hits

PAKKE FRA TRICOLOR.NO

Alohaa! I dag kom pappa hjem med en pakke til meg som var fra Tricolor.no. Smilet gikk fra øret til øret. Da jeg pakket opp kom det noen overraskelser fra nettbutikken også som jeg ikke visste jeg fikk. Jeg er så fornøyd nå, skal bli kjempe herlig å få gå med dette fremover. Noe jeg er overrasket og glad for er at på Tricolor er det vannvittig flotte ting til så billig pris! Anbefaler dere på det sterkeste å ta en titt. Dere vil garantert finne flere og ikke bare en ting dere liker. I tillegg som bonus er det fri frakt og rask levering. Dere får ha en fin helg! :-)18 kommentarer

stilig! digger bloggen din ;D

ææh! Det var sykt kult! :D

Nydelige ting, elsker den negle greia helt nederst ^^

Hei! må bare si at jeg digger stilen din :) kan du lage et eget innlegg om det, klesstilen din? kan du fortelle litt om hvordan du tør liksom, ikke alle som tør å gå slik de vil ..og hvor du får inspirasjonen din fra? og er du den eneste i vennegjengen/byen som går slikt kledd? er hvert fall drit kult!:)

Oj, så stilige ting :D Lip sticker, det var noe nytt.

Liker bloggen din veldig godt, og stilen din! En ting jeg syns er litt dumt, er at du legger ut de samme bildene på instagram som på bloggen.

Digger blogge din, du er mitt store moteikon ^^

Har handlet endel hos tricolor, elsker alt de har!

www.sofasofus.blogg.no

www.sofasofus.blogg.no

kult XD

Jeg blir så inspirert av stilen din! Kan du legge ut bilder av antrekk ogsånt? Elsker klesstilen din:) forbilde!!

Så mye kult stæsh! :D Må virkelig sjekke ut siden der. :)

Hei , kan du vise oss bilder en gang når du tar på de leppe greiene ? Super kul blogg :)

Fine ting du har kjøpt deg!

Skriv en ny kommentar