hits

DAGENS OUTFIT 16.JUN.12

Alohaa! Da har jeg fikset meg ferdig til festen i kveld, gleder meg kjempe mye. Feire litt ekstra for at det er sommerferie! Ha en flott helg dere :-)


Topp Sheinside.com Bukse GinaTricot Sko Husker ikke Klokke DanielWellington.com
 46 kommentarer

fineste outfit på fineste blogger'n med fineste stil!<3

www.sofasofus.blogg.no

www.sofasofus.blogg.no

<3

Karoline :-)))))

Karoline :-)))))

Knall fin! :-))))

Fineee du!

Kjempe fin! men bare lurer,hvor gammel er du? :-D

ubeskrivelig fin topp!

vilde henriette

vilde henriette

Digger toppen!!

Så fin du var :D Håper du får en fin kveld da!

Så utrolig fint antrekk! Håper du får en kjempe fin kveld:D

Suuperfin outfit! Elsker toppeeeeen

Du er kjempepen :)

Åh, du er såå heit :) Elsker bloggen :)

Christine: Tusen takk! Jeg er 17 år :-)

Du er jævlig stygg! Hahahahah. Og slutt å smil, det er ikke så vakkert. MEN du kan jo spørre om du kan bli sponset med et fint smil da! For alt annet du eier blir jo du sponset med sant? Fyfaen, du utnytter oss lesere/grunnen til at du får at dette sponset. Det ENESTE vi får i gjengjeld, er stygge ting i konkurranser som bare naive folk melder seg inn på. ALT annet fint holder du for deg selv. Egoistisk drittunge. - Syns det er på tide at du får vite sannheten.

Bloggen din var SÅ mye bedre før når du faktisk blogget bra, men nå? PAKKE FRA DITT, PAKKE FRA DATT. DU for godt av det, men vi? Det er faktisk jævlig kjedelig å lese

så søt du er! :-)

Veldig fin blogg du har! Leser bloggen din veldig glad og syns du har veldig bra utseende. Ikke bry deg om de som hater på deg, selv om det kanskje ikke er så veldig lett. Stilen din gjør deg veldig attraktiv og bloggen er en ren glede å lese. Stå på med blogginga. -Bendikhans1, fast leser.

du er utrolig pen !! elsker bloggen din og stilen din <3 PS: har du instagram ?? og hva heter du der vist du har det ??

signe: Tusen takk, Signe. Heter alohaamad på insta! :-)

elsker bloggen din! håper du blogger om flere antrekksbilder, jeg blir så inspirert av stilen din! <3 du er favorittbloggeren min:D

Du er sykt fin!

Liker den vesten :)

Stilen din <3! du er perfekt!

du er ein utroli god blogger, elsker bloggen din <3!

ikkje tenk på di stygge, frekke kommentarene du får<3!

Utrolig flott! :-)

Eeeelsker bloggen din! Holder på å skrive et innlegg om deg btw! ^^<3

Du er så fin, MaddePaddeee!!!!! :D:D

kan du ha spørsmålsrunde ??

hvordan får du øyenbryna dine sånn? hvordan napper du de om du napper de? :)

elsker deg <3333

du e pen ! kule bilder :)

Hilsen Meg:-)

Hilsen Meg:-)

Madde! du er bare den feeteste jenta jeg har sett, etter jeg begynte å lese bloggen din har stilen min forandrett seg i store grader!. Elsker det. Før var jeg den mest sjenerte jenta i hele klassen.. etter jeg så hvordan du var å du turte å være deg! akkurat som jeg gjør nå! elsker bloggen din Madde!. Du må aldri slutte å blogge :-)<3

Synes det var en kledelig stil, og du kledde de røde leppene! MEN,jeg tror det hadde blitt enda bedre om du brukte en litt svakere brunfarge til øyenbrynene, så du hadde fått litt mer natulig look :) Altså at de ikke ser så "hardt" påtegnet ut. Da tror jeg det hadde blitt perfekt :) Ikke ment som kritikk, bare vennlig tilbakemelding ;)hehe

du er en kjempe pen jente! men du tegner brynene dine alt for lange.. hvis du tar en blyant fra siden av nesen og opp mot pannen så ser du hvor bryna dine skal begynne, og dine begynner alt for langt framme.. tar du en blyant fra siden av nesen og til slutten av øyet, ser du hvor brynet skal slutte. Du må ikke tegne de så utrolig lange.. det har irritert meg lenge nå. Du blir så mye penere om du fikser de litt!

bryna dine er også alt for rette.. tar du en blyant ved siden av nesten, og legger den utafor pupillen din, ser du hvor den lange rette streken din skal slutte og du skal begynne å tegne litt nedover hvis du skjønner!

Venter på denne i posten jeg også! + et par andre klær der ifra. Litt skummelt at alt jeg bestilte var one size, og du sier at den var liten i størrelsen ;O *håper, håper, håper den passer!!!* Hvor lang tid tok det fra du bestilte den til du fikk den? Bestilte denne for over to uker siden, og har ikke fått noe enda..

Så fine bilder av deg!!!! <3

ÅH, hvorfor ser ikke jeg ut som deg?? Du er så utrolig vakker, Madeleine! Misunner deg så sinnsykt. Klesstilen, Ansiktet, Kroppen, alt. Du er perfekt.

Skriv en ny kommentar