hits

MY FAVORITE BLOGS

Wadduuup! Dette har jeg faktisk ikke gjort før og vil derfor gjøre litt nytt på blogge min innenfor innlegg osv. Jeg fortalte om selvtilliten min for litt siden, takk for alle støttende comments jeg fikk! Dere er så gode. Nå vil jeg anbefale dere andre blogger. Dette er mine favoritt bloggere som jeg leser hver eneste dag. Kanskje dere blir fast leser på en ny blogg? Disse bloggene er veldig mye om mote, sminke og hverdagen. Alle disse bloggerne har en ganske så fin aka fet stil syns jeg. Disse jentene skiller seg ut.


Ulrikkelund.com

Haslien.no/blogg

Livingdoll.modette.no

Bareiselin.femelle.no

Haawt.blogg.no

Hva syns du om bildene ?
Leser du disse bloggene & hvilke blogger leser du ?

- Vi snakkes ! <3

12 kommentarer

niceee! Noen av dem fikk seg visst en ny leser?

Ditcher aldri bloggen din! =)

Jeg leser haawt :D

61 plass madeline!!

Leser ulrikkelund, livingdoll og haawt sine blogger, og venninner sine blogger da xD

Og din, den er naaaiz!

åå, jeg og liker haslien.blogg.no! jeg begynte faktisk å lese den da du linket til henne! hun er en utrolig dyktig fotograf og bildene av deg var kjempefine. jeg er misunnelig på fototalentet hennes da, men en dag er jeg like flink! :)

Du er faktisk den bloggen jeg liker best! Jeg digger hele deg, du er dødsrå! håret ditt er så fiiint, kunne ønske jeg hadde langt hår, men stilen din er best! jeg elsker stilen din! spesielt skjorta med hetten på, hehe, har samme i både rød og grønn :D

Du er dønn rå! Stå på med bloggen :D

Maren<3 gærningen fra Moss <3

Maren<3 gærningen fra Moss <3

Bra blogger...;-D din er jo baaaareeeee best<3 hvis noen av de bloggerne leser kommentarene så vil jeg bare si...." bra blogg"...(-:

Du er faktisk den første jeg titter på når jeg tar leserunden!

Skriv en ny kommentar