hits

SICK AND TIRED

Hei dere! Jeg vet jeg har vært dårlig til å blogge de siste dagene. Vil ikke unnskylde mer for mitt fravær til bloggen, men det er pga personlige grunner og fordi jeg har blitt syk igjen. Jeg føler meg rett og slett som en møkkete dass som ikke har blitt rengjort på evigheter. Og ikke mint det fæle trykket jeg har i nesen, irriterende smerter. Håper i hvertfall alt er bra med dere flotte lesere, og tusen hjertelig takk for alt dere skriver til meg både her og på mailen<3 Ønsker dere alle sammen en riktig god helg!22 kommentarer

god bedring! <3

God bedring til deg :)

God bedring, og god helg! <3<3

God bedring! Og god helg! :D <3

du er ikke alene, her er det høy puls, feber og trykk i nasen..-.-

Victoria Aakvik

Victoria Aakvik

God bedring, kjære Madeleine <3 god helg fine deg! Håper du blir frisk snart, bare ta deg fri fra bloggen om du trenger det. Bloggen er jo ikke alt, du trenger ikke å oppdatere hver dag om du har det tungt eller du er syk. Bare kos deg med kjæresten din, familie og venner. Stå på, Madde. Du vet du klarer det du vil, alle heier på deg og alle vil at du skal ha det bra. Du er mitt forbilde og stil-ikon!

enig med victoria!!

God bedring Madde <3 er også syk :L

God bedring! elsker bloggen din! :)

God bedring !

bli frisk, søte du! <3

God bedring da, Madeleine! Håper det ordner seg:) Skjønner hvordan du har det!

Du er ikke den eneste, .. har blitt forkjølet selv.

God bedring!

http://tipsoghjelp.blogg.no/

God bedring :-)

huff god bedring! <3 Begynner å bli syk selv så skjønner korsen du har det..

Først og fremst vil jeg bare si at jeg Elsker bloggen din og at jeg er sykt inspirert av deg!<3 Lurte på om du kunne hatt ett innlegg om yndlings skjortene dine?<3:)GOD BEDRING<3 :)

Skriv en ny kommentar