra innlegg. c:

Åh, jeg ser bare mer og mer fantastiske sider av deg madde. Selv om jeg ikke kjenner deg! Jeg har lest bloggen din så veldig lenge nå, og jeg klarer ikke å se noe galt med deg. Øret ditt synes jeg det ikke er noe galt med, jeg synes det er sjarmerende faktisk! Og du er ikke den eneste som er kort, jeg er også kort! Jeg synes du er et fantastisk menneske jeg madde:-) stå på fine fine deg!

- 3 ting jeg er fornøyd med meg selv? Tja.. Øyenfargen min, nesen min kanskje, ooog haha den 3 var litt sketchy. Men kanskje at jeg har så småe føtter?

Sinnsykt bra skrevet, you og girl!

Før var jeg ganske fornøyd med rompa mi, helt til jeg begynte å sammenligne meg med alle andre..

liker hendene mine (hahah) og bena mine :-)

Hater å gi komplimenter til meg selv, men skal forsøke..

- leppene mine er fine, spessielt når jeg er glad, har det gøy og smiler og ler

- joda, jeg er nok litt musikalsk av meg

- artig at jeg ser på meg selv som en person med visdom (haha, selv om det føles veldig rart å si det på den måten), det er noe jeg kan komme langt med

Hvor i huleste er lik-knappen her? :) Kjempebra skrevet, you go gurl!

De 3 tingene ved meg jeg liker best er; øynene mine, håret mitt og høyden min :)

Christina Marie

Christina Marie

Du er fantastisk, så inspirerende! :)

Utrolig bra skrevet, tror det fikk en del til å tenke litt. hvertfall meg.

Hater å gi komplimenter til meg selv, føler jeg skryter. men ja..

Jeg er fornøyd med puppene mine, de er verken for små eller for store synes jeg.

Jeg liker også armene mine fordi de har litt muskler. ikke mye å skryte av, men litt..

Siste må vel bli håret mitt, har blitt så langt og er ikke slitt lenger.

Åeeee Maddee <3 må si jeg elsker dette innlegget! du har alltid vært forbildet mitt og det kommer du alltid til å være. Sliter utrolig med selvtilitten min siden jeg er så stygg at jeg bare vil dø. Men det er godt å føle at tilogmed du, som er verdens peneste jente også føler det sånn noen ganger!!

Jeg har nesten samme som øre ditt, bare i øye da, vet ikke helt om det kan sammenliknes da, men ble født med at det ene øye lokket mitt hang over det andre øye, kunne ha blitt blind, men er heldigvis ikke det den dag i dag. Men det er uuutrolig stygt, og jeg ville gjort hva som helst for å få opperert det slik at det kan bli normalt som andre mennesker sine øyne, men har vært hos tusen leger siden jeg ble født, men ingen kan gjøre noe med det siden da vil det mest sannsynlig bare bli enda verre. Får veldig mange stygge kommentarer og sånt på grunn av det, og det ødelegger jo selvfølgelig selvtilitten min enda mer.

Men ville bare si tusen takk for at du er den personen du er og et fantastisk forbildet for leserne dine. U go girl, elsker deg !

likte dette innlegget!

1- håret mitt

2- selvstendigheten min

3- overkroppen min

vilde christensen

vilde christensen

Fantastisk bra skrevet Madeleine! Stærkt gjort å si det du ikke like med dæ skjøl å "feilan" du har. 3 ting me mæ skjøl : Smilet, øynene, leppene :) Du e sikkert te stor hjelp bland alle jentan Madde ! Fortsett sånn <3

Kathrine Merksdal

Kathrine Merksdal

Du er en utrolig person som klarer å skrive om det!

1. Øynene

2. Rumpen

3. Positiv

fantastisk bra skrevet, digger deg!

ehm, jeg er fornøyd med magen min, helt flat, håret mitt og ehhh..... kanskje smilet mitt. Eller kanskje ikke, jeg har nemlig mellomrom mellom tennene og pågrunn av det greier jeg ikke å smile med tennene. Det trekker enormt ned på selvtilliten min.. så både og egentlig.

Veldig bra skrevet! er egentlig ganske målløs... det du skrev inspirerte meg og jeg syns det er utrolig tøft gjort av deg å ta opp dette temaet på bloggen din. Du er er en utrolig nydelig jente som er sterk, tøff og står for det du mener.

Jeg blir bare mer og mer irritert over at vi jenter skal være så opptatte av hvordan vi ser ut. Alle er forskjellige og nydelig på hver sin måte. Jeg selv har slitet lenge med å ha selvtillit og er ikke perfekt men jeg er fornøyd med meg selv og på hvordan jeg ser ut. kroppen min er ikke den fineste og ikke utsenet mitt heller, men det gjør ingenting for meg så lenge jeg har troen på meg selv. Det hjelper veldig mye med å ha selvtillit og dette vet jeg godt for sleit lenge før jeg fikk det.

So girls, life ain't easy you just have to stay strong :)<3

Beste innlegget jeg har lest på lenge. Du er en så stor inspirasjonskilde, og jeg er glade for at det finnes slike bloggere som deg, som ikke bare snakker positivt om deg selv hele tiden, men faktisk tørr å innrømme at ingen er perfekte.

Jeg lette etter liker-knappen på dette innlegget, fordi det var så sinnsykt bra. Kjempe bra at du er så ærlig som du er! :-)

Tre ting jeg liker med meg selv er kanskje håret, smilet og litt armene pga litt muskler :-)

Håper du fortsetter med slike innlegg, og setter på liker-knappen nederst, fordi dette er noe jeg med glede deler!!

You go girl!!!

Er så enig. Veldig bra skrevet. Man skal være glad for det man har og ikke klage på alt som ikke er perfekt. Du gjør deg selv deppa. Btw: Elsker bloggen din og digger deg! :)er fast leser og bloggen din hjelper meg masse!

1. håret

2. øyenbrynene

3. munnen

-Jeg er fornøyd med høyden min

-Jeg er fornøyd med at jeg er normal tynn

-Jeg er fornøyd med magen, men jeg føler jeg må trene magen! :-)

-Jeg er naturlig tynn

-Magen

-Øyene

-Jeg liker leppa mi

-Jeg liker høyden min. Jeg er ikke lavest, men hver dag er det noen som kommenterer "du er så lav". De sier det på tull, og jeg ler

med dem, men det får meg til å være usikker på meg selv.

- Jeg liker at jeg er atletisk.

Jeg brukte sikkert 10-15 min på å finne de tre. Jeg har aldri visst at jeg hadde så lavt selvbilde før nå, har alltid tenkt "dette er meg".

- Øyefargen

- Er omsorgsfull

- Leppene mine

jeg måtte diskutere litt med meg selv og satt lenge for å finne 3 positive ting med meg selv. jeg har dager der jeg er relativt fornøyd, men for at jeg skal være fornyød må sminken være på og sitte bra, ha en bra hårdag, klær som sitter godt og JEG syns er fine, jeg må også ha en bra dag med meg selv psykisk.

1. øyenvippene mine

2. at jeg har små bein (stl 36)

3. midjen min og det (før jeg har spist..)

Jeg er fornøyd med en ting son 50/50 og det er øynene mine,innlegget her var veldig fint og lese. Du er kjempepen.jeg svarer somregel nei eller "du skulle sett meg da" til komplimenter. Mitt nyttårs forsett er og sette mere pris på megselv. Det er vanskelig jeg føler alt er forstort bortsettfra puppene som er for små. Jeg trener ca.45 min hver kveld for å prøve og få fin mage og bli kvitt "dirre lårne" + at jeg trener flere ganger daglig på dans. Jeg er redd for at folk baksnakker utseende mitt eller misliker meg. Tror dette innlegget fikk mange til å tenke❤

Jeg er veldig opp og ned når det gjelder selvtillit, men oftest er den på topp! Spesielt etter å ha fått komplimenter på ting jeg er missfornøyd med. Har aldri vært supertynn, som har dratt ned på selvtilliten min. Men så, for noen dager siden så noen til meg "Åååå! Du er så tynn, og har så fin kropp!". Jeg tror aldri jeg har blitt gladere for et kompliment før! Da sa jeg det velkjente "Neeeei... Men tusen takk!"

3 positive ting:

1. Elsker håret mitt. Kunne blitt litt lengre, men det er bare å vente så gror det seg til.

2. Jeg er fornøyd med armmusklene mine.

3. Øynene mine er grønne, og ganske pene synes jeg.

<3

Jeg liker øyenfargen min

Jeg liker rumpa mii, hihih

Og jeg liker leppene mine :-)

Øynene

smilet mitt

leggene mine-sært men sant

Utrolig bra skrevet!! ♥ Elsker bloggen din!

1. Håret mitt.

2. Øyevippene

3. Håndleddene

jeg liker:

håret mitt

øynene mine(kunne vert blå men who cares)

magen min

Bra innlegg! :-)

Jeg er fornøyd med:

-At jeg er naturlig tynn

-Fingrene mine og neglene mine

-Hårtypen min

Dette var faktisk mye vanskeligere enn anntatt! <3

kjempe bra skrevet!!

kjente meg igjen... jeg har også måttet barbere bort noe av håret mitt fordi jeg skulle operere et øre, men ikke så mye som halve hodet, da var jeg 12...

3 ting jeg liker med meg selv: 1: øye fargen og vippene. 2: håre mitt, jeg er heldig å har ett tykt hår med mange krøller. 3: jeg er veldig selvstendig, er overhodet ikke avhengig av andre for å kunne ta avgjørelser.

jeg brukte sikker 10 min. på å finne dette noe som fikk meg til å innse at jeg har veldig lav selvtillit.

jeg liker de naturlige proposjonene mine(lange ben, smal midje og liten mage og lange tynne armer!)

elsker også høyden min(1.78,5)ooog mine laange øyenvipper. Når jeg har gått ned en del i fettprosent og fått bygd mere muskler og etter jeg har opperert brystene mine DA er jeg fornøyd.. :)For å være ærlig så hater jeg kroppen min, derfor trøstespiser jeg og pga det hater jeg den mer.. haha ooond sirkel..SKAL SLUTTE MED EN GANG! jeg tenker på utseende hele fuckings tiden og når jeg er lykkelig så spiser jeg, spiser jeg får jeg dårlig samvittighet.. Fucka liv

Sykt bra skrevet!

Jeg er ikke fornøyd med kroppen min. Men jeg tenker egentlig litt mer at istedenfor å synes synd på meg selv og klage over den, må jeg heller gjøre noe med det. Ellers så er det ikke noe å klage over! Tenker jeg da.. Så jeg trener og spiser sunt, og blir jo da bare mer og mer fornøyd, og former kroppen min slik jeg vil ha den! :) Men det tar litt lang tid da. Og jeg er kun 14 år, så jeg får ikke gått på noen treningssenter heller.

Det jeg er mest fornøyd med er vel nesa mi, øyenbryna mine og øyenvippene mine :)

Utrolig bra skrevet:)

Jeg liker håret mitt, leppene og neglene (haha) mine

Jeg er fornøyd med rumpa mi, leppa og neglene :)

CARL THE UGLY UNICORN

CARL THE UGLY UNICORN

awwh tusen takk madde!! så inspirerende :) hmm jeg liker håret mitt, viljen til å trene (ikke at jeg for noe tilbake for det) og øyenbrynene haha! og ja en ting du burde ikke føle sjalusi på noen andre du er faen meg drit pen

Bra skrevet! Jeg er fornøyd med:

- bena mine

- magen min

- øynene mine

Jeg har som sikkert de fleste andre jenter dårlige dager hvor jeg finner feil med meg selv som jeg misliker sterkt, men faktisk har jeg egentlig vært ganske fornøyd med hvordan jeg ser ut. Det er nok ikke fordi jeg har den perfekte kroppen eller ansiktet, for jeg finner forsatt feil som små pupper osv, men det er nok fordi jeg har alltid vært flink til å tenke positivt og ha et smil om munnen. Jeg syntes det er trist når jeg hører eller spesielt når noen av venninnene mine sier de er for feit, for stygg eller at ingen liker dem, for i mine øyne har de hele pakka! Når jeg hører at de sier slikt blir jeg trist på deres vegne for jeg vil så gjerne at de skal være fornøyd med utseende sitt! Jeg syntes vi jenter burde være flinkere til å godta hvordan vi ser ut og at det ikke finnes ett perfekt utseende, for vi er hvem vi er og vi burde godta og være takknemlige for det herlige livet vi har fått. For meg har alt vært lettere kun fordi jeg tenker positivt!

For min del er jeg fornøyd med

- at jeg naturlig er tynn men samtidig har litt muskler som jeg er stolt av

- det nokså lange, naturlig brune håret mitt

- fyldige lepper som jeg faktisk elsker!

Madde, du er virkelig en inspirerende person. Jeg er helt enig i det du skriver.

Jeg liker med meg selv: har ganske bra rumpe, liker håret mitt for det er ganske langt, og jeg liker øynene mine

La oss alle gjøre Madeleine en tjeneste å dele dette innlegget på Facebook!

Synes dette var veldig bra skrevet Madde! Og det at du faktisk tørr å stå fram med dine feil og mangler, og inspirere oss andre til å tørre det samme, står det stor respekt av. Jeg skal prøve å se tre ting jeg er fornøyd med, for jeg vet innerst inne at jeg er bra nok :-)

1. Jeg liker høyden min. Jeg er 1.80 og høyere enn alle vennene mine, men har lært meg å være stolt av høyden min! Før ville jeg ikke gå med hæler, fordi jeg ble over 1.90 og høyere enn alle gutta - men nå sier jeg bare at alle kjendisgutta har høye modellkjærester!! Haha

2. Jeg liker håret mitt. Det har ikke veldig mye volum eller glans, men det er langt og brunt og ser faktisk veldig bra ut når det sprayes med litt saltvannsspray! Dette er også det jeg alltid har fått komplement for, og som jeg har klart å ta til meg :-)

3. Jeg er fornøyd med forbrenningen min - som igjen resulterer i at jeg kan spise omtrent hva jeg vil uten å få svære valker overalt. Er ikke så glad i å trene, så alt er ikke like fast, men alt i alt kan jeg faktisk si at jeg er fornøyd med kroppen min.. Det er egentlig jævlig skummel å si, men hey! det er faktisk mulig å være fornøyd og jeg prøver å overbevise meg selv om at jeg har en fin kropp og et bra utseende, selv om det kanskje ikke alltid funker... :-)

Du er herlig Madde, og er forbilde! Stå på!

Madde 🎀👍

Madde 🎀👍

Jeg er fornøyd med nesa mi, munnen min & rumpa mi kanskje ..

Ja veldig bra skrevet 👍 Jeg er skikkelig stor fan av bloggen din og ikke minst stilen din 😁

jeg er fornøyd med

- øynene mine

- at jeg faktisk er litt lav

- og håre

var et veldig bra innlegg. Stå på!! :)

kjempe bra skrevet, digger bloggen din!

- øyenfarge

- mage

- hår

innlegget ditt kommer til å hjelpe mange! utrolig bra skrevet og vedder på at mange føler seg truffet. er enig med alt du skriver! :)

Sykt bra innlegg, først og fremst!!

- jeg liker øyefargen min

- jeg har høy forbrenning

- jeg har faktisk pupper!

Du har så rett!

Jeg har ganske store pupper, har en fin farge på håret, og har ganske fin farge på øynene!

anonym dessverre

anonym dessverre

1. Kroppen min (men er sinnsykt hvit)

2. Ansiktet mitt

3. Store pupper

Jeg har fine øyne. Ørene mine er ikke for store. Pannen min er litt fin.

Utrolig bra skrevet! Kjenner meg igjen i alt. Glad noen bloggere tar tak i det og viser at å ta imot komplimenter bare er bra. Tusen takk!!!

mariesmiil :-)

mariesmiil :-)

1. Nesa

2. øynevippene

3. puppene (faktisk)

Du er rå madde! stå på, du er det beste forbilde

Kjempebra skrevet! Digger deg!

Vel de tre tingene jeg liker med meg selv er:

1. Håret mitt

2. Smilet mitt

3. Høyden min (jeg er lav men jeg digger det!)

Jeg har ikke det fineste på kroppen, men om jeg skal si tre ting jeg liker best med meg selv så er det fingrene mine, håret mitt og øynene mine! :-)

Jeg har fine øyne.

Jeg har fint smil.

Jeg har fine bein.

Tusen takk. Dette trengte jeg.

Jeg er en godhjertet og snill person. Jeg har viljestyrke. Jeg har fine skuldre.

Kjempe bra skrevet! Jeg skal prøve og gi med selv 3 komplimenter...

1. Jeg er egentlig ganske fornøyd med håret mitt når eg retter det.

2. Jeg har fine øyne

3. Jeg er fornøyd med størrelsen på føttene mine (haha)

Stå på videre, dette var fantastisk!

Kjempebra skrevet! Kjenner meg så alt for godt igjen i det du sier her, og det suger.

Mest fornøyd med krøllene mine, neglene og ørene (haha)

Kjempe bra skrevet!

Disse tingene satt virkelig langt inne og jeg har tenkt en god stund på hva som jeg kan akseptere ved mitt eget utseende.

øynene mine, høyden min og beina mine.

leppene mine, øynene ooog naturlige hårfargen min :D

Jeg liker øynene mine.

Jeg liker smilet mitt.

Jeg liker rumpen min.

