hits

HAIRY SHOOT

Halla! Jeg var sløv i hele går. Sliten etter fredagen kjenner jeg. Gleder meg til at vi skal komme til dem og overnatte der. Vi hadde bestilt kebab og ekholt pizza så kommer en måke og spiser de. Fattig kråke, ha deg vekk. Den var kjempe stor, en slags drage. Jeg overdriver nå bare så dere veit det. Men den var stor da. Også kjeda jeg meg i går så det kommer noen hårete bilder og det hørtes bra ut... Hahaha.

Hva syns du om bildene ?
Hvilket bildet likte du best ?

- Vi snakkes ! <3

23 kommentarer

hahaha, artige bilder!:D vet ikke hvilken jeg likte best..:D

haaahaha!! AWESOOMEE ♥ Likte det nederste best ♥

likte best bilde nr.3! du har så diggdigg hår! ha en fin dag, pene deg.

hahahh så stilige bilder:))

hvor høy er du?

Haha, stilig! Neger du er på beina! :D

mooo: Hahahaha, jeg er super høy. 1,65!

Du er RÅÅ, Madde:)

Hahaa! så sykt bra ut madde. Likte det svarthvite bildet best, sykt freeesht :D

Du er sinnsykt kul! elsker stilen din! ;-)

diggerdiggerdiggeer deg!!! alt, seriøst absolutt alt med deg er bare råååkult!! håret, stilen måten du skriver på og måten du er på, derfor gleder jeg meg som en liten baby til videoen kommer ut, så jeg lurer nok en gang på om den kommer snart? Eller enkelt og greit, kommer den i løpet av denne uken? :) hadde vert fint om jeg fikk svar!

Jeg lover deg, jeg er sikkert inne på denne driiitbrae bloggen din flere ganger hver dag! du går før tcmn, andrea badendyck og disse der! FAKTISK, det skal mye til! hvorfor kommer ikke bare du og tar 1.plassen ? :O

Anonym: Hihi, aw! Tusen takk for alt det du sier. Blir sinnsykt glad for det og setter veldig stor pris på det!!! :D Jasså, derfor sidevisningene viser så mye... Neida, haha! Men du skal vite at det betyr mye for meg å få høre slikt.

Vi er ferdig med første delen av Må gjøre videoen, men Kinga har ett program som streiker så vi sliter med å få lagra det. Jeg måå få posta det i løpet av denne uka, for jeg stikker til Tyrkia om kun 5 dager. Så håper programmet Kinga bruker snart fikser seg!

oj der hadde du slitt hår ! :s

men du er forsatt kjempe pen <3

hahhaha :D likte det nederste best :)

Hvor har du kjøpt den ola skjorta? Den var drit fin<3 og du har en sykt bra blogg :)))

haha!

åja, det var bra! Og du får kose deg i tyrkia, jeg var der selv for bare en uke siden, da var jeg i alanya! :) utrolig deili der, gled deg!!

herregud madde! seriøst, du må være den peneste skapningen noensinne. og sjekk det SYKE håret. blir skikkelig misunnelig jeg nå, høhø.. LOVE your blog! :D

Jeg likte de bildene du har på ut da ( det vil si alle <3)

Lina M Fredriksen

Lina M Fredriksen

ååååååå, herregud! blir så utrolig mesunnelig på håret ditt! Å utseende ellers også, du er råpen! Bare så det er sagt :) Stå på Madde ^^

dritt kule bilder! herrigud for ett hår du har! e vil ha :( hehe

men e digga smykan dine! kordan smykker er det og kor har du kjøpt de? :$

har de noen betyding?

Anonym: Thihihi, tusen takk :) Smykkene gir ingen betydning, elsker bare slike smykker. De er fra Tyrkia og Polen!

Skriv en ny kommentar