hits

ADIOZZ

Alohaaa! Jeg har bare en ting å si: Hadebraa. Nei, jeg slutter ikke å blogge men jeg må ta resten av dagen bloggfri siden jeg har innlevering til i dag og foredrag til i morgen. Derfor snakkes vi i morgen hvor det er helg og jeg gleder meg kjempe masse til å slappe av og bare kose meg masse!!! Adiozz.Hva syns du om bildet ?
Har du det litt stressende nå som det gjelder skolen ?

- Vi snakkes ! <3

13 kommentarer

Er så lei skolen, skikkelig umotivert!!

Bildet var søtt av deree! Og du får kose deg resten av dagen da madde :)

Kan du lage ett innlegg med sminka du bruker? du er så pen!

Maaareeennn<3

Maaareeennn<3

Er så dritt lei skolen. Lærere som er strenge og gir ut annmerkninger for alt. For mye å gjøre av kjedelige lekser i dritt faga! Hater det! Også veeeldig lei av gruppearbeid når det er to som jobber, og resten driter i å gjøre noe og de to sitter igjen med ALT! Det er også masse presentasjoner vi har som skal fremføres foran klassen, og da er jo seff det på PowerPoint og da står det laget av f.eks Ingrid,Jorunn,Siri og Anna. Så har lissom Ingrid og Anna gjort alt også skal Jorunn og Siri få ros fordi de ikke har gjort noe?

ER DET NOEN GANGER SÅNN PÅ SKOLEN DIN?

Malin Pettersen

Malin Pettersen

Kan du ha videoblogg snart ??

Søte jenter!!

Lykke til ;) Fint bilde <3

Skolen min har fri imorgen så tidelig helg :D

Er syyykt keen på helg ass!! Blir helt sykt glad av tanken på lørdag, skal danse sammen med noen av norges beste dancehall dansere :DD Mega fint bilde forresten!

Okok. EELSKER BLOGGEN DIN! Du er så pen og har sååååå mange kule outfits og klær! Jeg er såå misunnelig på deg! Fortsett å blogge!:----) <3

Skriv en ny kommentar