Kjenner meg så igjen i dette innlegget!

Linn-andrea forsetlund

Linn-andrea forsetlund

Har ikke så mye utseendemessig.. Men jeg er(blir tatt for hvertfall) veldig snill noe som er et pluss siden jeg ikke er så pen, og ikke tynn. Jeg er til å stole på, og jeg er litt morsom

Utrolig bra og inspirerende innlegg. Du er utrolig dyktig.

3 ting jeg liker med meg selv

-håret mitt

-øynene mine

-smilet mitt

Elsker deg! <3

Er ganske fornøyd med smilet mitt, leppene og øynene mine.

Du er utrolig pen og du har ingen grunn til å være usikker på deg selv :)

Kjempebra og inspirerende innlegg, først vill jeg si at... Jeg er egentlig ikke fornøyd med meg selv, jeg har pigmentflekker på hele venstrefoten jeg blir mobbet for leppa mi og alt sånt, men samma det, 3 ting jeg er fornøyd med er litt vanskelig og finne:

1. Normal tynn

2. Håret mitt!

3. Øynene mine

Takk, dette innlegget jalp meg VELDIG.

øyne

hårfargen

rumpa

Ååh, dette må være noe av det beste jeg har lest noen sinne! Utrolig bra <3 Sliter også veldig med selvtillit og har alltid gjort det, men kan si at jeg liker det lange håret mitt og at jeg har brune øyne :) MEN DU MADDE, DU MÅ ALDRI TVILE PÅ UTSEENDE DITT, aldri! I mine øyne er du perfekt og en stor inspirasjon for meg! <3

Elsker slike innlegg! Måtte tenke litt men fant faktisk 3 ting

-jeg syns øyenfsrgen min er fin, jeg har grønne og gule, ganske spesielle egentlig

-jeg syns personligheten min er bra, noe som resulterer i mange venner, jeg er en sånn type jente som haater drama(kan ikke fodra slikt) kunne aldri vært veldig slem mot noen, da sier jeg heller ifra om noen har såra meg, men jeg er heldig jeg blir igrunn aldri snakket stygt til eller hata av noen

-jeg tennene og leppene min !det var vel 2 i 1 men jaja, tenne har jo hatt regulering så er derfor de er då rette. Munnen min er veldig fyldig og har en fin form

Kjenner jeg blir glad når jeg skriver slikt! Vi jenter må akseptere oss som vi er.. Ikke alltid sammenligne oss med andre!!

For en utrolig bra skrevet tekst!! virkelig inspirerende om man kan si det.

3 positive ting:

-Håret, hårfargen

-Øyevippene

-Smilet

1. hårfargen min

2. delvis rumpa mi

3. leppene mine

Jeg liker håret mitt veldig godt egentlig. Så syns jeg neglene mine er veldig lange og fine. Jeg har nesten helt svarte vipper så av og til trenger jeg ikke masscara, og det liker jeg.

- føttene mine(av alle ting)

- leggene mine

- størrelsen på hoftene

Jeg er helt enig i det du skriver, og kjenner meg veldig godt igjen. Sliter både med selvtillit og noe jeg tror er depresjoner(mange kjennetegn tyder på det). Dette er blant annet på grunn av skjønnhetspress, tanken om ikke å være bra nok. Noe som påvirker oss tenåringsjenter i stor og negativ grad er bloggere. Selvopptatte og overfladiske bloggere med små neser, langt blondt hår og parajumpers-jakker, altså såkalte rosabloggere. Mens du, du er et sunt og godt forbilde, og jeg er utrolig glad for at du tok deg tid til å skrive dette innlegget <3 Du er utrolig vakker og virker som et veldig godt og reflektert menneske! Stå på, ikke la noen tråkke deg ned <3 Stor klem

Utrolig bra skrevet! :-)

Tre ting jeg liker ved meg selv: Håret, magen og smilet mitt :-D

Elisabeth Lie

Elisabeth Lie

Åhhh, dritbra innlegg!!! :3 loveu!!!!!

1) håret, det e Stritt og langt! :)

2) nasa, haha

3) personligheta, ej har fått så mange kompliment på personligheta mi at det har hjølpe sjukt! Liksom at ej e gledesperder og "limet i klassa" sa læreren min og alt det der gjer mej bare enda gladere, og ej får lyst til å smile enda meir! :) SÅ HUSK Å GI KOMPELIMENT TIL FOLK, det kan redde liv! :)

åh, jeg digger deg!

Jeg er fornøyd med:

håret

hendene mine,haha!

tennene

Utrolig bra og inspirerende innlegg! Tusen takk, dette trengte jeg virkelig. Har veldig dårlig selvtillit, og svarer alltid med "nei, men takk" når noen gir meg komplimenter. Problemet med oss jenter er at hver gang noen gir oss komplimenter, overbeviser vi oss selv om at de ikke mener det og at det ikke er sant. Fra nå av skal jeg si "tusen takk" hver gang noen sier noe pent om meg. Fortsett med slike innlegg som får oss til å tenke litt, du er kjempeflink til å skrive! Dette ga meg hvertfall noe å tenke på. Jeg er ihvertfall ikke alene om alt dette.

1. Hårtypen min

2. Øynene mine

3. Brunfargen min (eller piggmentet eller hva det heter, haha)

1. Tennene mine 2. Jeg har litt muskler på leggene mine 3. Leppene mine :-)

Øyenfargen min, håret mitt og håndleddet mitt (fordi det er så tynt)

Strevde litt med og finne hva jeg liker.. Er ikke fornøyd med noe nesten..

1. Øynene

2. Håret

3. Positiviteten ;)

Utrolig bra skrevet Madde! :o <3

Dette innlegget traff meg skikkelig, jeg har faktisk vært fornøyd med kroppen min og utseendet mitt, men den tiden er over.. Jeg føler meg ikke bra nok i det hele tatt, samfunnet knekker meg og selvbildet mitt, og jeg sliter med å godta hvordan jeg ser ut. Jeg har veldig lyst til å begynne og trene, bli slike som de vakre modellene og skuespillerene jeg ser hver dag på tv og i blader. Men jeg vet jo innerst inne at de fleste har tatt utallige operasjoner for å se slik ut.. Jeg blir så forbanna og lei meg når jeg ser og hører hva samfunnet gjør med oss mennesker.

Men alle sammen, les og lær! Prøv også å være stolte over kroppen og utseendet deres, dere ser slik ut for en grunn og dere er skapt unike! Ingen i verden er helt like, ikke engang tvillinger!

~ have faith in your self, and you will rule your world!

1.Magen 2. Håret 3. At jeg er utadvendt

Jeg kjente meg så godt igjen at jeg begynte å gråte.. Den satt langt inne i meg

Ååh for et fint innlegg :-) 3 ting jeg er fornøyd med må vel bliii.... Håret mitt, magen min, og personligheten min (til tider hvertfall, haha!)

Du er fantastisk. Nå skal jeg søren meg skrive hva jeg liker med meg selv, det er ikke ofte jeg gjør! Jeg liker beina mine, jeg liker håret mitt, og jeg liker brunfargen jeg får på sommeren

Utrolig inspirerende!! Og jeg kjenner meg sånn igjen! Det jeg er mest fornøyd med er øyenfargen min, leppene mine og ryggen min. Igjen, utrolig bra innlegg!

Kunne du vær så snill fortelle åssen linje du går på, og hvordan du trives osv? Det hadde vært kjempefint, spesielt for meg som snart skal søke, og er veldig usikker på hva jeg skal velge! <3 Klem

1.øyenfargen min 2. Håret mitt 3. Leppene mine :)

så fint skrevet! Du fortjener å ligge høyt på topplisten, for du er et utrolig bra forbilde!

Det jeg liker med meg selv: beina mine, smilet mitt og nesen min.

Oda: Jeg går studiespesialisering med veldig mange gode elever og venner. Lærerne kunne vært mye bedre, sliter med motivasjon. Men ellers er det tipp topp! :-D Ikke søk på Malakoff, det er kåret til skolen med flest elever som dropper ut og ikke klarer å fullføre.

Kjempebra skreivet!! Virkelig!

Hm, tre positive ting?

1.leppene mine

2. Neglene? de er alltid så sterke og lange

3. Litt fornøyd med rumpa, litt

1. Jeg er fornøyd med håret mitt

2. Jeg er fornøyd med tenna mine, har hatt regulering i 3 år, så nå er de perfekte.

3. Jeg er fornøyd med øyne mine, de er is blå med lange vipper.

Jeg har ikke skrevet noen kroppsdeler fordi jeg ikke er fornøyd med bena, magen osv

Åh det er det fineste men samtidig tristeste jeg har lest på lenge! Kjenner meg så godt igjen, å alt sammen er dessverre sant!

Men tre ting jeg er fornøyd med!

1. Tennene mine

2. Rompa

Helt umulig, er generelt fornøyd me meg selv men klarer ikke plukke ut tre ting, for med alt er se noe jeg liker og noe jeg misliker men jeg er blitt veldig flink til å overse de negative tingene og heller vare se de positive!!

utseende: fornøyd med rumpa, smilet mitt og øynene mine.

personlighet: jeg er annerledes, jeg er morsom og jeg er omtenksom.

1. Magen min 2 . Knenå mine 3. Smile mitt :-)

Oi .. ehm, de tre tingene jeg må være mest fornøyd med må være øynene mine, håret mitt og de små såkalte "skjønnehtsflekkene" jeg har i fjeset.

Utrolig bra skrevet! Alle jenter har mange tanker om dette, og jeg har mange av dem mange ganger om dagen. Av å lese noe som det her får meg til å tenke, og det får meg til å være mer fornøyd med meg selv! Du er helt herlig, maddeleine!!

Tre ting som er positivt med meg selv er vell, øyenbrynene mine, øynene og lengden min :)

Du skriver utrolig bra!!

Fornøyd med beina, ryggen og øynene.

Jeg tør å være meg selv

Jeg er flink til å se det positive i ting

Jeg har fin kropp

:) dette er der beste innlegget jeg har lest noen gang. Ikke overfladiske innkjøp, bare ren sannhet!

Rart å lese dette innlegget og høre fra en jente du ser på som perfekt at hun ser på seg selv på en helt annen måte.

Det er så rart hvordan en person kan se på deg, og hvordan du ser på deg selv. For å ta et eksempel: Jeg byttet skole tidligere i år og kom inn i en ny klasse. Jeg ser ikke på meg selv som pen, attraktiv eller noe som helst som kunne fange en gutt sin oppmerksomhet. Men så fikk jeg høre litt senere fra en jente i klassen at med en gang hun hadde sett meg komme inn i klassen hadde hun tenkt at "Oi, hun var dritpen, alle guttene må være gal etter henne!". Jeg kunne ikke tro mine egne ører da hun sa det, at noen kunne se på meg på den måten i det hele tatt.

Jeg får vel prøve meg på 3 positive ting om meg selv jeg og.

1. Jeg liker håret mitt.

2. Jeg liker neglene mine.

3. Jeg liker at jeg ikke får store urenheter i huden. (Nr.3 var vanskelig å finne, merker lista er ganske så kort..)

Elsket innlegget ditt, fortsett med slike!

Dette ga virkelig inntrykk! De tre tingene må være håret mitt, leppene og øynene

Du er helt nydelig Madde! Er mange som skulle ønske de var deg, eller i det minste hadde kroppen din, håret, eller SMILET ditt! åh, du er så pen!!!

Tenk om du kunne sett deg selv fra alle "fansene" dine sine øyner, da hadde du nok strål av selvtillit etterpå! Og jeg, for min del, kunne godt hatt puppene dine, liker ikke å ha store pupper, føler bare de er i veien, og det er ubehagelig å gå med klær som viser de fram. Så det er ikke alle jenter som skulle ønske de hadde store pupper :)

3 Positive ting om meg;

-Kroppsfasongen min (selv om jeg ikke synes jeg er tynn nok)

-Øyenfargen min

-beina mine

Har vært ganske tynn, på grunn av dagens samfunnspress... Men nå er jeg trent og er derfor fornøyd med, mage, rumpe og lår! Bra skrevet!

Øynene mine

smilet mitt

puppene

Kjempefint innlegg! Syntes du legger vekt på viktige og saklige ting, og er helt klart veldig oppmuntrende!

Thea Andersen

Thea Andersen

Formene mine

Øyenfargen

Smilet/Tennene

Og ryggen min! :)

UTROLIG bra skrevet!

der sa du det! for et flott innlegg!

3 positive ting: håret mitt, beina mine, rompa mi

Et utrolig bra innlegg, håper flere jenter leser den! :) Du fikk me virkelig til å åpne øynene mer, tusen takk! :)

3 positive ting om meg:

Kroppsfasongen min.

At jeg er normal tynn.

Og at jeg nsten ikke har urenhud

1: beina mine

2: rumpa mi (haha, faktisk)

3: kinnbeinene mine!

Utrolig fint skrevet. Fikk helt tårer i øynene! Jeg syntes du er perfekt, og det bør du gjøre selv også Madelaine!

En.. En jente

En.. En jente

Jeg elsker personligheten min.. Jeg kunne ønske at det var flere mennesker som meg! Dette kan høres helt utrolig selvopptatt ut, men jeg elsker virkelig personligheten min. Jeg har selvironi, jeg bare ler når folk prøver å dra meg ned. Jeg er mye med gutta, selvom jeg er kanskje en av de mest oppegående og populære jentene i klassen. Jeg er godt likt blandt guttene. Og jentene. Jeg ler hver dag, hele dagen. Jeg er så stolt over at jeg kan være så glad og blid og fornøyd med meg selv, etter det jeg har vært igjennom. Jeg er meg selv fullt og helt ut! Og jeg er den blide jenta alle blir i godt humør av å bare være rundt. Noen ganger er det godt og skryte av seg selv, selvom jeg ikke gjør det så ofte. Har en utrolig god følelse inni meg nå!

Jeg er utadvent. Kanskje litt for utadvent noen ganger.. Men i cant help it!

Jeg er godt trent, og elsker trening ! Hva skulle jeg gjort uten?

Så mine visdomsord til dere jenter er at dere må tenke på sist gang dere var virkelig glade, fornøyd med dere selv? Når var sist du var så glad at du løp rundt i gangen på skolen, sa at du elsket moren og faren din når du la deg, snakket med den du liker, fordi DU tok intiativ, og det var ikke kleint. Når var sist du hadde en av de dagene hvor alt bare var perfekt fra første stund?

En god stund sia ? Vel okei, men da gjør vi det sånn: i morgen er dagen. Dagen hvor du skal ose av glede. Dagen du skal gi den jenta med det fine håret et kompliment. Dagen du skal tørre å snakke med han du liker. Dagen du skal si at du elsker moren eller faren din. I morgen er den dagen! Okei?

Pinkie swear?

Flott innlegg. Det er veldig vanskelig egentlig. Jeg blir er vel en av de peneste liksom, for alle sier det til meg hele tiden. Det er nesten at jeg blir lei. Jeg sier ikke dette på en overfladisk måte. Men pga at jeg ikke føler meg fin i det hele tatt egentlig. Å det verste er da at jeg ikke kan si det til noen. Det faktum at jeg sliter med selvtillitt. At jeg har av og til vanskligheter for å gå igjennom gangen på skolen som er stappet med folk. Hvis jeg sier at jeg ikke føler meg noe fin, er det eneste folk sier. "Seriøst, hold kjeft, du er dritfin, du sier bare det fordi at vi skal si du er fin, så nå er du bare teit" Men det er jo ikke pga det. Det gjør meg så lei meg at jeg ikke engang kan snakka med mine nærmeste om dette. Det er skikkelig slitsomt i grunn. Har jo selvfølelig dager der jeg kan føle meg ganske fin, og da er jeg ganske fornøyd med

Øynene mine, kinnbena mine, og kanskje håret mitt.

1. At jeg har mye muskler.

2. Håret mitt.

3. Øynene mine.

smilet

leppene

håret

Utrolig bra skrevet :) jeg liker håret mitt, magen min og at jeg er normal tynn :)

Kjempe fint skrevet! Dette fikk meg virkelig til å innse hva jeg virkelig har:)

Det jeg liker med meg er:

<3

smilehullene mine

Rumpen min

Og den rene huden min

Har alltid vært en liten grå mus i forhold til mine venniner sammenlignet meg selv opp mot de i alle år, men sommeren i år når jeg begynnte på vidergående da begynnte jeg å elske meg selv kroppen min og personligheten min. Jeg stoppet å sammenlignde meg med vennene mine og begynnte å stråle av selvtillit. Er så glad for at jeg sluttet å bry meg om hva andre syntes har aldri før hatt det bedre enn det jeg har nå!

3 ting jeg elsker ved meg selv:

Jeg elsker de blå stjerneøynene mine

Jeg elsker at jeg høyden min over alt kunne aldri byttet den bort

Jeg elsker puppene mine

Utrolig bra skrevet! Jeg liker godt fargen på håret mitt.. Jeg er lyseblond, og mens alle andre snakker videre om å farge håret og sånn så er jeg faktisk fornøyd med fargen min. Dette var stor inspirasjon for meg til å bli mer for lyd med meg selv, så tusen takk, jeg digger deg!

Et smil som lett smitter over

Beina mine

At jeg tør å skille meg ut! :)

Utrolig bra skrevet Madeleine,du er inspirerende <3

sykt bra!

