hits

JULESTEMNINGEN ER FORSVUNNET

Halla! Jeg koste meg veldig mye med gutten min i går, kjøpte inn favoritt snopet hans så han skulle bli glad. Jackpot, slo godt ann det der. Jeg skal kanskje på kino med Henrik, Joachim og Didrik nå. Men fortsatt usikkert om det blir noe, forhåpentligvis blir det kinodæit med gutta. Det er seks dager igjen til julaften, og julestemningen min er sporløst forsvunnet. Savner gamle dager hvor jeg allerede hadde julestemning i november. Savner egentlig bare å være en liten drittunge da jeg tenker meg om.
Har en fordømt matteprøve i morgen, kjenner magefølelsen sier den går rett i dass.

Hva syns du om bildene ?
Har du noe julestemning i år ?

- Vi snakkes ! <3

19 kommentarer

julestemningen er forsvunnet her og.. søte bilder og lykke til med matteprøva i morgen !

Håper du finner igjen julestemningen din :)

det er ikke jul uten snø da...egentlig ;'(

Null julestemning hos meg. Ikke no snø her i Sandefjord (noe som får meg til å føle at der forsatt er høst) og feirer heller ikke jul :)

lykke til imorgen!! julestemningen min er på bunn den-.-

du hadde sykt fine bryn nå !!

jeg hadde julestemning skikkelig tidlig i år.. sent i oktober ellerno, og rett før jul har den selvfølgelig forsvunnet! :( er lenge siden jeg har hatt det på julaften nå.. det suger!

er så typisk :(

Det hjelper å høre på julemusikk, spise klementiner eller noe annet som får deg i julestemning :D Og lykke til på prøven. Og ikke gru deg til den, gled deg heller til den er ferdig :D

så fin du er :) har heller ikke julestemning.. har vel egentlig ikke hatt det det siste 4 årene. haha

Gærningen fra Moss!!!<3

Gærningen fra Moss!!!<3

Jaja det kan du si.....matte suuuugeeeer helt jævlig!!!! Du er sikkert ikke så bad i matte daaah!....i motsetningen til meg da....jer er en smartas....haha hvem vet...?

her hadde du fine bryn!!:-)

Åh OM A! har ikke så særlig med julestemning jeg heller.

btw SØTE DERE ER OMG

I bought a pair UGG online last sunday. I got the shoes today.They seems very nice and good quality! I think it is authentic.But they are so cheap.Who can identify for me.

please click my name.

cutee and you're so pretty :-) !

åeee, dåke er så søte!

Skriv en ny kommentar