hits

FINAL BLOW OUT SALE 70%

Halla! Dere husker nok tingene jeg sist fikk fra junkyard.no? Akkurat nå er det final blow out sale og det er 70% avslag. Junkyard.no må seriøst være den beste nettsiden for å kjøpe klær og diverse ting. De har absolutt alt du trenger eller ville måtte ha. De updater nye ting hver eneste dag så stay tuned! Jeg anbefaler dere på det sterkeste å ta en titt innom. Jeg garanterer dere at dere ikke går fra den siden tomhendte. Tenkte jeg kunne vise dere tingene jeg fikk for en liten stund siden. Digger det!!


Singlett 399 kr

Klokke 100 kr (salg)

Hva syns du om bildene ?
Likte du tingene & handler du mye på junkyard.no ?

- Vi snakkes ! <3

21 kommentarer

Aldri vore på den sida før :)

Digger bloggen din !:-)<3

Hvilken størrelse har du i singletten? Skal bestille i morgen regner jeg med, med det meste jeg skal kjøpe er ikke på salg.......

Pia: Jeg har den singletten i størrelse XL, du finner nok noe som er på salg garantert! :)

Hvor kjøper du de fine armbåndene du har osv? de er sykt kule! :-)

Tøft! Skal defintivt titte innom:D

Fett. Ønsker meg Lakers capsen du har :)

ceciliesofia: Tusen takk du! De kjøper jeg egentlig litt på forskjellige steder. Men mest i tyrkia! Har fått noen i gave fra Polen også :)

åå dritt kule! :D likte toppen!

Maaareeennn ♥

Maaareeennn ♥

Hei Madde. Fine ting. Nei, aldri handla der.

Har du et tips til hvordan øyenbrynene kan bli litt mørkere?

Mine er kjempe lyse. Men jeg har de så lyse at alle merker om de er veldig svarte/brune.

Har du et tips til hv og hvordan jeg kan gjøre så det ser litt mørkere ut mens at det ikke ser ut som at jeg har sminka eg alt for mye. .

Maaareeennn: Hei maren!! :) På H&M, Cubus osv finnes det øyenbryns farging. Det bruker jeg siden jeg får veldig fort lyse bryn. Bare gå til disken å spørr hvor dem har det. Det skal være en hvit og gul papp boks som det er bildet av øyet og bryn på. Den er veldig bra!!

Hei madde! kan du sende link til den singletten? finner den ikke :/

Marie: Halla!! Selvfølgelig kan jeg linke deg til singletten: http://www.junkyard.no/Product.aspx?ProductId=29466&ProductDetailId=198172

Kjempe fine bilder!!

Emilie Frostad

Emilie Frostad

heihei! Den klokka var utrolig KUL!kan du vær så snill å linke til den? :)

Klokka var dødskul! tror du kan linke til den ?:))

Driver på å leter etter sånn klokke som du har, har sett du har dem i mange forskjellige farger, de er dritkule! Tenkte jeg skulle kjøpe på ebay, fordi jeg finner ikke noen som er billigere enn 500 kr på salg andre steder på nettet.. Vet du hvor jeg kan få tak i noe som er litt billigere?:)

Skriv en ny kommentar