3 ting jeg er fornøyd med er at:

1- Jeg bryr meg om andre, og ønsker at alle rundt meg skal ha det bra

2- Jeg er positiv

3- Jeg er ærlig

1. Jeg liker øynene mine

2. Neglene mine

3. Ryggen min, hehe :)

Utrolig bra skrevet, og jeg angrer ikke i det hele tatt på de minuttene jeg brukte på å lese det!

Jeg er veldig fornøyd med rompa, magen og øynene mine:)

Håret, rumpa og øyenbrynene

Det å finne 3 ting man liker med seg selv er langt ifra enkelt når man egentlig er misfornøyd med alt, hadde det vært negative ting hadde det gått mye enklere og lista vært lang

1 leppene mine

2 øynebryna mine

3 haken min

Det er egentlig ganske deprimerende å tenkte på hvor vanskelig det var å komme på tre ting som jeg ikke er så misfornøyd med, og hvor mange andre som har det som meg

Tips til alle: noe så enkelt som å se seg selv i speilet og si "det kunne vært værre"

-jeg er omtenksom

- øynene mine

- øyenbrynene mine

Du er en så stor inspirasjon, jeg digger deg!!

1. Leppene mine

2. Øynene mine

3. Høyden min

Jeg liker beina mine, håret mitt, og øya

alt du skriver er så sant! utrolig bra innlegg.

ting jeg er sånn passe fornøyd med:

- smilet mitt

- hendene mine

- hårfargen min

Helt konge skrevet! Vet du hva? Jeg er faktisk fornøyd med meg selv, etter dette innlegget. Jeg er ikke spesielt tynn, magen og lårene mine er nokså kraftige. Men det er det bare meg som syntes. Men vet du hva, det er helt greit fordi jeg er meg, og har masse gode venner!

Men det jeg er mest "fornøyd" med er faktisk anklene mine. De er veldig slanke og tynne, det hjelper på selvtilliten når jeg har på meg sko osv, med oppbretta bukser. Så har jeg ok store pupper, og langt hår.

Sinnsykt bra skrevet, Madeleine! - håret, - nesen og høyden min :-)

Nå begynte jeg nesten å gråte. Du er så god, Madeleine<3

Jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver, og om jeg skulle skrive noe fint om meg selv, hadde det ikke vært om kroppen, nettopp fordi jeg jeg så lite fornøyd.

Vil selv si at jeg er en hyggelig og omsorgsfull person med mye selvironi!

Elsker bloggen din! Den gir utrolig mye inspirasjon!

For ett bra innlegg! veldig bra skreve! :)

-Jeg liker kinnbena mine

-Jeg er utadvent

- Normalt tynn/trent

Kjente meg så ufattelig igjen i dette! Beste blogg innlegget jeg har lest, du skriver så "naturlig" og ikke overfladisk. Tusen takk for at du skrev dette innlegget , det kommer til å få mange folk til å tenke litt etter og det kommer til hjelpe folk. Det hjalp meg og det var godt å lese dette, å få dette emne litt fram i lyset liksom. Har slitt veldig mye med at jeg ser på andre og tenker "årh, hvorfor ser ikke jeg så fin ut?" Eller når jeg liker noen tenker jeg nesten alltid" jeg har ikke sjangs på han uansett". Skal slutte å tenke sånn , takk det hjalp.

1. Smilet

2. Leggene mine

3. At jeg inkluderer folk

Som representant for det mannlige kjønn må jeg bare si at hvis du henger rundt slike gutter, så trenger du å finne deg nye venner som klarer å tenke mer med det hodet på toppen. Trist hvis slike sterotyper av hannkjønn skal være gjeldende.

Ellers er det veldig fint å se at du inspirerer så mange unge. Håper alle dere hver og en tar tak i denne saken. Det er ingen andre enn dere som selv som kan endre noe. Stå opp for hvem dere er og ikke vær sauer i flokken fordi noen andre har bestemt hva som er pent og ikke. Let videre etter inspirasjon som dette og ikke kast bort tiden med å søke det antatt uoppnåelige. Klisjéfylt sagt: Dere er alle vakre på deres egen måte, men dere må innse det selv, og ikke la andre jekke dere ned. Som sagt, det er dere som må endre det, ingen andre kan.

Håper også gutter leser dette. Ikke bare for å lære å passe kjeften sin i forhold til det du beskriver, men fordi dette emnet gjelder også mange av oss, selv om gutter, særlig i pubertetsårene, har andre måter å fortrenge og skjule sine egne komplekser - noe som også touches innom her.

Stå på videre!

Oh, tre ting jeg er fornøyd med med meg selv? Jeg har langt og vakkert hår de fleste jenter misunner, har pene øyne og en rompe av stål, haha!

veldig fint innlegg!

3 positive ting om meg:

1. Jeg liker at jeg har kurver.

2. Håret mitt.

3. Øynene mine.

Jeg liker øynene mine, magen min og syntes selv jeg har ett søtt ansikt

1. Deilig rumpe.

2. Flat mage.

3. Fin kropp og tynn.

Hudfargen (hvit som snøen, hehe)

Leggene

Øyenbrynene

1.rumpa mi

2. håret mitt

3. hendene mine

Må først og fremst bare få si at dette innlegget fikk meg til å gråte. Tusen takk.

Jeg liker øyenfargen min, leggene mine og smilet mitt.

Tre ting om meg selv? Hm...

1.øyenfargen 2.nesa 3.rumpa kanskje..

sykt bra innleg! først tengte jeg "skal jeg gidde lese alt det?" men det var verdt det!

tusen takk madde fordi du er den du er, å gir meg inspirasjon til å tørre å være meg selv! takk!<3

digger deg as!

Btw, hadde betydd mye for meg om du kunne følge meg på instagram ~ ciddii

<3

Så utrolig fint skrevet av deg, Madeleine!

Jeg er fornøyd med: Håret, den naturlige brunfargen jeg har og timeglass figuren min!

Står mye respekt i å skrive et sånt innlegg! Det er få som vil dele slikt med andre..

Tre ting jeg er fornøyd med med meg selv:

1: rumpa mi. Jeg er som en strek ellers, men rumpe har jeg

2: øyefargen min!

3: tennene mine, lenge leve tannregulering :)

Jeg kjente meg igjen i absolutt alt du skrev! Har utrolig stor respekt for deg:) du må vitf

at det er DEG jeg tenker på når jeg sammenligner meg selv med noen, like mye som en modell! Du er så nydelig :)

1. Den trente magen min :)

2. Det lange håret mitt :)

3. Det søte smilet mitt med hvite tenner :)

Du er utrolig flink å skrive Madeleine! Tror mange ble positivt overrasket over innlegget. Jeg kjente meg selv igjen i mange av tingene du skrev. Takk for at du minte meg på dette akkurat nå.

Jeg er fornøyd med:

* Jeg har store, mørke øyner som utgjør noe spesielt med ansiktet mitt. På en bra måte

* Jeg trenger ikke bruke mye sminke. Ser bra ut uten. Har fin hud og er naturlig pen.

* Jeg har en fin og trent kropp.

et veldig bra innlegg! jeg tror ikke du kan forstå hvor mange jenter du har inspirert nå!

Jeg liker rumpa, håret og øynene mine :)

Jeg er fornøyd med puppene mine, tennene mine og magen min.

Noe av det beste innlegget jeg har lest. Det er så sant også! Kjenner meg igjen i alt. Tre ting jeg liker om meg selv var vanskelig og satt langt inne, men kanskje: øyenfargen min, magen og beina mine. (Mia)

Du er en så utrolig vakker person, Madeleine! Både på innsiden og på utsiden. Glem ikke det! Dette som du nå skrev tror jeg utrolig mange jenter der ute trengte å få høre. VI KAN KLARE DETTE, JENTER!

Om det ikke går noe bra for tiden, så tenk heller fremover. Legg fortiden bak deg, og tenk nye, gode tanker. Start dagen med å tenke over hvor heldige vi faktisk er. Om du våkner opp i en varm og god seng, et kjøleskap fyllt med mat, familie som bryr seg om deg, og klær å gå med. Vel, da har du det faktisk bedre enn MANGE som sliter her i verden. Vær takknemlig for det du har, vis at du bryr deg om folk rundt deg, og du vil føle deg automatisk føle deg mye bedre! Husk det jenter, dere er aldri alene om det dere føler. Og i mine øyner er alle jenter like pene <3

Kjempefint innlegg Madeleine! Et veldig viktig og dødsaktuelt tema. Du fikk sagt det bra! :) Å prate stygt om andre fordi du egentlig ønsker oppmerksomheten selv gjør deg bare mindre attraktivt. Vanskelig å få inn, men sant. Alle jenter burde være mer stolte av seg selv, og slutte å rakke ned på andre! Og du er fantastisk! Så utroolig pen, med en nydelig kropp. Håper du også er stolt av deg selv!

Med meg selv liker jeg:

1. Øynene

2. Den smale midja

3. At jeg har et pent ansikt

Helt utrolig bra innlegg dom passer perfekt i den tiden vi er i nå,alt vg og Dagbladet skriver om er slanking,treni g og hvordan bli tynn til sommeren. Blir helt gal,og tror de fleste unge jenter går vanvittig dårlig selvbilde av dette,når det fokuseres så mye på dette i media og i sosiale medier!

Tre ting må vel bli huden min som er gyllen og ren, håret mitt og at jeg er myk/fleksibel/tøyelig!

Veldig bra skrevet..mine tre positive ting er: øynene, neilene og kansje at jeg ikke føler et behov for å sminke meg særlig mye. Stå på Madde!!

utrolig bra skrevet! Jeg føler meg sterkere og tryggere på meg selv nå! Jeg tenker at jeg ikke skal bry meg om hva andre mener lenger, og bruke mer selvironi å være fornøyd med meg selv.

3 ting jeg er fornøyd med er øynene mine. De er store, og jeg har lange mørke øyevipper og fine naturlig mørke øyebryn.Det ene øyet mitt er helt brunt, og det andre er helt blått. Dette synes jeg er ganske kult, og unikt. Jeg er fornøyd med tennene og smilet mitt. Jeg er også ganske fornøyd med de lange beina, tynne, trente beina mine. Jeg er også litt fornøyd med håret mitt. Det er naturlig lys blondt, langt blankt og rett.

Tusen takk for at du skrev dette innlegget.

utrolig bra skrevet! Jeg føler meg sterkere og tryggere på meg selv nå! Jeg tenker at jeg ikke skal bry meg om hva andre mener lenger, og bruke mer selvironi å være fornøyd med meg selv. Jeg har alltid hatt dårlig selvtillitt, og det ble nylig sendt et bilde av meg i bare bh rundt på skolen. Det bilde var redigert, så jeg så veldig feit ut. Kan ikke akkurat si at det hjalp mye på selvtilliten! Nå tror nesten hele skolen at jeg er feit. Dårlig gjort av den som har tatt bilde og sendt det rundt. Jeg vet ikke hvem som har tatt bilde. Jeg følte meg mobbet, og gråt veldig mye da.

3 ting jeg er fornøyd med er øynene mine. De er store, og jeg har lange mørke øyevipper og fine naturlig mørke øyebryn.Det ene øyet mitt er helt brunt, og det andre er helt blått. Dette synes jeg er ganske kult, og unikt. Jeg er fornøyd med tennene og smilet mitt. Jeg er også ganske fornøyd med de lange beina, tynne, trente beina mine. Jeg er også litt fornøyd med håret mitt. Det er naturlig lys blondt, langt blankt og rett.

Tusen takk for at du skrev dette innlegget.

At jeg er en veldig smart jente, at jeg har naturlig stritt hår, og øyenfargen min :-)

Jeg er veldig fornøyd med smilet mitt fordi jeg har normalt rette tenner uten å ha hatt regulering, har naturlig mørke øyenbryn og liker veldig godt leggene mine

Fantastisk bra skrevet! Det er så trist at alt dette er sant. Og en annen ting med jenter er at vi spiser potetgull, godteri og annet usunt, mens vi syns synd på oss selv for å ikke ha drømmekroppen, istedenfor og gå på trening og gjøre noe for og få drømmekroppen! Det skal faktisk ikke så mye til før man ser resultater! Og det er ikke alltid det er så mye som skal til! Vi som har problemer med utseende, for mye fett, for lite fett/ muskler osv, vi er egentlig heldig, for vi kan gjøre noe med det, i motsetning til de som har sykdommer ol. de kan ikke gjøre noe med det. Jeg blir glad av og lese dette!

Tre positive ting om meg må vell bli håret mitt, anklene og ansiktet kansje?

Stå på jenter!!

Kjempe innlegg, tror alle jenter har godt av å lese detta!

- Beina

- Nasa

- bruka ikkje sminke!

jeg syns jeg har fin mage, med ganske masse markerte muskler. jeg har fått høre mange ganger at jenter ikke skal ha six-pack. det er "mandig" men hva bryr det meg? jeg er kjempefornøyd med den magen jeg har klart og oppnå! sier til meg selv hver dag hvor fin den er. jeg liker magen min og det er supert!

Kjenner meg alt for godt igjen i det du skriver... Dette innlegget var veldig inspirerende og får en faktisk til å tenke..

Tre positive ting om meg selv:

Magen min, leppene og øynene.

3 ting jeg liker med meg selv er vanskelig. har utrolig dålig selvtillit pågrunn av at jeg er litt større en de fleste som bor her! alle her har drømmekropper.. men når jeg drar til dit jeg bodde når jeg var liten får jeg alltid mye bedre selvtillit for der er alle vant me at ingen er såå jævlig tynn, der får jeg ofte komplimanger over hvor mye tynnere og veltrent jeg har blitt, noe som gjør alt lettere!

de tre tingene må vell være tennene, at jeg ikke har kviser og at jeg blir fort brun!

dette var utrolig bra skrevt og inspirerte meg veldig! imorgen skal jeg gå til skolen med bedre selvtillit og tenke på de 3 tingene jeg er fornøyd med istede for å tenke på de jeg vill forandre!

Som en tjeneste for meg selv (og deg, som du skrev) skal jeg for første gang innrømme at jeg faktisk er fornøyd med ansiktet mitt. Selvfølgelig er det småting jeg vil fikse, men når jeg tar tar på meg litt makeup før jeg går ut dørene og skal på skolen, føler jeg meg vel. Det er vel det som teller, tenker jeg. Selv om jeg ikke kommer til å si det høyt ut (i frykt for å bli tatt for å være selvopptatt) så føltes det godt å si det, føler jeg takker verden for at jeg er normal, istede for å syte om noe som ikke teller.

Du er helt utrolig. Imponerer bloggnorge hele tiden, ditt talent er enormt. Istede for å skrive om samlingene av acne buksene og burberry skjortene du har råd til(ikke at det er galt, noe må man unne seg. men til en viss grad), men du får oss til å føle oss like verdt.

Likevel er det vemmelig og tenke at du mest sannsynlig aldri kommer til å forstå hva ordene dine gjør for så mange unge mennesker der ute.

Nydelig skrevet :-)

1. Smilet mitt

2. Håret

3. Jeg har ganske ren hud.

Du er et fantastisk forbilde!

Dette innlegget trengte jeg virkelig å lese nå..

Jeg er fornøyd med håret mitt - det er tjukt og har en fin naturlig farge. Jeg er også fornøyd med at jeg har en syk viljestyrke, den har hjulpet meg i mange situasjoner. Den siste tingen er tennene mine - har aldri hatt regulering, men de er fine og rette for det.

Bra innlegg! Jeg er mest fornøyd med rompa, smilehullene og fregnene

Utrolig bra innlegg!

Jeg et fornøyd med bena mine, rumpa og øyenfargen min! :)

Ser mange fokuserer på det ytre, men som sagt er det mange ting som er viktigere enn store pupper og velltrent sprettrumpe. Selv om dette bygger en hel del selvtillit!

1. -Jeg er ydmyk, viljesterk og målrettet.

2. -Bryr meg om alle, uansett venn, bekjent eller ukjent. Av den grunn er jeg den som sier ifra om noen finner seg i at det er greit å latterliggjøre andre.

3. -Jeg er god til å lese andre mennesker.

Inspirerende og veldig bra sagt! Sitter faktisk med tårer i øynene fordi jeg kjenner meg selv så igjen..

Okei, la oss prøve da..

1. Jeg bryr meg om alle andre rundt meg, enten det er venner eller en bekjent.

2. Jeg er viljesterk

3. Jeg har fin rumpe, hehee

Takk!

Utrolig bra skrevet! Kunne ikke kjent meg igjen mer

1. Jeg liker høyden min, for jeg er ikke så høy som alle, hahah. 150 yoyo

2. Øynene mine er fine

3. Jeg har søte bollekinn

<3

Så fantastisk bra skrevet! Du er en stor inspirasjon!! 3 ting jeg liker ved meg selv; Rumpa mi, øynene mine og kinnbena!

1. Øynene

2. Smilet

3. Rumpa

Det er noe jeg har fått komplimenter for mye i det siste :)

Så utrolig godt skrevet! 3 positive ting om meg selv er at jeg er lang,jeg er tynn og jeg har langt hår.

Jeg fant meg godt igjen i hva du skrev der!

jeg er mest fornøyd med

-1: rumpen min

-2: lår og legger

-3: magen min

lol @ people modelling, then complaining about their body.

Øynene, leggene, skuldrene...

