hits

DRITT GARASJE

Halla! Jeg og Didrik skulle opp på posten i stad for å sende ett par ski og jeg skulle sende noen brev. Men skiene stod i garasjen og pappa var på ett møte så vi måtte finne nøklene selv. Etter å ha prøvd garasje nøklene tenkte jeg at pappa kanskje hadde nøkkelen inne i bilen. Derfor sprang jeg opp for å hente nøkler og låste opp bilen. I det jeg var i action så kom naboen ut som virkelig ikke er noe fan av meg -Vet faktisk ikke hvorfor. Men gjett om de kommer til å overdramatisere og fortelle det til pappa. Lattizzz. Poenget er at vi kom aldri til posten, hehe.


Denne  hettevesten er fra h&m og skjorten er fra Carlings til dere som har lurt.

15 kommentarer

denne hette genseren er det lenge siden du kjøpte den, er det fortsatt på hm?

digger deg♥ hadde forresten betydd EKSTREMT mye om du hadde followa meg på insta med tanke på at du er forbildet mitt c: jeg heter forresten : Sjalope

elsker alt meg deg for å si det sånn!♥ ha en fin dag da c:

søtt bilde ja :D digger bloggen din!

Huff da.. Ha en fin dag videre da! :D

kjiiipt da! ha en fin kveld videre!

hvilke str. har du i den hettevesten? kan du begynne å skrive hvilke str. du har kjøpt klærene dine iii?? :D:D :D :D du er forbildet mitt, du har så jææævlig kul stil

Du har syyk stil! Wow :D

Kan du ha flere outfits?

Og en ting til, hvordan får du så fine øyebryn? kan du lage et innlegg om det, eller linke på neste innlegg hvis du har skrevet det før? :)

plis svar meg.. jeg vet lite om longboard og lurer på om du kan sende meg noen linker til gode longboards. :)

Heia! Kanskje det virker helt feil å poste dette her, men let it go with the flow. Synes du bare er så jævli rå, endelig en drit kul jente som er på topplisten og ikke en av de blonde jentene som mener livet er en dans på roser og alt er om sminke. Du er en stor inspirasjon til meg, jeg føler vi tenker det samme og at vi er oss selv! leste om deg i bladet Spirit i dag, i trondheim, drit kult! Håper alt er awesome til deg! good luck videre ;-)

haha, du er utrolig søt!

ååh, elsker bloggen din! får så mye inspirasjon fra deg! lurer bare på når du skal trekke vinneren av konkurransen?

Skriv en ny kommentar