hits

HAPPY

Halla! GUD så koselig det var å se igjen kjære Camilla. Det er rundt 3 år siden sist. Alt for lenge siden. Vi koste oss kjempe mye snakket om alt fra a til å. Dro til butikken for å kjøpe inn noe godt og så ble det til filmkos med masse jenteprat som vanlig. Ser frem til å se hun igjen om ikke lenge!
 

14 kommentarer

Koselig når man ser vennene sine igjen og spesielt hvis man ikke har sett dem på lenge =)

digger bloggen din! :)

du må få deg et skikkelig kamera :) blir så mange ''dårlige'' bilder <3

så koselig da :D

www.sofasofus.blogg.no

www.sofasofus.blogg.no

<3

Åh, sånt er så koselig! Jeg og en kompis møtte nettopp en venn vi ikke hadde sett på 7 år. Brynene dine var veldig fine i dag!! :-)

koselig, du ligger forresten på 18 plass!! :)

WOW, dere er driiiitfine *-*

Du er forbildet mitt, Madde <3

HERREGUD MADELEINE! I natt hadde jeg den sykeste drømmen noen sinne, og du var i den!! Jeg kom hjem fra skolen og alle begynte å skrive RIP statuser på facebook og jeg skjønte ingenting.. Plutselig var det noen som la ut bilde av deg og skrev "Hvil i fred", så jeg gikk inn på bloggen din. Da hadde Didrik skrevet ett innlegg om deg, om hvorfor du ikke hadde blogget på lenge, nemlig fordi du var død! Og han la ut masse søte bilder av deg fra du var liten, og av dere to, også skrev han; Jeg vil alltid elske deg jenta mi! Det var helt sykt, og jeg begynte til og med å gråte! Jeg og vennene mine satt å snakket om dette, om det var sant eller om det bare var tull.. Men vi kom frem til at det ikke kunne være tull, ingen tuller med sånn. Allikevel gikk vi inn å sjekket lokalavisen og da var det bilde av deg og at du hadde omkommet i en bilulykke. Så vi dro nedover til Moss i begravelsen din, og det var så mange mennesker der at det måtte en ekstra kirke til, som folk kunne sitte i å se på videooverføring. Begravelsen din ble sendt live på riksdekkende TV og alle som ville fikk fri fra skolen(uten å få fravær) for å dra i begravelsen din! Hahaha.

Tror det er den sykeste og mest virkelig drømmen jeg noen sinne har hatt! Når jeg våknet så måtte jeg med en gang gå inn på bloggen din for å se at det ikke var sant, og takk gud, du lever enda!:') hahahh

Victoria: Å gud! Nå ble nesten jeg litt redd her, stakkars for en spesiell drøm du hadde Victoria... MEN dere blir ikke kvitt meg så lett, hihihihi :-D Syns det på en måte var veldig søtt at du drømte om meg. Men kanskje litt kjipt akkurat en trist drøm. Haha!

Skriv en ny kommentar