Mest fornøyd med:

1. Bena mine

2. Hårfargen min

3. Magen min

Innlegget ditt er til stor inspirasjon! Elsker bloggen din<3

Fantastisk skrevet!

1. Magen min

2. Skuldrene min

3. Øynene mine

1. Leppene mine

2. Smilehull

3. Jeg bryr meg om de rundt meg

Madeleine! Du MÅ vite det at jeg er helt klar over at du hadde en operasjon på øret. Men du har jo håret opp noen ganger, og jeg har aldri lagt merke til at det er noe med øret ditt!

Så du slipper å være redd for det!

Og utrolig bra innlegg!

Uhm.. Jeg er smart, jeg har pene negler og jeg liker øyefargen min

jeg er fornøyd med rumpa mi, øynene mine, og at jeg aldri gir med når det gjelder trening for å få en fin kropp. Dette traff meg virkelig, takk!

1.Jeg er glad jeg ikke er mer overvektig

2.Er smart og har egne meninger(haha)

3.Bra humor

Utrolig bra skrevet! DU er virkelig en inspirasjon!

1. Håret

2. Øynene

3. Virkelig nok, midjen

Veldig bra skrevet og utrolig inspirerende!

1. Jeg er glad jeg er fit

2. Øynene

3. Rumpa

Nå er du ganske mye yngre enn meg (jeg er 30), og jeg husker at jeg tenkte veldig mye det samme som du gjør da jeg var på din alder. Det er veldig trist at jenter er så altfor flinke til å rakke ned på seg selv og hverandre - men heldigvis er dette noe man slutter med (i alle fall de fleste) etterhvert som man blir eldre.

Å skylde på guttene synes jeg blir feil - de kan komme med sleivete kommentarer innimellom, men det er stort sett for å tøffe seg, og de legger ikke noe særlig i det. De aller færreste guttene jeg kjenner kunne tenkt seg en kjæreste som ser ut som en pornostjerne.

Vet ikke helt hvor jeg vil med denne kommentaren - men jenter - jobb med å like dere selv, og aksepter at alle er forskjellige. Du er mer enn bra nok som du er!! Og trøst dere med at ting endrer seg og blir bedre etterhvert som man blir eldre. <3

Så bra skrevet!

Det første som datt i hodet mitt da jeg skulle skrive tre gode ting om meg selv var: 1. Jeg har fantastiske pupper. 2. Jeg har muskuløse armer, 3. fin hud.

Vi er alt for opphengt i hva vi ikke liker med oss selv, men det finnes jo også så mye bra med oss! Vi er alle vakre mennesker som kan utrette noe, bare vi vil.

Blir utrolig glad når bloggere skriver slike innlegg. Her har du mange gode poeng, og jeg er sikker på at det ikke bare er yngre jenter som sliter med dette her, men også eldre. Jeg fyller snart 19 år, og hverdagen min består av å ikke være fornøyd med meg selv. Hver dag er ikke klærne mine fine nok, ansiktet er for blekt og ikke "gyllent" nok, rompa for stor, magen for stor, lårene.. osv! I tillegg er det vanskelig å finne seg selv, når andre veninner er 1000x ganger større selvtillit enn meg selv.

Det er da jeg kommer til de tre punktene som du ba alle bloggleserene dine skrive om seg selv.

1. Jeg er sterk

- Å bo der jeg bor er ikke lett. Alle kjenner alle. Jeg har stått fram som bifil i en alder av 19 år, til mammaen min og mine næreste venner. Noe av det vanskeligste jeg noen sinne har gjort. Neste steg er at jeg går offisielt ut med det. Men det skal jeg klare!

2. Jeg har ironi

- Herregud, det er faen meg godt å ha...

3. Jeg er snill som et lam.

Takk for et inspirerende innlegg, tror kanskje du har hjelpt meg litt på veg videre.

Supert skrevet!

Her har du mange bra poenger.

Synes det er synd at me gutter ikkje klarer å være flinke nok til å gi komplimanger til dere jenter, det har eg opplevd sjølv at det kommer positive ting utav begge veger til slutt.

Og det er viktig å klare å sjå positive ting ved seg sjølv!

Det som er litt morsomt/trist er at 99% av tingene folk skriver dei er fornøyd med seg sjølv, går på utsenedet... bare noen som få som i tillegg sier dei er fornøyd med å være smarte...

Synes det er tragisk at folk fokuserer så masse på dette, og ikkje innser at det å være ein åpen, glad, positiv person kan bety like masse som det på utsiden!

Er sjølv litt oppi 20åra, fikk meg kjæreste for 1 1/2 år siden.

Har ingen problemer med å rusle på butikken eller ned i sentrum i ein av norges største byer, i joggebukse og uten å fikse meg på håret!

Eller om eg skal til venner på besøk, har enda ikkje opplevd å miste venner eller miste respekt av dei fordi eg ikkje er like moteavhengig, eller må pynte meg på håret. Velger å tru at dei klarer bedre å slappe av og være seg sjølv sammen med meg, når dei unngår alt presset med mote ol...

Er heilt avhengig av å ha ein kjæreste og venner som respekterer meg for dette, og som kan slappe av uansett hvordan eg/me er kledd eller pyntet...

Har også fått kjæresten min til å nesten heilt slutte med maskara og sminke etter at me vart i lag.. Dette fordi det er mykje penere med eit naturlig ansikt enn eit oversminka eit!

Når me skal i selskap, på byen eller finere tilstelninger kan me så klart pynte oss opp og bli like "vakre" som alle andre....

Du er flink til å skrive, fortsett med blogginga og vær glad i deg sjølv for at du er det som gjør deg til den du er!

Du er en helt fantastisk person, Madeleine!

1. Jeg er fornøyd med rumpa mi. Den kan selvfølgelig bli finere, men får komplementer for den og er fornøyd.

2. Hoftene mine. Jeg har ikke så enormt mye former, så hoftene mine redder meg.

3. Øyebrynene mine. De er mørke og passe tykke, noe som sparer meg for tid og penger på sminke.

så utrolig bra skrevet!

det jeg er mest fornøyd med er øynene mine, puppene mine og de lange tynne beina mine

Så bra skrevet! Selv er jeg helt enig, men klarer likevel ikke gjøre noe med mitt eget selvbilde. Noe som er utrolig trist, siden jeg i mine gode perioder VET at det finnes jenter (og gutter) der ute med både brannsår i fjeset, store fødselsmerker, funksjonshemninger osv. Likevel er de lykkelige fordi de i det heletatt har overlevd. Og her sitter jeg å klager over oppstoppernese, valker som ikke finnes og fleskelår? Latterlig og utrolig urettferdig!

Her er 3 ting jeg er mest fornøyd med på meg selv:

Ryggen

Kragebenet

kinnbeina

Til sist vil jeg bare si at du er utrolig flott og virker tvers gjennom god og snill. Ta vare på deg selv.

Martine Nielsen

Martine Nielsen

Hmm...og nevne 3 positive ting om meg selv er jeg dessverre ikke i stand til.. Men 1 ting er jeg fornøyd med er øynene mine.

Utrolig bra skrevet, Madeleine! Jeg er veldig glad i deg.

Jeg er fornøyd med håret, øynene og huden!

veldig bra skrevet! Kjente meg veldig igjen...og skjønner først nå at jeg har vært veldig hard mot meg selv. Tror dette som du skreiv her nå har endret synet mitt på veldig mangen ting angående meg selv, så tusen takk for det! :)

Det jeg er mest fornøyd med:

1. Sangstemmen

2. Selvom jeg ikke har de største så er jeg fornøyd med puppene, for jeg syns de er fine

3. Magen

1. Huden

2. Øynene

3. Puppene

Jeg er ganske fornøyd med kroppen min, og hårfargen og øynene mine! Selv om jeg ikke syns jeg er utrolig godt trent, er jeg fornøyd med den kroppen jeg fikk!

bare dette føles så bra og skrive og jeg sitter her og smiler når jeg skriver denne kommentaren. Det er mange bloggere som har skrevet et sånt innlegg, om selvtillit, kropp og selvbilde. Men du topper det hele med å inkludere leserne dine og spør OSS om vi kan skrive 3 positive ting om oss selv.. Enda et bevis på at virker som en utrolig skjønn og herlig jente! Du er min absolutt favoritt blogger.

Kristina Andersson - Kristiansand

Du er helt utrolig.

Jeg er fornøyd med håret mitt og hele kroppen min faktisk. Er absolutt ingenting jeg misliker på meg selv, og jeg føler jeg høres ut som jeg elsker meg selv om jeg sier det. Det er dumt, men sant. Jeg kan gå i alle klær, jeg er høy og slank, og har "idealkroppen". Jeg er virkelig fornøyd med meg selv, og det synes jeg du også burde være! Jeg ELSKER lårene dine, eller kroppen din generelt. Du er fantastisk!

Utrolig bra at du skriver om slike teamer!

1. øynene

2. leggene

3. håret

Jeg er fornøyd med øynene mine. Helt ærlig kommer jeg ikke på noe annet! Bra skrevet, digger deg:-)

Jeg er fornøyd med meg selv fordi:

- Jeg har en god helse

- Jeg er skarp og intelligent

- Jeg har en interessant personlighet

- Jeg er dypsindig og åpen

- Jeg er et positivt menneske

- Jeg tiltrekker mennesker som er meg selv lik

- Jeg har venner og familie som elsker meg som jeg er.

Vi må slutte å fokusere på utseendet vårt. Vårt ytre er bare et skall som inneholder det fantastiske mennesket vi er!

Vi har alle våre flotte og gode egenskaper og er verdige og unike som mennesker. Om man begynner å meditere og fokusere på å utvikle vårt indre vil selvtilliten vokse uansett hvordan vi ser ut, og ingenting er mer attraktivt enn EKTE selvtillit på grunnlag av personligheten vår!

Jeg bare spør: Faller ikke innlegget ditt på steingrunn når du selv tar betalt for å ha annonsører som nettopp tar sikte på å utnytte unge jenters usikkerhet så til de grader?

Virker en smule dobbeltmoralsk, mener jeg.

håret, magen og øynene :)

Lars: Får ikke betalt for å ha annonsører. Anonnsene jeg har på bloggen min utnytter jo ingenting, det er jo smak og behag etter hva leserne ønsker å handle. Klærne utnytter ingenting, dette er ting som interesserer meg og derfor velger jeg å ha disse annonsene på bloggen. I dette innlegget er det fokus på indre og ytre, ikke klesstil eller hva man handler.

Jeg er fornøyd med øynene mine, bena mine og høyden min.

Så bra skrevet! :-)

Jeg er fornøyd med rumpa mi, at jeg er lav og ørene mine :-)

jeg er fornøyd med øynene mine, at jeg er flink til å snakke med folk og håret mitt.

Er så sant, så sant...

Men jeg finner faktisk ikke 3 ting jeg liker ved meg, før kunne jeg si håret men det ødela jeg jo i fjor... hahha

utrolig bra skrevet !

Jeg vil gjærne, i tilleg til å skrive 3 positive om meg selv, skrive 3 om deg og! For det skal du vite, atjeg kjenner massevis av jenter som snakker om hvor kul stil du har eller ditt nydelige utseende !

3 om meg

* håret mitt. selv om fargen er grufull liker jeg måten håret mitt er på. At det er langt, glansfult og friskt, og at det alltid er stritt (selvom jeg har sover med tjut om natten)

*rumpen min. Selvom den ikke er trent har jeg alltid hatt sprettrumpe. noe som sikkert er det eneste jeg får god kretikk for.

*leppene mine. Den under er større enn den over. ikke mye, men litt. noe som gjør at de ser litt mer fyldig ut.

3 om deg !!

*jeg har alltid, så lenge jeg har lest din blogg(lenge!)elsker ditt fantastiske bre'æ smil og de finne tennene på innsiden av det. Øynene er også bare nydelige. smale når du smiler og kjempefine vipper.

*den slanke fine kroppen din. Perfekt størrelse på brystene og de smale fine lårene er noe en hver ønsker seg!

for ikke å snakke om den kule stilen du kler den fine kroppen din i!

*Håret ditt! det er sååå langt og fint! og måten du varierer frisyrer og styler det på liker jeg utrolig godt!

Som du sier er vi alle forsjellige og har våre feil. Du er en utrolig pen jente, og jeg synes ikke at du er en av de som børr vær ufornøyd! just sayin!

Jeg har også opperert ørene mine. Jeg syntes de sto for mye ut av hodet(noe som de faktisk ikke gjorde. Doktoren ville ikke oppere meg for det, fordi det var aaalt for lite). Mye av grunnen til at jeg syntes det var vel kanskje fordi at guttene mobbet meg for det. Turde ikke gå i hjelm engang fordi remene gjorde at det viste. Utrolig trist å tenke på at jeg bynte slik allerede i 5. klasse. Jeg fekk opperert de i 7. og etter det ble det bare mer og mer feil. skummelt at vi jente finner noe uannsett hva det skulle være!

Nå går jeg i 2. klasse på Vg, og angrer faktisk for at jeg opperete av en grunn som var så ubetydleig! Nå er det liksom ikke ørene som er viktig lenger.. kropp og ansikt gjelder i mye større grad!

Jeg håper at vi jenter en gang klarer å sperre opp øynene for hva som faktisk er viktig her i livet. og ikke minst slutter å misunne hverandre.

Gutter også! mange av de er minst like ekstrem som oss! og faktisk så synest jeg at de er mye mere pirkete på hvordan "dama" skal se ut enn det vi jenter er med hvordan "typen" skal se ut!..

Tre positive ting om meg selv?

- håret mitt! langt og ikke slitt. trenger ikke faslkt hår.

- ryggen min, haha!

- sånn delvis fornøyd med rumpa! :-)

Så jævlig bra skrevet, ble nesten rørt. Du er virkelig et forbilde!

Tre positive ting om meg selv: Håret mitt, det har jeg alltid vært stolt over og glad i. Øynene mine, elsker de seriøst og i tillegg får jeg mye ros av de. Høyden min, den har gitt meg stor selvtillit opp igjennom de siste årene.

Ah..du er så jævlig inspirerende! Er ikke mye jeg er fornøyd med, men kanskje øynene, armene og beina mine :-)

Så jævlig bra skrevet!

3 ting: høyre øyenvippene, hår fargen min, og tennene mine:)

Har lest så mange artikler og blogginnlegg om dette temaet, men ingenting slår denne! du er så fliiink!!

Øynene, Håret på hodet mitt og leppene mine:)

Så sinnsykt bra at du skriver dette!

Liker hendene, tærne mine (hahah) og håret mitt stort sett! :)

Og formen på tennene mine

Utrolig bra skrevet! :) Leser bloggen din hver dag, den inspirerer meg!:)

- Er ganske fornøyd med håret mitt, beina mine og øynene mine.. :)

Går igjennom en trist og kjip periode om dagen og prøver og ikke miste meg selv oppi alt av dette. Prøver ikke å overtenke. Sliter også med sjalusi. Og pga det du skrev her har du vendt tanke gangen min.

Det jeg liker med meg selv er leppene mine, rumpa mi og håret mitt(og når jeg tenker over det er det mer jeg er fornøyd med) :)

Tusentakk for at du er den du er!

dette sitter dypt inne, men:

1. leppene mine

2. leggene mine

3. neglene mine

kjennermeg veldig godt igjen.

jeg liker:

leppene mine

jeg er tynn

jeg har fine øyer

Madeleine, jeg sitter med tårer i øynene akkurat nå. Du klarer å få skrivd ned det som nesten ALLE jenter tenker, herreguuud hvor et bra forbilde du er!

3 ting jeg liker med meg selv: Puppene mine, venstre øye og nesa mi..

Inspirerende innelegg, og kjenner meg igjen i mye av det du sier!

- Jeg er fornøyd med hudfargen min

- Jeg er fornøyd med fargen på øynene mine

- Jeg er fornøyd med leggene mine

Liker godt å få andre til å le, liker tennene mine veldig godt og øynene mine, mange ting jeg misliker men øver meg på å se bort fra det.

Så sinnsykt herlig innlegg! Tror det er sykt mange som har tenkt helt de samme tankene, men alt skal jo vær så perfekt så ingen kan jo snakke om det en gang. Jeg har troen på at du er en herlig jente med ei herlig personlig het, og jeg VET at du er syykt vakker, og mange er misunnelige på deg,(inkludert meg uten tvil). Men jeg skal lære meg å bli fornøyd med den JEG er, å ikke gå å sikle etter utseende til sånne som deg:-) Jeg er feks fornøyd med håret mitt, hendene mine og leggene mine! :)

det var så fint, og jeg kjenner meg såå godt igjen, men å gi meg selv komplimenter er vanskelig. jeg kommer heller på det jeg ikke er fornøyd med som beina, ryggen, hoftene, puppene, håret, huden, hendene... jeg kunne holdt på i evigheter.

jeg vet at folk synes jeg har fin rumpe, da, og jeg synes igrunn leppene mine er fine! og hårfargen min.

Hvis jeg måtte ha valgt 3 positive ting måtte det blitt:

-håret mitt /som er langt, rett og blondt

-høyden min /er ca 170 og synes det er perfekt

-har ett hatelsk forhold til rumpa mi /liker formen på den og hvordan den ser ut.. men tror jeg har strekkmerker så den er ikke fin i gstreng

Utrolig bra skrevet! Selv om jeg ikke blir "overtalt" til at jeg må godta meg selv, klarer det ikke. Er noe feil med hver eneste detalj eller kroppsdeler på hele meg

så sant så sant... Du har helt rett...

