hits

JULEGAVE TIPS

02.11.2012 - 17:19 8 kommentarer

God fredag! Jeg tenkte å lage dette julegave tips innlegget nå med en gang. Fikk bare veldig lyst, og så er det jo mange som sliter med å finne noe til kjæresten, søsken, gode venner, foreldre og besteforeldre. I år skal jeg sikre meg at alle jeg gir gave til blir super fornøyde! Et smil er det beste man kan se. Har du noen gavetips? Skriv dem ned her!

KJOLER: Ingen jenter takker nei til flotte party/ cocktail kjoler. Mye bedre å ha for mange enn for få. Vi jenter elsker å pynte oss når vi skal noe, da er det alltid godt å kunne åpne skapet å se flotte festkjoler. Er det et sted man kan anbefale å shoppe kjoler på så må det være Nelly! 


Link// Link// Link// Link// Link// Link

 

SKO: Godt tips til de som sliter med å finne noe til jenter. Jenter får ALDRI nok av sko, og da gjelder det festsko. Vil du ta en litt risky sjangse kan du gå for andre knalle farger. Men farger som dette skårer alltid høyt. Slike farger på sko passer til nesten absolutt alle kjoler/ festklær uavhengig av fargen.

Link// Link// Link// Link

DAME JAKKER: Tro det eller ei, men jakker er jenter svært glade i. Vi får aldri nok av klær. Det er noe som vises i offentligheten veldig mye og jenter ønsker at det skal passe til antrekket. Derfor er jakker som dette veldig kjekt å ha. Du kan variere med kombinasjonen og se stunning ut i disse jakkene! Som oftest er mødre mest glad i lange jakker som dekker litt mer.Link// Link// Link// Link// Link// Link

HERRE JAKKER: Gutter er det litt vanskeligere å kjøpe gave til (akkurat som de synes det er om oss), og grunnen er fordi de alltid skal si "Nei, jeg trenger ikke ditt og datt" Eller "Nei, jeg har nok" Men de blir faktisk like glad for å få ting som oss jenter. De bare vet ikke helt hva dem skal si. Flesteparten av gutter liker mer laidback jakker som er av kun få farger. Da er det perfekt å ta en tur innom junkyard.


Link// Link// Link// Link// Link// Link
 
HERRE GENSERE: Ja, gutter har en del gensere. Men er det noe som ser bra ut på gutter og som ofte faller i smak på gutta så er det baggy gensere som har få farger. Og jeg må legge til at det ser ganske bra ut på gutter. Genseren som er i midten er til de guttene som liger litt flere farger og er mer fan av hoodie enn vanlig gensere. Genserne som er ensfarget er ofte likt hos fedre, det er faktisk helt sant. De liker slike gensere i beige, mørkeblå og ofte brun. Men husk, STOR størrelse.


Link// Link// Link

HERRE TSKJORTER/ TANKTOPS: Er det noe gutter har mye av så er det tskjorter. Det er noe gutter bruker mest og er derfor ganske deilig å ha litt variasjon av tskjorter/ tanks enn å kun ha dem i noen få farger. Et sted for å se på mange stilige tskjorter/ tanks er også på junkyard. Helst ta i stor størrelse for å unngå at blikket slenger seg ned på bokseren i stedet. Det er ikke noe spesielt pent. En god del gutter liker å gå med store tskjorter så nok en gang, husk stor størrelse. Pass på at de ikke er alt for tettsittende.


Link// Link// Link// Link// Link// Link
 
KJØKKEN UTSTYR: Noe som alltid treffer midt i blinken til foreldre er utstyr som man trenger på kjøkkenet. Ofte er det kjeler som blir slitt, koster, øser osv! Gjerne kjøp et flott fat til foreldrene dine. Spesielt mødre setter pris på slikt. Er som oftest dem som dekorerer mens fedre gir blaffen. Ofte er det noe man mangler innen for baking, kanskje former? Hvem vet!  


Link (hjemmesiden)
 
TIL BESTEFORELDRE: Er det noe besteforeldre setter stor pris på er det album. Bilder av familien med masse flotte bilder. Ellers er de veldig glad i koseklær, gode tepper, kanskje nye kakao/ kaffe kopper osv! 

DIVERSE: Hvis du vet vennene dine er glade i klokker eventuelt så er det utrolig mye flotte klokker på klokker.no og kulklokke.no (Det er en ekstrem pris forskjell, mye billigere på siste siden) Der er forresten min klokke fra som er på bilde under. Smykker er vi glad i, det kan du få kjøpt nesten hvor som helst i en smykke forretning. Over halvparten foretrekker sølv fremfor gull.  Håper dere satt pris på dette innlegget!! 


Skjorten min er fra H&M.

8 kommentarer

every1

02.11.2012 kl.17:20

så fint

Kristine og Alexandra

02.11.2012 kl.17:24

bra tips :)

sofie

02.11.2012 kl.17:56

liker!:-D

maria

02.11.2012 kl.18:33

du burde seriøst fikse deg tumblr-blogg (om du ikke har en da) for jeg fant dette! femtien tusen notater! http://crystal-bone-s.tumblr.com/post/34825907217/looks-like-georgia

Monica

02.11.2012 kl.18:40

kjempebra tips :)

Marie

02.11.2012 kl.22:44

Skoleprosjekt, blir glad for flere hits (flere hits, bedre karakter)

http://www.youtube.com/watch?v=s9dWa1acwdI

mettepiah89

03.11.2012 kl.00:55

gode tips!

June Sundet

03.11.2012 kl.11:08

Så mange gode forslag! Kjolene var fantastisk fine :)

Skriv en ny kommentar