hits

GANSKE KEEN NÅ JA


Chris Brown Ft Lil Wayne And Busta Rhymes - Look At Me Now

Halla! Det ble kino på meg og gutta i går, vi så på Armeriddere eller hva den het. Haha. Litt spesiell film, men den var bra. Henrik la merke til at han hadde mistet mobilen så vi gikk tilbake på alle fire og så under setene til jeg ringte mobilen hans og det lysta fra setet. Teamwork! Jeg, Joachim og Didrik stakk til Campino for å munche så stakk vi hæim. Ettersom gutten min drar til Bergen nå fikk han ikke med seg gaven sin så han åpnet den i går. Digget utrykket hans da han så hva han fikk. Så passe målløs ut!

Juleferien nærmer seg og jeg kunne ikke vært mere keen på det akkurat nå. Kødda, gleder meg kun til jeg får gaver så er jeg fornøyd. Ironisk ment, haha. Stikker til byen med sæsten nu så prækaz senere.Hva syns du om sangen & bildet ?
Er du også ganske så keen på juleferie nå ?

- Vi snakkes ! <3

20 kommentarer

Gleder meg utrolig mye til juleferie. Mangler bare en RLE prøve som kommer til å gå skikkelig dårlig. -.- Kjempe fin blogg :D

Haha, bra bilde, og ja, helt syyyyyyyykt!

hihh, hva ga du til han? :- )

er meget ladd for ferie!

du er nydelig hele tiden,bby <3

jaa!

hva ga du han? :D

Hva ga du ham?:D

Haahha! ser for meg dere lete as hell etter mobilen.. Men hva ga du han i julegave da?? :D

Er helt syyykt klar for å ta ferie..men ikke før i morgen!

Gærningen fra Moss!!!<3Maren<3

Gærningen fra Moss!!!<3Maren<3

Jaja...gjett om jeg er keen på juleferie nå....chill med de to siste dagene....kuuul genser ;-D

Gleder meg sykt til juleferie nå ja!! Digger genseren din!;o<3

Hva ga du han?:D

røyker du hasj? siden ''munch'' e en type ting man bruker når man har lyst på noe godt etter man har røyka. som man alltid vil etter man har røyka. også hvis noen har skikkelig lyst på nå godt er de munches :) bare lurer

-: Jeg røyker ikke hasj og kommer heller aldri til å prøve det. Det er en ting jeg kan fortelle deg. Ordet munch blir brukt som flere sleng ord nå for tiden, men ikke av den grunnen der. Fordi jeg generelt har lyst på mat, true story :)

Hvor er genseren din fra? SYKT fet.

Sandra: 1000 TAKK!!! Den er fra SportShopen i Sverige på Nordby Shoppingsenter.

Skriv en ny kommentar