-Høyden min, 165, men fornøyd..

-Rumpa

-øynene

1: Øynene mine

2: Nesa mi

3: Brystene mine, for er bare ikke klar for å få det (er 13)

Utrolig bra inspirasjon! Det fikk meg til å tenke over meg selv.

Jeg er fornøyd med:

- Formene mine. Er ganske lav og har litt fett på kroppen men jeg elsker det!

- Øynene mine. Spesielt fargen.

- Hendene og føttene mine. Litt rart å si det, men liker formen på dem.

vell

1.jeg er glad jeg ikke har noen hjerneskade og er frisk i hodet

2.øyenbryna mine.(hahhalol) XD

3.henna mine :P

Du inspirerer meg!

- fornøyd med at jeg har klart å bli tynnere!

- fornøyd med øynene

- fornøyd med bena mine

Du er så utrolig bra person Madeleine, jeg beundrer deg virkelig.

Jeg liker øynene mine, høyden min og tennene mine

Utrolig bra skrevet. Kjenner meg godt igjen!!

Blir så sinnsykt inspirert av deg!

1.øyenvippene mine,

2.høyden,

3.øynene

Tusen takk for at du skrev dette! Jeg er selv veldig missfornøyd med meg selv. Finner egentlig ikke noe positivt med meg selv... Selvom jeg daglig får komplimenter på kroppen min og uteendet mitt hjelper det ikke. Det hjelper ikke fordi alle vennene er kjempe pene og ikke altfor høye. Jeg er en 15år gammel jente som er 1.74 høy, og jeg er høyere enn alle de "fine" guttene og høyere enn alle jentene. jeg sliter med litt uren hud, og jeg tørr ikke være næreme face2face med folk. håret mitt er ikke rett, det er fall i det. jeg føler meg altfor høy. jeg bruker S og M i gensere og buker, mens alle vennene mine bruker XXS og XS. Broren min er en fitness gutt, og jeg trener med han. Men kroppen min forandrer seg rett og slett ikke...

Men igjen. Tusen takk for dette innlegget. Skal prøve å tenke anneldes

Bra innlegg!

Det jeg liker best med meg må være armene, øynene og håret :-)

Utolig bra innlegg!

Kanskje bena, hendene og øynene? :)

hva andre, og da spesielt gutter, sier om utseende er definitivt det som drar oss mest ned. selv drar jeg meg selv ned av alt som blir sagt, eller ikke blir sagt. jeg er veldig sjenert og usikker på utseende mitt (egentlig meg selv generelt), og det er jo ikke akkurat den beste kombinasjonen... men jeg merker også at med en gang jeg får en kommentar, si på et profilbilde, at jeg har fine øyne så tenker jeg fort "ja, jeg har faktisk fine øyne". uten den kommentaren er det noe jeg kanskje aldri hadde tenkt over i det hele tatt.

jeg er veldig enig i at det gutter sier og mener betyr veldig mye for bildet jeg har av meg selv. og da ikke nødvendigvis hva de sier til meg, men hva de sier til andre. man hører jo ofte samtaler fra en gruppe ved siden av (som forhåpentligvis ikke tenker over at de snakker litt for høyt) og hvordan de snakker om stygt utseende på andre jenter. da blir jeg så veldig usikker på om de noen gang snakker sånn om meg, noe som gjør meg enda mer usikker og sjenert.

det er også sånn at jeg selv ikke får så mye kommentarer fra gutter generelt. jeg vet ikke om det skyldes at jeg er sjenert eller at de ikke syns jeg er pen, men jeg skal love deg at hvis jeg noen gang får en like på et bilde fra en gutt som kunne stått i den gruppen og snakket stygt om andre, da redder det hele uka. jeg går kanskje rundt og er fornøyd med meg selv i en evighet etterpå.

også bare det å se seg i speilet er farlig for meg, for hver gang ser jeg et eller annet jeg ikke liker. og jeg har så lyst til å forandre på det, men som du sier så er det så mye lettere å sitte og se på bilder og dra seg selv ned i et hull i stedet for å faktisk gjøre noe med det. jeg kan noen ganger stå foran speilet og se på rumpa mi i speilet og være veldig fornøyd, for så å gå ut og innse at jeg egentlig ikke hadde noe å være fornøyd for.

wow, det her ble mye lenger enn jeg hadde sett for meg... hehe. uansett så er innlegget ditt veldig fint, og det er godt å se at det rammer "alle jenter"... ofte tenker man at fine jenter ikke har komplekser for kroppen sin. vil bare si at du er helt nydelig i mine øyne!

også var det disse tre tingene... da vil jeg si at jeg er fornøyd med øynene mine, hendene mine og nederste del av lårene.

Jeg kunne ønske at det var enkelt å svare på det du ba om.. Men jeg tror det jeg er mest fornøyd med håret mitt, anklene mine (haha) og nakken.

Kjempebra innlegg, håper du kommer med flere! :)

utrolig bra innlegg!! jeg kjente meg virkelig igjen.. Det er litt vanskelig å svare på spm ditt, men jegl iker øyenfargen min, og ja, det er vel det eneste desverre. kunne ønske jeg var mye mer fornøyd med meg selv, men det er jeg ikke.

-slik ribbeina fomer overkroppen

-armene

-øynene

Jeg er fornøyd med magen min, øynene mine og rumpa mi :)

Utrolig bra skrevet, skrevet av en nydelig og vakker jente. Stå på!

Øynene mine, håret mitt og øyenbryna.

Elsker dette innlegget! Det er så altfor mye som stemmer i det du skriver og jeg kjenner meg så utrolig godt igjen! (kommer faktisk på fem positive ting ved meg selv men her er de 3 beste)

1. Magen min

2. Leppene mine

3. Rompa mi

YOU GO GIRL!

døds bra skrevet av deg, ser virkelig opp til deg madde <3

jeg er fornøyd med øyenfargen, lårene mine og hårlengden :))

Leppene mine

Rumpa mi

Høyden min

For ett fantastisk innlegg! Er ikke rart du er forbildet mitt..

Jeg er fornøyd med smilet mitt, hårfargen og øynene.

håret, øyefargen og at jeg er naturlig tynn

passe fornøyd med utseende mitt, men de tre tingene jeg er fornøyd med må vell bli:

1. At jeg lytter til alle vennene mine og hjelper dem så godt jeg kan

2. Håret mitt

3. Jeg klarer meg bra på skolen

Utrolig bra skrevet! Made my day!!

Er vanskelig å si positive ting om seg selv, men hadde vi virkelig følt oss så ille, og ikke følt at noe i det hele tatt er pent/greit ved oss selv, tror jeg helt ærlig vi ikke hadde gått ut av huset engang!

1.Øya/øyenbryna

2.neglene

3.leppene

Hanne Martine

Hanne Martine

så sinnsykt bra skrive! :D

hater å skryte, men hendene mine, øynene mine og ja?

Madelen Hermansen

Madelen Hermansen

Jeg liker håret mitt, skostørrelsen min(selvom de er små og andre påpeker det ofte, liker jeg å ikke ha så store føtter) og siste tingen er kanskje at jeg er ofte blid rundt venner og prøver å spre glede!

Du er mitt store forbilde! Skjønner virkelig ikke hvordan du klarer å skrive dette. Sånne ting som dette er vell på en måte ganske så personlig? Uansett så takker jeg deg sååå utrolig mye! Du er mitt største "klesikon", og jeg digger klesstilen din og egentlig hele deg. Jeg har alltid likt deg, altså klesstilen og utseende. Jeg har alltid vært sjalu, og misunnelig på utseende ditt, for du er fantastisk pen, og har den perfekte kroppen. Men nå, ser jeg faktisk at du ikke bare er pen, men du har faktisk en helt fantastisk person inni deg også! Jeg er selv utrolig missfornøyd med kroppen min, og utseende mitt. Jeg vet ikke hvordan jeg kan føle meg bedre? Utrolig dårlig på både sminke og hår, og jeg aaner ikke hvordan jeg skal sette sammen klær. Det er DERFOR du er mitt forbilde, rett og slett fordi du er en fantastisk person med en sprudlende personlighet OG fordi du har det utseende JEG vil ha. Alle er jo missfornøyd med seg selv på en eller annen måte, som til meg HATER jeg nesen, hendene mine, munnen min, ansiktsformen, ørene, ja egentlig hele ansiktet. Kroppen er ikke akkurat noe problem for meg, men det er jo såklart noe jeg ikke liker ved meg der også. Jeg synes du bør vite at du er super pen, og ikke har noen grunn til å synes du er stygg, eller noooe sånt! Du er mitt forbilde, og hvis du tenker at JEG faktisk har list til å se ut som DEG, så kommer det vell et liiite smil, eller? Jeg håper du tar dette inn i deg, for det fortjener du virkelig. Hadde vært helt utrolig om du hadde sendt meg en mail(sirielstad@hotmail.com), kanskje litt tilbakemelding, og litt tips om hvor jeg kan kjøpe klær, og hvordan jeg kan sette de sammen? Samme med hår og sminke? Uansett er jeg glad for at du har tatt deg tid til å faktisk lese dette. Du er min store inspirasjon! Kos deg videre! Klem Siri

Digger deg så sykt mye!!

Utrolig bra skrevet! og alt er desverre så sant :(

Digger deg, forbilde til 1000! :)

1. At jeg er tynn

2. Øyevippene

3. Leppene

Vanskelig å få frem 3 ting men fikk det da til, digger deg og bloggen din! <3

Kjempe inspirerende innlegg!! Du har virkelig fått fram alt jeg mener og står for. Før var jeg ikke selvsikker i det hele tatt, men for et år siden, endret alt seg, og jeg har endelig fått den selvtilliten over min egen kropp, og jeg kan ærlig si at jeg er stolt over kroppen min, selv om jeg enda har mange trenings-mål som jeg jobber med.

Om jeg måtte valgt 3 ting jeg liker med meg selv er det:

1. Magen min

2. Utholdenheten min

3. Formene mine

Du inspirerer meg helt utrolig mye!

Utrolig bra skrevet! 3 ting som ikke er så verst med meg: bena, magen og øyenfargen :)

Carita pusen din <3

Carita pusen din <3

sykt bra innelgg! har lest mange innelgg om selvtillit og sosiale medier, men ingen så bra som denne! føler alltid at de lyger, men ditt innelgg virket ekte. Og det er det jo! Lover deg du er en innspirasjon for meg og veldig mange flere jenter uten at du legger press på "perfetkheten". :)) <3

synes dette var utrolig bra skrevet, og hadde vært utrolig kjekt om du hadde fortsatt med slike innlegg!

* jeg liker høyden min (1.80)

* jeg liker at jeg har en god venn

* jeg liker leppene mine

Det er så utrolig bra at du skriver dette! Jeg selv har slitt/sliter med dårlig selvtillit nå i det siste. Jeg hadde det ikke sånn på barneskolen, men det har kommet nå i det siste når jeg har startet på ungdomsskolen. Jeg tror fikk dårlig selvtillit fordi det er litt sånn at man må være ganske mye frampå. Noen ganger tenker jeg at jeg er den eneste i hele verden, men jeg kan da umulig være det? Når det først startet har jeg egentlig funnet mye "feil" på meg selv. Jeg synes jeg er tykk, kort hår, rød hud, blek, regulering..Men det skal jo ikke være sånn. Jeg prøver sakte men sikkert å bygge den opp igjen! Det blir bedre og bedre.

Det jeg er fornøyd med meg selv er:

1. Beina mine

2. Fargen på håret mitt

3. Fregnene mine

Jeg er helt enig med det du sier om "fit bilder" Det er som at alle jenter skal ha perfekt kropp, men det burde absolutt ikke være et mål å ha! Man bør akseptere kroppen sin. Man kan selvfølgelig være sunn og man kan trene. Vil bare si at alle er perfekte på sin egen måte. Enten du har former eller synlige arr osv.

takk, takk,takk!

det hjelper så styk mye å vite at du ikke er alene!

-lengden på håret

- magen

- puppene?

Utrolig bra skrevet, Madeleine! Du er så jordnær, naturlig og nydelig at jeg misunner hele deg. Elsker alt du skriver på bloggen din og på twitter osv. <3

-Håret mitt

-Øynene

-ansiktet mitt fordi jeg ikke har noe urenheter eller kviser

bra skrevet!

og fin blogg!

3 posetive! hmm...:) øyenfargen min, ryggen min og leggene mine!:P er liksom ikke fornøyd!

Kjenner meg altfor mye igjen! Utrolig bra skrevet! De tingene jeg liker best med meg selv er høyden min, selv om jeg er 18 og kun 1.56, er jeg stolt av å være lav, liker øynene mine, og håret mitt. Selv om håret mitt er en god del slitt :)

Så utrolig bra skrevet, håper det er greit jeg linka til innlegget på face! Jeg vet at dette ikke hjelper, men ville bare si at jeg ALLTID har misunnet kroppen, håret og ansiktet ditt! tenkte bare at jeg skulle si det.. :) alltid godt å høre selvom man kanskje ikke tror på det..

1. øynene og øyenvippene mine er ikke så alt for ille

2.kragebein

3.neglene mine haaha

hei, kjempe fint innlegg.

3 ting jeg liker med meg selv er puppene mine, øyenebrynene mine og fingerneglene mine, haha :)

Utrolig bra skrevet, jeg føler akkurat sånn.

Jeg er fornøyd med rompen min, at jeg har langt hår, og leppene mine :) <3

Utrolig bra skrevet! Klok jente! :)

Bra skrevet! Er helt enig :)

Er fornøyd med beina mine, øynene og leppene!

Mye er sant, men jeg klarer ikke

Jeg er fornøyd med øynene mine, men mer kommer jeg ikke på...

Så utrolig bra skrevet!! Dette gav meg faktisk mere selvtillit. Tusentakk Madde!

1. De lange beina mine

2. håre mitt

3. magen min

Det er det beste jeg har lest noen gang! Kjempe bra skrevet, digger deg!

Jeg er tynn

Jeg er omtenksom

Skostørrelsen min

jeg er fornøyd med håret mitt, øynene mine og kroppen min!

Utrolig bra innlegg av deg. er mega mye press på ditt ytre nå til dags , det er veldig ødeleggende på flere ting . Får deg til å tenke deg litt om igjen når jeg leste dette innlegge. tusen takk!

jeg er vel fornøyd med kroppenmin,øyene mine og øyenbryna mine :))

Ingvild Fredvang

Ingvild Fredvang

Så fin du er, Madeleine!

Istedenfor å si tre positive ting om meg, vil jeg veldig gjerne si tre positive ting om deg!

1. Du møter meg alltid med et smil. Hvis jeg har en litt grå dag, eller bare er trøtt, kan smilet ditt lyse opp hele dagen - du liksom bare....gløder!!

2. Du er en god venn. Selv om jeg ikke har kjent deg altfor lenge, føler jeg meg trygg på deg, og det er en veldig god egenskap hos en venn, og absolutt noe jeg setter pris på.

3. Du er morsom, søt, pen, har søt latter, gledesspreder, har god stil og har ikke minst et godt hjerte. Hver gang jeg har spurt deg om hjelp til noe, om det så er en skoleoppgave eller linking av blogg på twitter, har du alltid stilt opp for meg. Det viser meg bare at du unner andre godt også!!!

Og hvis noen lesere leser denne kommentaren, vil jeg bare at dere skal vite at Madeleine er 10000x mer herlig i virkeligheten!! Husk at hun bare deler en del av livet sitt på bloggen. Og jeg føler meg utrolig heldig som faktisk får lov til å kjenne deg på ordentlig, og er skikkelig stolt over deg. Over hva du har oppnådd innenfor bloggen og BeachIt, og ja. Du gjør meg bare veldig stolt!

Glad i deg, vennen.

1: Øyenbrynene mine

2: Høyden min(eller skal allefall prøve å like den)

3: Øyenfargen min

Du er et stort og flott forbilde!!!<3

Beste jeg har lest på en blogg tror jeg... :)

1: Smilet mitt

2: Øyenfargen min

3: Beina mine

Du er en herlig person Madeleine!

rumpa og benia mine når jeg faktisk trener og øynene mine

utrolig bra skrevet! <3

Herregud så fint skrevet!

1. Øynene mine

2. Jeg har selvironi

3. Smiler mye

1. øynene mine

2. ansiktet mitt

3.rumpa

øynene, øyebryna og håret mitt

kjenner meg sykt godt igjenn i alt du skrev!

Du er en faktisk person! Vær stolt av den du er. Alt er sant det du skriver! Vel, må ærlig innromme at jeg ikke har noe stor selvtillit selv, men here we goo:

Liker håret mitt, øynene, og magen!

Du skriver utrolig bra! Dette fikk meg virkelig til å tenke! Første gangen jeg tror jeg faktisk kan se anderledes på meg selv :-)

3 ting ja, hmmm;

Hendene mine, rumpa mi(hehe) og personligheten min :-)

fantastisk fint innlegg! du inspirerer meg veldig :)

Jeg liker øynene mine, håret mitt og magen min

Jeg liker at jeg er smart

Jeg liker magen min

Jeg liker nesa mi

Utrolig bra skrevet!!

kjenner meg så godt igjenn! du er super som skriver om dette!

