hits

INSPO THIS WEEK

Halla! For å være ærlig, det er merkelig hvor mye jeg blir inspirert av egentlig. Noen mennesker sier de blir inspirert av alt. Jeg er ikke en av dem. Blir lite inspirert å se på en ledning, eller kanskje hva med en body lotion? Jeg blir inspirert av ting som gir meg en følelse inni meg, tekster hvor jeg føler de er rettet mot meg og mennesker jeg ser opp til og går dager hvor jeg ikke klarer å tenke på noe annet enn dem.Hva syns du om bildene ?
Hva er det som inspirerer deg ?

- Vi snakkes ! <3

18 kommentarer

Jeg har veldig lyst på den jakka du brukte på outfitet under, eller hvertfall prøve den på! Men kan du sende linken til den? Finner den ikke på nettbutikken :)

utrolig fin blogg, du er så sinnsykt pen! Hvilken marscara bruker du?

emilie: Tusen takk, Emilie!! Jeg bruker TeleScopic i gull :)

Åh heeerlige bilder madde! Jeg blir inspirert av bilder som snakker til meg, noe jeg kjenner meg igjen i, bilder som viser følelser og idylliske omgivelser! I tillegg blir jeg av og til inspirert av deeg madde, for du er så freeeeesh!

Nice bilder! Haha, blir heller ikke inspirert av ledninger xD Blir inspirert av fine bilder, antrekk, interiør, bloggere, magasiner, kjendiser og musikk.

ELSKET det bilde med trappen. Noe så fint.

fin inspo, digger bloggen din:D

digger bildene så sykt!

Hva jeg blir inspirert av, deg! ;PP

digger bloggen din, men har ikke fult med så lenge... :( og har så lyst til å lese litt eldre innlegg så jeg lurte på om du kunne fikse at det er flere innlegg på fremsiden?:)

okei takk!:)

Du er min inspirasjon du! Innleggene dine lyser opp dagen min, elsker stilen din, blir skikkelig "misunnelig" når jeg ser alle de kule klærne dine, klarer aldri finne slike kule klær, uansett hvor mange forskjellige plasser jeg leiter :/ .. Du virker som en utrolig kul person med ei positiv innstilling og en veldig god personlighet! :D

Skriv en ny kommentar