hits

BEACHIT HOODIE PRIZE

ALOHA! Nå har vi endelig funnet ut prisen på beachit hoodiene og de vil koste 299kr per stk. Dette synes vi er ganske billig og håper dere synes det samme. De vil bli lagt ut på nettsiden våres i løpet av denne uken. De er i mange forskjellige størrelser. De vil bli fra small til xxlarge. Det er veldig få av dem så hvis du vil ha fatt i en så må du være rask når vi legger dem ut. Ha en fortsatt fin kveld!
18 kommentarer

Kunne dere vist ossen størrelsene ser ut på ? som dere gjorde med t-skjortene? :)

kan du siifra dagen før du legger de ut ?

Kjempe stilig! <3

Kjempe stilige hoodier :D

dere er flinke!

hvor store blir de i forhold til en som her omtrent 1.60 ? blir small under rumpa ? :)

Hvor ble det av skjortene med hette? :)

Åhhh!! De er så kule! Har skikkelig lyst på den nederste :D Kjempe bra pris dere har valgt!

bor Didrik fortsatt hos deg, eller er dere bare mye sammen? :) genserne er forresten sykt kule!

Sørlandsjente

Sørlandsjente

jeg lurte bare på åssen stoffet inni genseren var? er det fleece aktig eller? for på det bilde ser det ut som om det er et slags silkestoff inni hetta.

ha en fin dag videre :)

yeeeeeeeeeeah<3

Så fine ! Elsket den nederste, vil ha !

Ååå, dritkule! Har så lyst på en av hver, hehe, klarer nesten ikke velge! Men kunne dere visst hvordan størrelsen er på? Og hvordan stoff er det inni? Er det sånn typisk det er inni hettegensere? Skal hvertfall klare å kapre meg enn, så får forte meg å bestemme hvilken jeg kiker best nå da

Hei Madde! Jeg har et problem her. Jeg bestilte 2 armbånd fra siden. Jeg regnet ikke med jeg fikk det til, siden jeg ikek fikk skrevet inn noen kontonr eller noen ting. Men idag kom de i posten. Jeg vet ikke om jeg har betalt eller ikke, hva i alle dager skal jeg gjøre? :(

- Du kan kontakte meg her; helenediv@live.no

Kan du si ifra dagen før de kommer ut!? Så utrolig fine de var :-D Å kjæresten min hadde lyst på en, så håper å få kjøpt en til han, så han kan få den til jul:-)

Skriv en ny kommentar