3 ting jeg liker med meg selv er: øynene mine,at folk kan stole på meg er jeg veldig glad for, og at jeg tar det meste med et smil og humor :-)

- Øynene mine

- beina mine(for en gangs skyld etter å ha lest dette innlegget)

- kravebeina mine

øyenbrynene mine, humoren min, rumpen min

-jeg er fornøyd med at jeg kan spise så mye jeg vil uten å bli feit

- jeg er fornøyd med rumpa mi, selv om den er så stor enda, men det skal jeg jobbe videre med

- jeg er veldig fornøyd med at jeg er et snilt menneske

Det er noe av det beste jeg har lest om dette emnet (ikke at jeg har lest så mange, men anyway). Det er ganske trist, for jeg kjenner meg faktisk veldig igjen i det du sier. Men tusen takk, dette var virkelig en inspirasjon til å faktisk klare å godta "feilene" mine, eller tingene jeg ikke er fornøyd med med meg selv!

Så ja, det jeg liker med meg selv:

- Hår- og øyenfargen

- Leppene

- Magen

Rett og slett elsker bloggen din!

Jeg har silkemykt hår, fin øyenfarge og fine lepper :)

Jeg er fornøyd med rumpa mi, puppene mine og håret mitt. Dette er noe MANGE jenter klager på. Spesielt at de ikke har rumpe eller pupper. Men det jeg ikke er fornøyd med er smilet mitt. Mye av tannkjøttet mitt vises når jeg smiler. Jeg har nå tannregulering i en alder av 16 år og kommer mest sannsynlig til å ha det når jeg fyller 17 år også. Mange sier at alle blir finere når de smiler. Jeg er ikke det. Jeg føler meg finere når jeg er alvorlig. Jeg snakker ikke i store forsamlinger og HATER å snakke ansikt til ansikt med noen der de ser rett på meg. Føler ikke jeg kan snakke aller smile uten at reguleringa popper fram. Heldigvis er det noe som går over, men likevel....

Kjempebra skrevet Madeleine! Du fikk meg til å se på på meg selv som en helt annen person nå. Fant flere positive ting om meg selv, og er faktisk stolt av det.

- Alltid glad og smiler nesten hele tiden :)

- Liker øynene mine, har ikke noe imot å gå uten sminke

- Føler at jeg er et bra menneske med mange gode venner! :)

Tusen takk for et nydelig innlegg, Madde :) Virkelig bra skrevet!

selv er jeg fornøyd med en spretten og ganske "bra" rumpe, jeg er fornøyd med leppene mine, fordi de har en kledelig og markert kant, og jeg er egentlig veldig fornøyd med min egen personlighet :) Har det ganske så bra med meg selv, sånn sett! og det føles godt

Amalie Helvig Johannessen

Amalie Helvig Johannessen

Tre ting jeg er fornøyd med meg selv må være kroppen min, øyevippene mine og magen min:)

Veldig bra skrevet! :)

Det jeg liker med meg selv er smilet mitt, bena mine og leppene mine.

En ting mammaen min alltid sa til meg: man er som man er, og man blir som man blir.

-Leppene

-Håret

-Øynene

Veldig bra blogg!! du er virkelig super madeleine. Er ikke en dag jeg ikke titter på bloggen din. :-)

Øynene, øyevippene og håret.

Dette innlegget har gitt meg større selvtillit! Du er en stor inspirasjon!<3

Det jeg liker best med meg selv er nok leppene, håret og magen.

Kunne ikke ha vært mer enig med deg!

Det som jeg er mest fornøyd med er beina mine, rompa (har faktisk fått mange komplemanger på den fra andre jenter! engang sa to av venninnene mine at jeg måtte snu meg rundt så jeg sto med ryggen til dem. Så sa de "den rompa der fortjener en 6'er i karakter, haha.) Også håret mitt er jeg veldig fornøyd med. Hører så ofte at jenter er misfornøyde med håret sitt og klager på det hele tiden.. -.-

Åy, du fikk meg virkelig til å tenke! Kjenner meg igjen i det meste du tar opp. Føler egentlig for å si takk. Dette innlegget var en fryd å lese og var veldig inspirerende! Synes du er tøff som tørr å legge ut om dine medfødte problemer, all respekt til deg.

Når jeg skal finne 3 ting jeg liker med mitt utseende finner jeg to, øynene og ansiktsformen. Når jeg skal finne den tredje velger jeg ut en ting, men så blir det bare " nei, det vil jeg ha endret på" ! Når jeg tenker meg om så er det jo helt for jævlig å bare være fornøyd med to ting, er det ikke? Jeg vet om jeg trener kan jeg få en veldig flott kropp nettopp fordi kroppen min er som et timeglass, men da igjen som du sa i innlegget sitter jenter å spiser potetgull og er inne på fitness sider osv.. Nå er det virkelig på tide å gjøre noe med det ! Takk igjen for et inspirerende innlegg :D

KLEM

Håret,

Magen,

Rumpe.

Rumpe,

Håret,

Ansiktet

Er fornøyd med øyenbrynene mine, leppene(selv om alle maser på at de er så små og at jeg ikke har noe lepper, herregud, jeg syntes ikke de er så små:-() og så er jeg fornøyd med leggene mine (litt kanskje)

Dette var vanskelig..

Herreguuuuuuuud det her er så bra.

Her fikk du meg virkelig til å tenke. Jeg er 110% enig med deg, og det irriterer meg grusomt det med at alle kritiserer hverandre på utseende. Det virker av og til som om man må være en skjønnhet for å være venner med andre folk. Spesielt jenter. Jeg er ikke noen skjønnhet, det vet jeg.

3 positive ting om megselv; Jeg liker at håret mitt vokser fort ut, hårfargen jeg hadde etter at jeg farget det og leppene mine.

Jeg er ikke kjempe tynn, men jeg synes det er fint å ha litt former.

Jeg er til å stole på og jeg lytter alltid uansett hva det gjelder.

Selvom jeg hater krøllene mine, så veit jeg ikke hvordan jeg kunne levd uten de! Så jeg er veldig glad i håret mitt

Utrolig bra innlegg! fikk meg faktisk til å tenke... hvis jeg skal velge ut tre ting jeg er fornøyd med med kroppen min, så vil jeg si håret mitt, hendene mine og kanskje... munnen? :)

Stå påå! <3

Dette hjalp meg mye.

Gla jeg stakk innom bloggen din sånn at jeg fikk med meg dette, trengte det virkelig!

3 ting:

Leppene, øyenfargen, oog...skuldrene

STAVANGER JENTE, 97

STAVANGER JENTE, 97

jeg har slitt lenge med selvtilliten min. Det verste har egentliv vært og måtte presse det alt bak et smil og late som ingenting. Og det at mine aller beste venner ikke merker det, det stikker virkelig. Jeg er en av de jentene som er "sosiale", har "status", får"oppmerksomhet" osv. Det at jeg er en av jentene som får det lille ekstra med oppmerksomhet, ødelegger meg. Jeg får kun oppmerksomhet fordi jeg har den aller vakreste besteveninnen. Det er grusomt å måtte stå vedsiden av et så perfekt vesen, og følge seg som et moster ved siden av. Jeg vil helst bare grave meg under dyna og skrike. Det er så teit og skylde på dette med tanke på at det er utrolig mangen ungdommer som ønsker oppmerksomhet, evenen til å være sosial, popularitet og hele D E N pakka, men for de andre med samme problem så kan de kansje forstå. De siste 2 årene har jeg bare fått mer og mer uren hud. "helt normalt" tenker du? Selfølgelig er det helt normalt å ha litt uren hud i ungdoms årene. Uansett hvor normalt det er, så knekker det gjennom alle benene mine i kroppen, og setter sterke merker i selvtillten i samme slengen. Jeg tør ikke se folk som snakker til meg i øyene lenger. Jeg ser vekk når jeg går forbi folk på gata (spesielt gutter, selvfølgelig), så de skal få slippe å sede ekle trynet mitt. Jeg gråter de få gangene jeg stiller meg foran speilet i stua. De eneste gangene jeg kan se meg i speilet uten og gråte er når jeg skal stelle meg - jeg har rett og slett ikke tid til det, for jeg må trykke trynet mitt i sminken. Jeg sier mer og mer nei til ting jeg egentlig har lyst til å bli med på - fordi jeg føler at jeg ser ut som en dritt som nettopp har trilla ut fra søppeldynga. Jeg gjør alt for å unngå å være med noen jeg ikke kjenner, for jeg håper å håper på at den urene huden ska gå vekk om litt så jeg kan gi de et bedre inntrykk enn bare en "kjempekvise". Det at jeg er så usikker på huden min/anisktet mitt, har gjort at det er enda viktigere for meg at A L T annet med meg skal være perfekt. Perfekte klær, perfekt hår, perfekte sko - og alt annet som er mulig å få perfekt. Jeg presser det lille av pengene som mor og far har. De forklarer meg gang på gang, at vi sliter med penger. Vi tjener ikke godt. De har ikke råd til alt som jeg "trenger". Så da er jeg grei med lommeboken og kjøper meg de billige klærne som henger i "salgs"-hjørnet på bikbok. Det som alle hadde når det nettopp hadde kommet inn. Det er ikke det at jeg ikke er takknemmelig for det jeg får, FOR ALL DEL. Men, å være omringet av veninner som bor i luksus huset og får absolutt alt de peker på, er ikke lett. Så var det håret. Selfølgelig skal alle de fineste jentene ha det aller lengste, sunneste, rette, blonde håret. Eller, jeg har droppa blondt og gått for mørkt. Men, det er slitt. Det er kort, og det er krøllete. Jeg brukte konfpengene mine på extentions, sånn at håret skulle få være heldig og perfekt. Mamma og pappa har skrapt sammen noen penger forbehandling av huden min. Det kommer til å koste dem minst 20 000kr for lasebehandlingen jeg skal ta neste uke. Alt dette presset for å være "perfekt". Det er helt grusomt. Jeg skulle så gjerne ønske at jeg kunne være en av de få som tørr å drite i hva alle andre syntes, istede for å gå å tenke på alt alle andre kommer til å tenke om deg om du ikke kjøper fks de hvite converse, som alle de andre har. Jeg har så mye mer jeg skulle tastet ned men, klokka nærmer seg halv ett, og jeg må tidlig opp å trykke ansiktet i sminken som ligger å slenger på kommoden. - STAVANGER JENTE.

Så var det de 3 tingene da. Jeg tror jeg skal være litt grei med meg selv å faktisk skrive det.

- Jeg er glad i øyenvippene mine, av alle ting. Det sier seg selv når jeg aldri har vært i nærheten av falske vipper.

- Øyenbryene mine. Jeg ble født med perfekte øyenbryn. Fra 5.klasse, på barneskolen, har medelever spurt om jeg napper, men sannheten er at jeg heller aldri har vært i nærheten av en pinsett. Med mindre jeg har hatt flis eller noe.

.- Det høres jo helt dumt ut når jeg sier det, men det må sies. Rompa mi. Den er stor og har sprett. Gud, så dumt det høres ut. Det høres jo helt fælt ut. Men, uansett, den er fortjent. Etter 9 år med fotballtrening, kickboxing å jogging, syntes jeg at det bare skulle mangle.

og, APPLAUS TIL DE SOM LESTE ALT DETTE. Det hadde jeg, ærlig talt, aldri orket.

Kjenner meg godt igjen på mange ting, det er mye jeg klager over og ikke er fornøyd med. Mange gir meg positive tilbake meldinger om forskjellige ting, men jeg har får dårlig selvtillit.. Det har jeg alltid hatt, jeg har aldri vært fornøyd.

Nå som jeg leste det du skrev om alle de opperasjonene dine og hva du hadde godt igjennom, så tenkte jeg får meg selv hvorfor er jeg så redd for å fortelle til folk hvorfor jeg ikke liker å vise meg i bikini og hvorfor jeg har det ' stygge arre på magen '.

Men uansett så tørr jeg ikke, jeg tenker ' eeh, guttene kommer til å synes den er stygg osv osv. Jeg greier ikke å vise magen til noen, eller spessielt gutter. Jeg aner ikke hvorfor.. Mange sier jeg ikke skal bry meg og at det er ikke min feil at jeg måtte opperere når jeg var liten osv. Men får det bare ikke til..

3 positive ting om meg selv er vell, bena,øynene. den 3 aner jeg ikke:p hahah

Kjempefint innlegg! <3

3 ting jeg er fornøyd med:

1. Kroppen min (trener en del så har en del muskler)

2. Psyken min (tåler mye psykisk press)

3. Øynene mine

jeg har fin mage, jeg er veltrent og passe tynn, jeg har fine pupper

du virker som en helt utrolig sterk jente, og jeg håper det ordner seg for deg med skolen

Lovise Morsund

Lovise Morsund

Mange jenter blir høy på pæra om de hører at gutter liker kroppen deres og da reagerer andre jenter og hun mister all selvtilliten selv om hun vet gutter liker det de ser. Var i den situasjonen selv, men har lært meg å elske det jeg ser i speilet. Jeg er kanskje ikke det man kan kalle perfekt, men jeg er meg, det er bare en som meg. Det jeg kan si meg mest fornøyd med er vel rumpa mi, magen min og øynene.

Credz til deg Madde!

- ansiktsformen min

- puppene mine

- armene mine

Sykt bra skrevet Madeleine, kjenner meg veldig igjen.

Jeg har noen ører som jeg syns stikker for mye ut og på grunn av dette går jeg aldri med oppsatt hår, dette er jeg ekstremt lei av og på fredag skal jeg inn på sykehus for å ta en undersøkelse på om jeg kan operere. Dette gjør jeg for å få bedre selvtillit.

Det du skrev i innlegget om at det bare er oss selv som legger merke til det, sånn er det dessverre ikke i min situasjon, jeg har fått noen kommentarer på det opp igjennom årene, og de sitter der i bakhodet å sliter ned på selvtilliten for hver dag som går.

Ellers er jeg vel sånn passe fornøyd med meg selv.

Ansiktet mitt

Øynene mine

og nesen min

Wow, du er helt utrolig flink til og skrive, digger alt ved deg.

1. Håret mitt

2. Størrelsen på øynene mine (har brun øyenfarge, men skulle gjerne hatt grønn)

3. Huden min, tror jeg

Tusen takk for innlegget du skrev, sliter med kroppen min.

3 ting jeg er fornøyd med meg selv er

- smilet mitt

- håret

- håndleddene (ja faktisk :P)

tusen takk for dette fantastiske innlegget!!! credz to you! <3

- jeg liker hårfargen min

- nesen min er fin

- ansiktsformen min er jeg også fornøyd med

Jeg liker bena mine, formen liksom, selv om bena mine er fulle av arr, og har strekkmerker, men jeg er langt ifra overvektig!

Jeg liker rumpa mi, jeg trener den ikke, jeg jogger, men ikke noe rumpetrening, jeg bare liker den, den er passe stor og har form.

Jeg liker også nesa mi, den er rundt og bollete, men den kler meg, jeg hadde ikke vært den samme uten den for å si det sånn.

Kjempebra skrivi :D Det er ikke alle som gidder å skrive sonne ting, men du gjør det og det syns jeg er veldig fint. Da får folk øynene opp og begynner å skjønne at det er ikke alt de vil ha som de kan få og at alle burde være fornøyd med det de har. Mange jenter dømmer andre jenter på utseendet før de i det hele tatt har snakka med dem. Og det har egentlig ikke noe med hvordan personen ser ut, men hvordan den personen er som menneske. Så når du skriver dette på blogen din så ser jeg deg som bare et godt menneske. Og jeg liker deg mer og mer. Liker at du f.eks. har din egen stil en jentete stil med et litt snev av gutt. Jeg digger den stilen! Er ikke så glad i en altfor jentete stil, men en blanding. Men uansett hvilken stil en person har så burde man bare tenke på hvordan personen er som menneske. Jeg selv dømmer en del på utseendet, men så tenker jeg på - den personen kan jo egentlig være utrolig hyggelig. Alle burde tenke sonn og det at du gjør det og skriver det på bloggen din gjør at du blir for mange et forbilde.

Så jeg sier at man bare skal fortsette å være den man virkelig er.

Tre ting om meg selv:

Jeg liker øyenfargen min. Blanding av brun, grønn, grå og gul. (eneste i familien min som har det)

Jeg liker hårfargen min (sellom jeg er litt lei av den) og at jeg har naturlig mørke øyenbryn.

Jeg liker neglene mine.

kjempebra skrevet! du er nydelig :-)

jeg er fornøyd med smilet, øyenfargen og magen!

kjempebra skrevet!

Jeg har fint hår

Jeg har fine bein

Jeg har det bra!

Veldig bra skrevet!! Du er utrolig pen og vakker. Viss jeg må si 3 ting er det vel øynene mine, ryggen min og hendene mine :) <3

Jeg er fornøyd med øynene mine, rumpen min, og puppene :)

veldig bra skrevet Maddeleine :) <3

Jeg er fornøyd med 1. Kropsfasongen min, 2. Puppene mine, 3. Håret mitt ;)

eehm kanskje nesa mi, øynene og magen ( hehe noen ganger )

veldig bra skrevet <3

Sykt bra skrevet!Jeg er helt enig i det du skriver

Rompen

Magen

Beina

Celine Aurora

Celine Aurora

Fornøyd med magen min

Fornøyd med øyenfargen min

Fornøyd med rumpa mi

Veldig bra skrevet, jeg fikk meg et slag i ansiktet. Jeg er perfekt på min måte og dere er perfekte på deres.

