hits

I BEACH IT OUT

Just like my sis says! I dag sov jeg og mamma til 14:30, utrolig deilig etter en så lang reise. Det var kjempe deilig temperatur på stranden og maten der var helt knall. Nå skal vi snart ut å spise på Metab's, beste maten skal jeg si dere.


Tank H&M Shorts BikBok Shades Solbrillekonge.no -Aner ikke hvorfor bena plutselig var mye brunere enn resten, haha.Bikinien er fra GinaTricot!

26 kommentarer

Kos deg :)

så søte

her-lig!

Ser og høres ut som om ferien er litt bedre enn første innlegg :D Gjerne oppdatér om åssen ting fiksa seg :D Kos deg videreee

Kos deg videre i varmen <3

Fin bikini :-)

Koos deg! Kjempe fine bilder ♥

Veldig fine bilder. Har lik bikini ( elsker den ) Kos deg vidre i det fine været. Jeg Kom hjem fra en helt fantastisk ferie i går. Å det var fint vær alle 14 dagene :) Hvem er hun som satt ved siden av deg på det miterste bilde? Elsker bloggen din<3

Elsker outfitet og bikinien!!

Ser skikkelig koslig ut!

Vi skal kanskje til Tyrkia i sommer og kunne kanskje tenkt oss side. Jeg lurte på om du anbefaler der du er, og kan du legge ut et bilde av strand kanskje?

Kos deg videre også :)

Så fint antrekk! Håper dere har det kjempe bra!:)

Om du er i Side anbefaler jeg deg virkelig å kjøpe "kebab på hjørnet". Det er gatekjøkken som ligger på et hjørne, med en gang du går inn "hovedporten" til byen :) Noe av det første du ser nesten! De har den beste rullekebaben jeg har smakt når jeg har vert i Tyrkia!

Kul bikini:)

Det der var litt skummelt... Var på HM på fredag og prøvde to forskjellige topper. Kjøpte den ene. Så nå ser jeg at du har på deg akkurat de to toppene.. Haha. Litt morsomt.. Det var den grå guns'n'roses og den hvit/grønne fra gutteavdelinga. Weird.

Må si du har bra stil altsååååå 8-) haha!

Ha det fint i Tyrkia! Kos deg masse :D

herlige bilder, kos deg mye!

hvilke av solbrillene fra solbrillekongen er det du har på deg? de var så fine, men finner dem ikke<3

kos deg videre!!

Har du fått nytt hotelrom?

Kos deg :)

Og fine bilder!

Kos deg masse!!:)

Hadde vert konge om du hadde filmet masse, og lagt ut noen klipp :-D

hun her minnet litt om deg:

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4wrtjIzJU1qd42jmo1_500.jpg

Hei! lurer på når du kjøpte toppen, og hvilken avdeling er den fra? finnes den fortsatt?

Hvordan redigerte du det øverste bildet? :)

Skriv en ny kommentar