hits

BESTILT FRA RIDESTORE.NO

Halla! Først og fremst vil jeg takke en spesiell person som anbefalte meg denne siden ridestore.no. Utrolig mye digg der! Jeg har da bestilt en hoodie derfra i størrelse XL som jeg gleder meg fryktelig til å få. Anbefaler dere om å ta en titt innom denne fete nettbutikken, dere finner dere garantert noe rått!


799 kr

18 kommentarer

Nice! :)

Er få sider som er så bra som junkyard, men den der er ganske så close!

fin! hva skal du ha på deg imorgen, 17.mai?:)

åååh den va awesome!!

Åhh,den likte jeg gooodt

Hva skal i ha på deg imorgen?:))(17.mai)

Det kuleste med stilen din er at du klarer å kombinere skikkelig gutteklær med det mer feminine, det er så rått, at jeg ikke finner ord, du har så fantastisk klesstil og jeg misunner deg som klarer å kombinere så ufattelig bra<3 Jeg har faktisk deg som et av mine aller største stilforbilder, fordi det er mulig å kopiere stilen din, uten at det blir teit, jeg har faktisk etter å lest bloggen din en stund, kjøpt meg og lånt meg en god del skikkelig gutteklær kombinert med det mer feminine og det funker, nettopp fordi jeg prøver å mikse det sammen sånn som du gjør<3 Tusen takk for at du er et slikt fantastisk forbildet<3

Jatakk!

NÅR DET KOMMER TIL NETTSIDER!!!!!

Jeg vet ikke om denne faller i smak eller hva, men det ser du jo selv! Dette er en ikke så altfor gammel fyr med navn Jasper(JespeR??) Carter som har startet sitt eget merke! Klærne er vel ikke akkurat nye på markedet, men syns faktisk de er litt stilige!

kanskje du kan hjelpe en fyr?? jeg vet ikke jeg, ta en titt :-DD

http://www.eyezlow.no/ - nettsiden

http://jespercur.blogg.no/ -bloggen hans

Så bra du fant deg noe så jævlig kult der! Var faktisk den samme hoodien jeg var noen tastetrykk unna å kjøpe tidligere idag :) Keep going girl!

Vær forsiktig! Bestilte slik hoodie i XL til kjæresten min, fikk i XXXL .........

Maaareeennn♥

Maaareeennn♥

Kan du legge ut outfit bilde fra i dag?

åh, så herlig den så ut!

Skriv en ny kommentar