Et nydelig og oppvekkende innlegg Madeleine!

Og de tre tingene jeg er fornøyd med er:

-Øynene mine

-De veltrente armene og føtterne

-Smilet mitt

utrolig bra skrevet!

jeg trur kanskje magen, rumpa og øyenbryna mine! haha..

nydeleg skreve! kjente meg godt igjenn i alle punkta 3positive

- øynene

- neglene

- hårfargen min

øyenbrynene mine, puppene mine og håret mitt :D utrolig bra innlegg!!

Utrolig bra innlegg, du fikk det virkelig frem!!

Hmm, jeg er egentlig veldig fornøyd med magen min, øyenvippene mine og bena mine :)

Utruli bra skreve!<3 Kjenne meg igjen ein del!

1. Leppene ( høres rart ut men sant :D)

2. Øynene

3. Håret

3 positive ting om meg? hm... jeg begynner å få langt hår, og flere sier at det skinner, tennene mine er utrolignok ganske hvite, og magen min er ganske så flat. jaja.. :P hehe

Veldig inspirerende og fint innlegg, men tross det fine du skrev, sitter jeg her nesten på gråten og prøver å finne noe jeg er fornøyd med. Jeg har alltid likt øynene mine, fargen liksom, av en eller annen grunn liker jeg navelen min haha, også skuldrene mine, takk skal du ha :)

Veldig bra skrevet! Har lest flere slike liknende innlegg, men de får somregel ikke helt frem hva de vil. Dette gjorde du virkelig og jeg fikk selv en oppvekker.

Jeg er førnøyd med øynene mine, beina mine og smilet mitt

Du virker utrolig sterk og klok, Madeleine!

Jeg ble nesten på gråten etter å ha lest innlegget ditt, det stemmer så sinnsykt godt. Men du er hvert fall sinnsykt vakker, aldri tvil på det<3

3 ting jeg er fornøyd med:

-smilet og tennene

-øynene

-veltrent

Så fint innlegg :-) Du er både pen, og virker supersnill synes jeg!

Jeg liker leppene mine, leggene mine og neglene mine.

Er så utrloig bra skrevet. det er akuratt sann vi er. jeg og har tenkt over det mangen ganger! å har begynnt å si takk i stede for nei når folk sier komlimanger. har masse eg ikkje er fornøyd med heller. samme som deg. hører ikke på ene siden, har anorexi og klarer ikke legge på meg. har veid det samme å bare gått ned å aldri mere opp en det jeg er nå. ingen er perfekte men det er det heller ingen som er ment til å være (;

Jeg er fornøyd med beina mine, for alt de har gjennomgått av smerte med meg - enda så forbanna idiotiske de er som ødelegger dager for meg, så er jeg fornøyd. Jeg har ikke så gigantiske lår, jeg har lår - men hallo, kvinnelige former er da fantastisk?

Jeg er fornøyd med håret mitt! Selvom det er slitt, så er det langt og det har tålt mye. Håret mitt er meg, daglig får jeg komplimentet av hvor langt, tykt og fint det er. Å jeg tar det til meg - for ja, jeg er fornøyd med det!

Jeg er fornøyd med hendene mine, eller fingrene. De er lange og slanke, og om jeg vil kan jeg klare å spille gitar eller piano med dem. Jeg klarer kanskje ikke skrive ordentlig på grunn av andre ting, men jeg er flink til å skrive på pcer, eksempel. Teit ting, men ja

1.Hendene og armene mine.

2. Leppene mine/smilet mitt.

3. Nesa mi.

Herlig hvordan du klarer å skrive et sånt innlegg uten å fornerme noen på noen måter. Herlig!

øynene, håret og nesen :)

Jeg har et dårlig forhold til mat, i skrivende stund "faster" jeg frem til fredag om ikke mer. Har et veldig dårlig syn på meg selv, men tre ting bør jeg vel klare å skrive (selv om det er vanskelig).

-Jeg har mørke trekk jeg ser ikke norsk ut,for meg er det positivt i og med at jeg ikke trenger å bruke sminke.

-Jeg har langt svart hår, er ikke så fantastisk fornøyd med det men mangen roser meg for det!

- Jeg har lange slanke fingre, for meg er det viktig siden jeg synest det er veldig fint ;)

- Lårene/leggene mine

- Rumpa mi

- Omtenksomheten min

:-)

Du er helt fantastisk!

Det å finne ting med deg selv som du er fornøyd med sitter nok langt inne hos de fleste... Men jeg skal si at jeg er vell mest fornøyd meg magen av og til, puppene og smilet:)

Synnøve Olsen

Synnøve Olsen

Magen min, beina mine og øynene mine :)

Magen min<3

Øynene mine<3

Ørene haha <3

1. jeg synes jeg har ganske fine hender, hahah. 2. jeg liker øynene mine og 3. jeg er flink til ikke å dømme folk etter hva jeg hører eller ser

Du er best!

Ehm...

- At jeg ikke er redd for å drite meg 100% ut.

- Viljestyrken min, å at jeg er veldig sterk psykisk.

- Øyenbrynene mine

-rumpa mi

-håret mitt

-fingrene mine

hahah

rompa, tennene(smilet) og bollekinno haha :)

leppa, ansiktet generelt og håret

Karitas waagfjord

Karitas waagfjord

Veldig inspirerende! Jeg liker best håret mitt, smilet mitt og øynene :)

jeg er fornøyd med:

armene mine

ryggen min

skulderbladene

du er kjempeflink!

Utrolig bra skrevet! Kunne ikke sagt det bedre selv!

3 ting jeg liker ved meg selv:

1. Øyefargen min

2. Beina mine

3. Rumpa mi

:)

1: er god til å game

2: er litt god på longboard

3: blå-grønne øyne

Jeg fikk tårer i øynene for jeg kjenner meg så godt igjen og du skriver så utrolig bra! Tre positive ting med meg selv: øyenfargen min, hendene og "nesten" smilehullene jeg får når jeg virkelig smiler ^^

vise feilene ?være stolt av de? du viser jo aldri øret du er så missfornøyd med

Bra skrevet! Tusen takk for at du tok deg til å skrive dette innlegget!

3 ting jeg er fornøyd med:

1. Jeg er søt

2. Jeg er omtenksom

3. Jeg er arbeidsvillig

tid til å*

DU ER ET FORBILDE!

Utrolig bra skrevet!

1. leppene mine

2. normalt tynn

3. håret mitt

Stemmer på en prikk! Fikk tårer i øya fordi det er så sant! Sliter veldig meg selvtillit fordi jeg har blitt mobba pga utseende mitt og kroppen min..

3 positive ting? Leppene mine, rumpa mi (fordi jeg har fått høre den er fin) og magen min (innimellom, kommer ann på hvordan jeg ser den)!

1. Leppene mine

2. Puppene mine, hahah

3. At jeg ikke er redd for å drite meg ut

:)

Må bare si dette: kroppen din er sinnsykt fin! når jeg så den i sommer når du la bilde ut på bloggen holdt jeg på å dø! Du er ubeskrivelig pen og du har jo egentlig alt du trenger! Kjæreste, familie og UTSENDE OG KROPPEN! Du er utrolig heldig og utolig fin! :)

1. Rompa mi

2. Ansiktet mitt

3. Beina mine

TUSEN, TUSEN TAKK for et utrolig bra innlegg! Veldig inspirerende :)

Øynene, leppene og beina mine :-) Har uren hud i ansiktet og på ryggen, og det er helt forferdelig. Føler jeg alltid må dekke meg til, og er veldig ukomfortabel i bikini.. Så den dagen det går bort, skal jeg være fornøyd med meg selv. Da har jeg ingenting å klage på, kun ting jeg faktisk kan rette opp hvis jeg virkelig vil! :-)

line: Jo, jeg går ofte i hestehale eller donut :-)

Madeleine! Du vakre menneske! For en inspirasjonskilde du er! Leser ingen andre blogger enn din! Stå på, og gjør alt som du allerede gjør det!

1. øyenvippene mine

2. puppene mine, haha

3. håret mitt

elsker bloggen din!:))

Madeleine, du er så utrolig! Jeg er helt forelsket i måten du er på, og det du skriver her er helt, helt riktig! Jeg kjente meg igjen fra første ord, og du gjør så jeg ikke føler meg som den eneste som ikke er perfekt, fit og fornøyd med meg selv! Jeg klarer ikke å fortelle deg hvor mye jeg setter pris på dette innlegget, og måtem du tar opp temaet på! Du er enestående. Du er virkelig mitt forbilde! Jeg tror jeg rett og slett elsker deg!

Kyss og klem fra en som setter stor pris på at du blogger!

digger bloggen din! du er fantastisk:)

3 ting.. øynene, leggene og skuldrene mine :D

øynene mine

håret mitt

øyenbryna :p

Kjempe bra skrevet!

- Håret

- Personligheten

- Øyenbrynene

Digger innlegget!

hmm..

1. puppa mine

2. øyene og øyevippene

3. personligheta :)))

Åhh, kjenner meg å sykt igjen i innlegget! Du er helt super på å få frem viktige ting som idag er et problem for jenter!

Det jeg er fornøyd med:

- Jeg har høy forbrenning, og dermed tynn og slank

- Jeg er fornøyd med magen min

- Jeg er fornøyd med ryggen min

Jeg er fornøyd med tennene mine, øyenbryna og fargen på huden, haha

Bra skrevet, Madde!

På meg selv er jeg mest fornøyd med:

smilet mitt

øynene

beina mine(høyden)

Gutt her.

Godt skrevet dette og veldig ærlig

Det er godt å høre at du er klar over hvorfor vi kan bli forvirret til tider.

Husk dette her da, selv om mange av oss gutter sier at vi vil ha ei dame med store pupper, fin rumpe, kropp osv. er ikke det den egentlige drømmedama, drømmedama er ei vi faktisk kan snakke med og ei vi liker. Selv om det kan virke som vi har skall av stål så er vi fylt med sukker.

Også en siste ting, når enn du tenker på noe om deg selv du er misfornøyd med, så husk at du er noens Susan Glenn (søk det opp på youtube ;)

Utrolig bra skrevet!

Jeg klarer ikke og si 3 ting.. Jeg klarer bare 1 ting og det er at jeg liker leppene mine.:-)

- jeg er fornøyd med smilet mitt

- jeg er fornøyd med høyden min

- jeg er fornøyd med håret mitt

3 ting jeg er mest fornøyd med meg selv:

- Ansikte.

- Rumpa.

- Magen.

Av og til forandres det, men akkurat nå så er det det der !!:)

Åååå du er så inspirerende!

Jeg må nok en gang si at jeg bare digger deg!

Skal vi se... 3 positive ting...:

Jeg er veldig fornøyd med håret mitt (eller noen ganger er det veldig bustete, også blir det fort fettete, men liker det nyvasket...)

Jeg liker nesa mi (utrolig nok)

Også elsker jeg virkelig øynene mine, kan sitte å stirre dypt inn i dem 4ever...

helt fantastisk innlegg. Er enig med alt du sier men klarer ikke gjøre noe med det selv. Hater at jeg bare sitter og hater kroppen og utseende mitt uten å gidde å gjøre noe med det... hver natt tenker jeg ¨i morgen skal jeg trene¨men dagen etter så sovner jeg eller så orker jeg bare ikke fordi det er stress! Jenter er noen kompliserte vesner.

1. Fargen på øynene mine.

2. finner ikke noe possitivt... men vet jeg jeg har noe possitivt i noens andre øyne :)

Emilie Fosstveit

Emilie Fosstveit

Drit bra og inspirerende innlegg! <3

tre ting? hmm...

1. Leppene mine

2. Magen min

3. Øya

Skikkelig bra innlegg!

- Tennene mine

- Øyenfargen

- kroppen min! Før var jeg så misfornøyd med kroppen min pga jeg var konk. svømmer og fikk breiere og breiere skuldre noe som jeg ikke syntes var pent i det hele tatt! Jeg kunne gråte over kroppen min lenge! Nå har jeg begynt å trene på treningssenter i steden for 5 ganger i uka med svømming. Da trener jeg mest spinning, styrke og jogging. Jeg har fått litt kraftigere ben pga nye muskler, men er så fornøyd. Har funnet ut av at det er pent å se litt sterk ut. Ha litt tonet kropp liksom. I sommerferien var jeg i faren for å få spiseforstyrrelser\anoreksi og moren min var i ferd med å ringe til legevakten. Jeg gikk flere dager uten å spise ordentlig mat, kanskje bare ett eple. Det var helt sykt, og jeg skremte meg selv. Jeg hadde ikke kontroll over hva jeg gjorde egentlig. Leste blogger til modeller osv med sykelige slanke kropper, og syntes det var så pent. Jeg var så lat og deprimert den perioden hvor jeg knapt spiste noen ting. Jeg gikk ned 1 kg omtrent hver dag. Det å slutte å spise har vært sånn som jeg til tider gjør, uten at jeg egentlig vil det. Men nå har jeg mer kontroll! Det er viktig med skole ettersom jeg snart skal søke inn på vg. Jeg kan aldri tenke meg å ødelegge fremtiden min, bare ved å slutte å spise. For det gjør man. Man mister rett og slett alle krefter, klarer egentlig bare å sove og ligge. Jeg gråt ofte over kroppen min.

Jeg er fornøyd med personligheten min, rett og slett. :-)

Utrolig bra og inspirerende innlegg!

3 ting jeg liker med meg selv..hmm

* øynene mine

* at jeg kan spise hva jeg vil uten å legge på meg

* neglene mine,ahah

Utrolig bra innlegg! Det fikk meg virkelig til å begynne å tenke.

Tre ting jeg er fornøyd med?

1.Håret

2.Øyenbrynene

3.Hudfargen min

Maja Gyllensten

Maja Gyllensten

Dette er noe av det beste jeg har lest! du er best <3 jeg liker håret mitt, ansiktet og rumpa mi, hehe..

1.øyenfargen

2.smilet mitt

3.armene mine

:-)

sykt, hvor bra skrevet detter var! Kjente meg desverre igjen i alt, haha!

1. håret

2. øynene

3. skuldrene

1. Høyden min (177)

2. Håret mitt

2. at jeg er skoleflink

lårene, puppene og håret

du har så rett! jeg sliter faktisk selv med synet på kroppen min, og da særlig magen min. det presset på å ha drømmekroppen har satt seg fast i meg og nå jakter jeg etter den kroppen jeg vil ha. jeg er bare 14 år, 15 om 1 1/2 uke. Hvorfor skal det være sånn?

Og tre ting jeg er fornøyde med: håret mitt, høyden min og øynene mine.

Her fikk du virkelig frem det som er sant! ååhh, dette har jeg gravd etter for å finne ord på selv. TAKK!:D

jeg har pene øyer, fin gravidmage og bra rumpe! Det skal jeg innrømme! :)

Åhh, så bra skrevet

tre ting jeg liker med meg selv? Håret (til tider), høyden min og avstanden mellom tennene mine!

utrolig bra skrevet!

hmmm, øynene mine, magen min og beina mine (til tider..)

Jeg er fornøyd med mye jeg, alltid noe man vil ha bedre og sånt, men alt i alt er jeg egentlig kjempefornøyd med meg selv :)

Er spesielt fornøyd med mjukheta mi, kroppen og øynene :))

Utrolig bra skrevet! Så sant!

Du er så best!

1. Jeg har store, formede lepper

2. Veltrent mage

3. Rumpen

utrolig vakkert skrevet!!

jeg er fornøyd med:

1- øynene mine

2- leppene mine

3- håret mitt (når det er fikset ordentlig)

alt dette er så sant <3 syntes det er inspirerende at du skriver om dine egne tanker og følelser og at du tørr og skrive om at heller ikke du er perfekt <3

1.leppene

2.rumpa

3.øynene

ps:jeg syntes at du også burde skrive 3 ting om deg selv som du liker ved deg <3 noe som ikke burde være så vanskelig, du er jo så nydelig <3 elsker navnet ditt btw :p <3 hihi

Du skriver alt helt rikitg, respekterer deg og ser på deg som et forbilde.

3 ting jeg er fornøyd med megselv:

1. Leppene, har store og fyldige lepper

2. Blir utrolig fort brun og veldig brun

3. Har rette tenner og glatt, rett hår

Utrolig bra skrevet!

Jeg er fornøyd med øynene, rumpen og at jeg blir brun fort :)

Vakkert innlegg <3 Kjenner meg sånn igjen! Ting jeg er fornøyd med er leppene, hårfargen og beina :)

1. øyevippene mine

2. magen

3. hårfargen

Det jeg liker best ved meg selv er øynene mine, rompa mi og håret mitt.

Syns du burde ha flere sånne innlegg på bloggen din i framtiden, siden du er et forbilde for mange. Og da kan du hjelpe andre ved å få de til å føle seg bedre. :)

åherre.. sitter her med tårer i øyenkrokene! de jentene du beskriver, de som er så streke, du er en av de! jeg er en person som har fått mye frekke kommentarer slengt i trynet opp gjennom årene. Og jeg hadde en blogg før da, på det første (!!) inlegget jeg skrev, den første kommmentaren, var fra en hater. Hun vil sikkert kalle seg for en av de sterke jentene "ehh so, jeg tørr å si meningen min!!" ja, fint det, men ikke når meningen er å ragge ned på andre.

