hits

DIGG Å VÆRE SYK I HELGA


Matt And Kim - Daylight

Heyaaa! Når jeg våkna i dag tidlig, rundt 9 av meg selv, merka jeg at jeg ikke var på topp. Jeg har blitt forskjøla & hodepinen er i hvertfall godt på plass. Haha. Martine skulle komme til meg i dag men ho har fått omgangs syken, god bedring!<3 Litt wierd at vi begge er syke når vi skulle henge med hverandre i dag. Haha. Vi får ta det igjen til uka ellernoe lignende. Nå skal jeg bare ta det helt med ro og slappe av!!!Hva syns du om sangen & bildet ?
Gjort noe fett i dag & hva skjer i kveld ?

- Vi snakkes ! <3

18 kommentarer

Huff! :( Du er ikke den eneste :(

Du er ikke den eneste :-(( god bedring <33 håper vi blir friske fort fort fort! ^^

kjempe fint bilde!

du er utrolig pen!

fint bilde;) god bedring!

jeg er også syk :/

god bedring verdenspeneste!<3

huff :p.. Jeg har nå vært sjuk i over en uke, så den andre helga jeg er sjuk nå liksom :P.. må innrømme at jeg synes ikke det er så ille gøy :p ..

Ah, leit å høre at det er flere som er syke! Dere får ha god bedring alle sammen. Så håper jeg dere snart blir fine og friske vett :D

Huff :(

Jaja god bedring da,håper du blir frisk snarest :)

God bedring! Syk sjæl,jeg :( <3

jwg måå bare spørre deg om en ting; hvordan har du klart å få så sick langt og fint hår? sparte du liksom bare til ble så lang, eller klippa du det underveis ogsånnt? :)

YlvaHansen: Haha, først må jeg takke for at du syns det er fint! Hihi. Jeg klippa det til brystene for 2-3 år. Og etter den gang har jeg klippet tuppene hver 3 mnd. Jeg har aldri før hatt så langt hår som jeg har nå:)

Bare hold deg unna rettetang og slike ting, føne håret på varmt & ikke tuper eller gjør noe som sliter på håret. Bare husk å klipp tuppene & kanskje prøve ut noen hårkurer i blandt. Det funker!:D

takktakk maddepadde :) Det skal jeg prøve ;p

å sånn btw, så fikk du en ny leser i dag :D MEG!

Skriv en ny kommentar