Poenget mitt er, når du har en av norges mest berømte blogger, får du sikkert en del hatere. Ikke at jeg er det, langt i fra, du er et forbilde for meg og mange andre. Men hvertfall, når man får så mye hat, er det vanskelig å bare smile"jaja, det går fint!". Men det gjør egentlig ikke det. Når jeg ser deg være så sprudlende og smile på bilder, får jeg sånn god følelse. Den jenta der, hun er sterk!! Kunne ønske jeg kunne ha samme holdning som hun, tenker jeg. Men da kommer jo jeg borti det å være misunnelig igjen. Det er en ond sirkel. Kunne ønske det var som i gamledager, null sminke og null ting vi kan bruke som unnskyldning. Men da kommer vi borti noe annet igjen; de fattige blir mindreverdt.

det er en ond sirkel. Men det er bare midlertidig. Når man blir voksen kommer man ikke til å bry seg om en jente kysser eksen din eller går med bare dyre klær. For da har du det så travlet, du har ikke tid å bry deg om andre. Men nå, nå bruker vi jenter altfor lang tid på facebook o.l. Vi setter av tid til å være misunnelig, rett og slett.

MEN, kom jo helt ut av poenget hele tiden, du er fantastisk, stå på, elsker bloggen din!

Så var det de tre positive tingene om meg da.. Jeg liker øyenbrynene mine, selvom det er de som har gitt meg alt hatet, så elsker jeg de! De vekker vonde minner, men vondt blir bedre! Så liker jeg klesstilen min, litt rart ettersom jeg aldri finner noe å gå med, men det er MIN klesstil, ikke en toppblogger sin på meg. Så tilslutt liker jeg at jeg er begynt å bli positiv. Etter en lang liste med nyttårsforsetter, er det det jeg klarer best; å være positiv!

Elsker deg, stå på!!

Bra skrevet!!:) puppan,magen og vel trent kropp

Øynene, håret og stemmen. Utrolig bra skrevet! Ser meg selv, godt! Stå på. (Sara)

Håret (litt), beina & ryggen:p

Jeg er en veldig typisk jente når det kommer til dette temaet. Tre ting jeg liker med meg selv er håret, humoren og smilehullene mine. Er ikke så mye mer å være så stolt av.

Ønsker å være anonym

Ønsker å være anonym

Utrolig bra skrevet! Desverre stemmer alt..

Jeg liker høyden min, nesen min & kinnbeina mine!

Utrolig bra skrevet !

Jeg liker håret mitt, kroppen min generelt, og leppene mine.

Kroppen min jeg er egentlig ikke sånn stolt over, men har fått masse komplimenter fra èn venninne, og det har holdt i masse vis for meg. Har aldri vært fornøyd med meg selv, har små pupper, en liten "bule" nederst på magen, stor/lang panne, skjev nese og alt for tynne legger. Men jeg har lært meg selv nå det siste halvåret at jeg skal være fornøyd med meg selv! Det tar alt for mye energi fra meg om jeg skal gå hele tiden å tenkte på alt det negative ved meg selv. Jeg har innsett at om jeg ikke hadde sett ut som meg, og jeg ikke vært meg, så hadde ikke verden vært et stort flertall av forskjellige folk. Verden ble ikke skapt for at folk skulle være prikk like, men forskjellige. Så jeg ville bare si at jeg ble imponert over det du skrev m Madeleine ! :) Og du skrev det på en utrolig bra måte. Alle jenter burde være seg selv, og stolt over seg selv. Du kommer aldri til å se ut som en annen, så en eller annen gang må du finne deg i at du er som du er. Og jeg har tenkt til å se meg selv i speilet hver dag, og gi meg selv komplimenter!

Tusen takk for et inspirerende innlegg, Madeleine! <3

Utrolig bra skrevet!

Et tips til enda et innlegg du kan skrive om dette temaet er om en jente som tørr å vise sine feil for verden, nemlig Demi Lovato. Anbefaler deg å se dokumentaren hennes "Stay Strong" hun laget i sammarbeid med MTV. Den er utrolig rørende. Selv om de fleste jenter ikke går igjennom like store problemer, kan vi alle gjenspeile oss i det å ha komplekser til seg selv.

For å finne dokumentaren søker du "Stay Strong documentary" på google og trykker på den første linken som kommer opp. :)

Du har så utrolig rett. det er så mange her i verden som har dårlig samvittighet og sliter helt jævlig med det, for og si det sånn. jeg er en av de, jeg sliter. jeg er tynn, høy og har mye former. og det jo kjempe bra! jeg er 1.79,6cm høy og hater høyden min! MEN, jeg har alltid tenkt på og kanskje bli en modell. jeg elsker fashion og ser på programmer på tv'en sånn som top modell UK f.eks. det gir meg så mye inspirasjon! jeg husker en gang på skolen at alle skulle fortelle hva de skulle bli(i min klasse). alle kom med f.eks jeg vet ikke.. eller samma det? eller oljeplatform, frisør, lege. alt sånn! og jeg er vel ikke den fineste i klassen, men når de spurte meg. om hva jeg ville bli, sa jeg: jeg vil bli modell! og nesten alle sammen i hele 9a begynte og le! jeg bare satt der som et stort spørsmåltegn og så i rundt meg på alle som lo. jeg angra så veldig at jeg sa det, tenkte jeg bare! og før det hadde jeg faktisk ganske bra selvtillit! men alle i klassen fikk meg til og føle meg som den taperen liksom.

men jeg vil fortsatt ikke gi opp. jeg vil prøve meg på modell karrieren. jeg er lang, tynn, mye former, mye fregner, mellomrom mellom tennene. men som du sa.. pupper.. jeg hater puppene mine! de er bittebitte små, og det får selvtillitten min til og synke enda mer! liksom.. jeg føler at pupper er en del av kvinnens kropp! og hvorfor akkuratt meg. av og til skulle jeg nesten ønske at alle så helt liksens ut! men de sier at det er det modellbransjen vil ha! og jeg vil vise alle som ikke tror på meg at dette skal jeg klare.

og håper alle vil følge drømmen sin! gi faen i hva alle de andre sier. gjør hva du selv vil liksom. og jeg er så utrolig enig med deg Madeleine! det har blitt mye forandringer til tider! STÅ PÅ, and give a fuck!! takk for meg.

+ tre ting:

jeg er tynn.

håret mitt

nesa mi

elsker bloggen og deg madde! helt sykt pen og digger deg! du er et stoooort forbilde og det kommer du alltid til og være! :))

Jeg elsket det innlegget her.

Jeg er fornøyd med øynene mine, nesa mi og leggene mine.

- Jeg liker håret mitt selv om det er veldig tørt og tykt , men det er bare sånn hår jeg er født med!

- Øyenbryna

- egentlig hele kroppen min.. den er under resultater på en måte hvis du skjønner. Jeg trener osv så har fått resultater,men har enda ikke oppnådd målet mitt så er ikke 100% fornøyd,men begynte jo med trening for over 3 måneder siden så tålmodighet må man ha ;)

Utrolig bra skrevet btw <3

Kjempefint innlegg!

Tre ting jeg liker ved meg selv:

- puppene mine

- høyden min

- egenskapene mine

Veldig bra innlegg madelen!! håper gutta får lest dette innlegget så de forstår litt mer av oss jenter!

vanskelig, men må nok bli;

- rumpa

- håret

- øvenfargen

Uuutrolig flott skrevet av deg!! Syntes det er vanskelig og si 3 ting, men får vell bare gjøre det.

Liker, rumpa mi, magen min og tennene mine..

høyden min, leppene og øyenfargen

elsker at du tar opp slike temaer, for det viser hvordan det egentlig er å være jente :) jeg er ikke helt fornøyd med min egen kropp, men har akseptert den og sagt: "det er meg, og jeg er perfekt som jeg er"

de tre tingene jeg er mest fornøyd med er vel rumpa mi, øyenfargen og at jeg generelt har en del muskler :)

tusen takk for at du tar opp slike temaer, det er utrolig bra gjort <3

Utrolig bra skrevet! Vi må være fornøyde med at vi har livet og at vi har folk rundt oss som er glad i oss! Selvfølgelig er det ikke feil å trene seg for å få resultater, men vær fornøyd med kroppen din som den er! Det kan være like feil å være tynn, eller ha "den perfekte kroppen", som å være litt lubben, eller feit! Ingen av delene er mest perfekt! Du er bra som du er

tusen takk<3 fikk tilbake litt av selvtilitten nå :)

3 ting jeg liker med meg selv er : øyenbryna,rompa^^ og fra albuen og ned(alltså nedre del av armen) :) tusen takk igjen <3 elsker bloggen !!!

TAKK!!!!! Dette satt VIRKELIG ting i perspektiv!!! Eg er en person som ALLTID tenker på hva andre synes og veldig sjenert! Men som sakt dette satt ting i perspektiv og dette skal eg lese når eg trenger det!! Takk for den UTROLIGE teksten!!! Får mot av å lese dette! Skulle ønske alle kunne lest dette!! Før HATET eg å spise men nå har eg skjønt at det er bare tull..... TAKK IGJEN FOR DENNE INSPIRERENDE TEKSTEN<3

Bra skrevet! Er helt enig:)

Utrolig bra skrevet! Trenger at flere som deg skriver slikt! 3 ting: Øynene, smilet og gledesspreder! :)

Jeg liker håret, magen og øyene :-)

Tusen takk for et fantastisk innlegg, du er rå!!

jeg er ikke fornøyd med noe ved meg

ingenting !!!

Fantastisk bra innlegg rett og slett! :)

Åh, deilig å vite at jeg ikke er den enste som føler det sånn. Enig i alt!

Tja, er vel litt fornøyd med øynene, hendene og leppene mine.

-elsker bloggen din!

Jeg liker øynene, leppene og lårene mine. Men best av alt liker jeg personligheten min, rett og slett fordi jeg er en snill person som aldri er slem mot andre. Det er den kvaliteten ved meg selv jeg lever på. Ikke mitt "ikke helt perfekte ytre".

For ett herlig innlegg. ikke ofte jeg leser lange, men dette likte jeg!

tre ting jeg liker ved meg selv må være:

Håret, har naturlige krøller. Noe jeg liker veldig godt.

Kroppen min, synes selv jeg har en ganske okei kropp.

øynene mine.

Åh, gud så herlig skrevet!

Liker øynene mine, kanskje fordi noen ikke liker dem, haken min og håndleddene, haha.

Når jeg var 10 år brente jeg meg på et stormkjøkken, og jeg måtte operere bena mine fordi de ble veldig brent. Jeg brente meg også i ansiktet og på ørene, derfor blir jeg veldig fort rød når jeg trener. Jeg måtte ikke operer i ansiktet(heldigvis) fordi jeg ikke brant meg så mye der som på bena. Jeg måtte ta hud fra utsiden på leggen og legge huden på innsiden av leggen fordi jeg måtte ha ny hud der. Nå har jeg store arr på leggene og går aldri i shorts, unntatt når jeg spiller håndball, da må jeg. Prøver alltid og skjule bena, fordi jeg syntes det er forferdelig stygt, og er veldig redd for og få kommentarer på de. I fjord sommer prøvde jeg og gå i shorts på skolen en dag, men etter et friminutt klarte jeg ikke mer, fordi jeg følte alle så på bena. Er ikke en gang sikkert de gjorde det. Men dette er noe jeg må gjøre noe med. Jeg må få bedre selvtillit på akkurat det området.

Siden du har noe du kanskje sikkert er flau over, som for eksempel øre ditt har du kanskje noen tips til hvordan jeg skal forbedre min selvtillit. Hadde hvertfall hjulpet meg veldig for det er veldig kjedelig og aldri kunne gå i shorts på varme fine solskinnsdager. Går alltid i bukse på de dagene.

Her er de tre tingene jeg er fornøyd med:

leppene

øynene

noen ganger magen

Jeg setter pris på at jeg har god selvtillitt, er ressurssterk og intelligent!

Utrolig bra skrevet! Det er akkurat sånn jeg føler meg også. Spesielt siden jeg har et fødselsmerke på overleppa og på nesa. Jeg har måtte operert og fikk et arr av det som jeg HATER. Har liksom ikke en form på overleppa, sånn at når jeg skal ta på leppestift må jeg forme det selv.Også måtte jeg ta laser noe som gjorde at nesa mi ble lilla først, men det hjalp jo litt etter hvert. Pga det fikk jeg større nese så den ser veldig bollete ut.

Uansett hvor jeg er får jeg spørsmål fra nye folk som jeg møter. Eks: "Hva er det for noe"?, "Har du brent deg eller noe sånt"? Og en gang var det noen som sa; "Hva faen er det der? Du ser ut som en katt jo". Jeg blir nesten aldri mobbet lengre, noe som jeg selvfølgelig er glad for men er enda usikker og eier ikke selvtillit. Håndball er noe jeg elsker over alt på jord, og når vi er på håndballturer møter vi som oftest nye folk. Mest gutter og ofte kjekke. Jeg tørr aldri å snakke med dem fordi jeg er redd for og bli spurt eller mobbet igjen. Og når det er sagt så har jeg jo mange gode venner som alltid forsvarer meg og forklarer hvis de ser jeg blir såret. Både guttevenner og jentevenner. Jeg blir ikke mobbet lengre her på min skole eller der jeg bor. Det er en liten plass, alle vet hvem alle er. Jeg blir kjempeglad når jeg får sånne komplimenter fra jenter som går på trinnet som sier de vil være meg, synes jeg er så pen osv. "Takk,men nei" sier jeg alltid tilbake.

Ting jeg liker: Håret, øynene, magen.

Men nå skal ikke jeg fortelle mer om livshistorien min, men måtte bare få det ut, haha!

Jeg digger deg, og du inspirerer meg masse, og etter dette innlegget skal jeg ikke være redd mer for hva andre skal syns om meg!

Klem<3

rumpa, øyene, magen

Dette er det beste jeg har lest på lenge!

- At jeg er kort (selv om jeg alltid blir ertet for det)

- At jeg kan være meg selv uten å bli flau

- at jeg ikke bruker sminke (og har glatt og fin hud på grunn av det)

Øynene og øyevippene mine, lengden på håret mitt og høyden min :) inspirerende av deg madde!

har fine trekk i ansiktet, rette og hvite tenner, også liker jeg rumpa mi

jeg sliter med å finne noe jeg liker

Så utrolig bra skrevet Madeleine! Det du skrev fikk meg til å tenke. 3 positive ting om meg... Håret/hårfargen min, nesa mi, og tennene mine.

Håret, øyevippene og leppene:-)

Vakkert skrevet.

Hater alt med meg selv, men hvis jeg måtte velge er det bare håret mitt :/

det var utrolig fint skrevet!! begynte å grine, noe som jeg nesten aldri gjør.

1- håndleddene mine

2- håret mitt

3- knoklene mine når jeg strammer hendene mine til knyttnever

1 hendene

2 leggene

3 håndleddene

1. øyenvippene mine

2. Leggene

3. Håret mitt

1. Øyenvippene mine

2. Nesen min

3. Håret mitt

Utrolig bra skrevet!

Bena mine

puppene

høyden

Utrolig bra skrevet! 3 positive ting om meg selv? Tynn rundt anklene, rumpa og langt hår! :)

Nydelig skrevet!

3 positive ting som jeg liker med meg selv er hendene mine, leggene mine og skostørrelsen :)

Utrolig bra skrevet!

3 ting jeg er fornøyd på meg selv:

Ansikts/hode formen min.

Håret mitt.

Rumpa mi.

wow, jeg følte meg veldig truffet! du skriver bra :)

Leste dette innlegget for en stund siden og syntes det var utrolig bra. Så nå nettopp var jeg innpå her: http://pedersenjulie.blogg.no/1359067205_selvtillit.html#comment

og syntes det virket utrolig kjent! så ville bare si ifra om at hun har kopiert innlegget ditt uten å si at det er du som har skrevet det!

Hei, jeg fant bloggen din heldigvis igjen etter mange måneder, og da leste jeg nedover i bloggen og wow! Du er virkelig inspirerende!! Jeg digger så fælt stilen din, den er knallfin og så chill. Så kom jeg til dette innlegget da, og seriøst.. Du er skikkelig flink til å skrive, og jeg følte meg faktisk truffet noen steder. Også er jeg ganske negativ med meg selv da, men heretter tror jeg virkelig at du har fått meg til å skjerpe meg mer og heller begynne å fokusere på ting jeg elsker ved med selv. Vel, tre positive ting? må være at jeg er tynn (trener ikke, har høy forbrenning noe jeg elsker), mykt hud og at jeg ikke bruker sminke men er naturlig sånn :-)

Jeg er ganske negativ mot meg selv,har alltid vært det.Men da bestevennina mi fikk anoreksi forsto jeg alvoret og ble mindre tøff mot meg selv.Men jeg er fortsatt misfornøyd med mye.. Hvis det skal være 3 positive ting må det vel være hårfargen,øynene og armene.Elsker bloggen din og hvertfall dette innlegget!

Beina mine, øyene og neglene haha

For en bra blogg! Virkelig noe jenter burde lese: delt på face. Ja meg.. Fint smil, søt latter og dårlig humor.

Skriv en ny kommentar